Benim yaklaşık 3 haftsdır bebek doğum kanalında bu hafta açıklık alttan muayene nst ve toko yaptılar birsey çıkmayınca eve gönderdiler kasılmaların çok olursa su kanama olursa gel dediler
Kızlar 1 haftadır iyice agirlastim, 34.hafta içindeyim. Yıkanıp utulenecek pek birşey kalmadı, erken hazırlamıştım ama günlük işlerimi bile zor yapıyorum. Hastane çantamda kıyafet dışındaki eşyalar eksik, bu hafta koyacağım. Bence çok geciktirmeyin, cidden zorlaşıyormus.
Hanımlar,
Biraz önce yabancı bir siteden hastane için anne ve bebek çantasına ne konuluyor diye baktım meraktan. Bir bayanın fikrini beğendim, belki bende öyle yaparım. Mikroplara karşı iyi bence.
Hani yorgan alıyoruz ya, şeffaf çantaların içinde satılıyor. O çantaya koymuş hepsini. Hem içi gözüküyor, nerde neyin olduğunu görüyorsun, hem hastaneden sonra atılabilir. Üç çocuk annesi, tecrübeli yani
Benim doktorum üns hastanesinde perinstoloji bölüm başkanı Prof kızımda da ona gittim ki ikisi de riskli gebelik grubunda kan sulandırıcı ve insülin kullanıyorum demem o ki o bile beni eve gönderiyorsa normal bir durum bence rahat ol
Bende evde boş olanlar var, onlardan kullanırım bir tanesini düşündüm. Genelde vaakumlu torbalarda tutuyorum yorganları. Bunlar boş duruyor. Belki de yataşta ve yorgan satılan yerlerde olur. Araştırmak lazım...
Benim doktorum üns hastanesinde perinstoloji bölüm başkanı Prof kızımda da ona gittim ki ikisi de riskli gebelik grubunda kan sulandırıcı ve insülin kullanıyorum demem o ki o bile beni eve gönderiyorsa normal bir durum bence rahat ol
Kızlar bebeğin hıçkırıklarını daha sık hissediyor musunuz artık? Ben bu haftadan beri her gün 1-2 defa hissetmeye başladım 2-3 dakika boyunca hıçkırıyor eskisine göre daha mı fazla yoksa ben mi hissetmeye başladım bilmiyorum ama normal mi bu kadar hıçkırmaları acaba
Herkeste farklı oluyor. Bazı kadınlarda sancılar hafiften gelmeye başlıyor sonradan sıklaşıyor sancılar ve daha şiddetleniyor. Bazı kadınlarda sular gelmeye başlıyor. Yeğenim, mesele, normal kontrole gitti, doktor alttan bakınca 2 parmak açılma vardı hemen doğuma aldılar kızı :)
Merak etme mutlaka anlayacaksın.
Benim yaklaşık 3 haftsdır bebek doğum kanalında bu hafta açıklık alttan muayene nst ve toko yaptılar birsey çıkmayınca eve gönderdiler kasılmaların çok olursa su kanama olursa gel dediler
Belirtin yoksa yaptırma eşimin adliyede her hafta temaslısı olduğu biri pozitif oluyor ama yakın temasın yoksa geçmez inşallah öğrenip olmayan belirtiler de çıkabilir
belirtim yok canm gecen hafta cumartesiyi iste. beraber yemek yemistik. bugun 7. gun bitti. bu kiz nezaman korona oldu bu haftami gecen hftami blemiyoz iste