2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim yaklaşık 3 haftsdır bebek doğum kanalında bu hafta açıklık alttan muayene nst ve toko yaptılar birsey çıkmayınca eve gönderdiler kasılmaların çok olursa su kanama olursa gel dediler
O zaman doğru anlamışımdır doğum kanalında. Hazır bekliyorlar bebişler Maşallah. Hayırlısıyla zamanında gelsinler İn şa Allah

Kızlar 1 haftadır iyice agirlastim, 34.hafta içindeyim. Yıkanıp utulenecek pek birşey kalmadı, erken hazırlamıştım ama günlük işlerimi bile zor yapıyorum. Hastane çantamda kıyafet dışındaki eşyalar eksik, bu hafta koyacağım. Bence çok geciktirmeyin, cidden zorlaşıyormus.

Bu ayrı nerden alınabilir acaba benim yatak örtünün böyle bir şeyi var ama dar biraz doğmaz eşyalarım ben valiz götürmicem

O zaman doğru anlamışımdır doğum kanalında. Hazır bekliyorlar bebişler Maşallah. Hayırlısıyla zamanında gelsinler İn şa Allah
Benim doktorum üns hastanesinde perinstoloji bölüm başkanı Prof kızımda da ona gittim ki ikisi de riskli gebelik grubunda kan sulandırıcı ve insülin kullanıyorum demem o ki o bile beni eve gönderiyorsa normal bir durum bence rahat ol

Bu arada dün migros sanal marketten söyledim bunu indirime girmiş

Eklentiler

• E9B2F6AA-78C4-4D84-8181-2B6F966F087E.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 90
Bu ayrı nerden alınabilir acaba benim yatak örtünün böyle bir şeyi var ama dar biraz doğmaz eşyalarım ben valiz götürmicem
Bende evde boş olanlar var, onlardan kullanırım bir tanesini düşündüm. Genelde vaakumlu torbalarda tutuyorum yorganları. Bunlar boş duruyor. Belki de yataşta ve yorgan satılan yerlerde olur. Araştırmak lazım...

Sağol canım bilgi için

Kızlar bebeğin hıçkırıklarını daha sık hissediyor musunuz artık? Ben bu haftadan beri her gün 1-2 defa hissetmeye başladım 2-3 dakika boyunca hıçkırıyor eskisine göre daha mı fazla yoksa ben mi hissetmeye başladım bilmiyorum ama normal mi bu kadar hıçkırmaları acaba

Hanımlar biz nasıl anlıcaz doğum vaktı geldiğini. Sancımı geliyor. Yoksa suyumu geliyor önce ben bilmiyorum nasıl olacak.
Herkeste farklı oluyor. Bazı kadınlarda sancılar hafiften gelmeye başlıyor sonradan sıklaşıyor sancılar ve daha şiddetleniyor. Bazı kadınlarda sular gelmeye başlıyor. Yeğenim, mesele, normal kontrole gitti, doktor alttan bakınca 2 parmak açılma vardı hemen doğuma aldılar kızı :)
Merak etme mutlaka anlayacaksın.

Belirtin yoksa yaptırma eşimin adliyede her hafta temaslısı olduğu biri pozitif oluyor ama yakın temasın yoksa geçmez inşallah öğrenip olmayan belirtiler de çıkabilir
belirtim yok canm gecen hafta cumartesiyi iste. beraber yemek yemistik. bugun 7. gun bitti. bu kiz nezaman korona oldu bu haftami gecen hftami blemiyoz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…