2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canim cok şaşırdım bir doktor nasıl böyle bir şey yapar 8 aylıkken 2 kiloda.bwlki bir sorun vardır ve riske atmamak için 8 ayda almıştır.ben rüyamda kendimi ayni böyle gördüm de çok korkmuştum.38 +3 te alalım dedi benim doktor da

Ya benim alt tarafım çok ağrıyor geriliyor böyle bir tuhaf oluyor anlamadım gitti

Anladım canım haklisiniz o zaman nerede oturduğunuzu bilmiyordum yani kışın çok mu soğuk oluyor. Biz ankara dayız ve kışın aşırı soğuk oluyor
Tokat'ta yaşıyorum soğuk oluyo haliyle kuru bı havası yok ama şuan bile evler serin mesela geçen kış o kadar zorlamadi bakalım bu yıl nasıl geçecek . Birinci kat olduğundan tedirginiz güzel isiniyo denildi ama daha önceki evim ikinci kattı hiç ısınmadık ısıtıcı yakiyoduk ayriyeten alt üst yakmayincada cidden çok fark ediyo sen ne kadar yaksan da

Aman salla bizim kide soruyor ne koyacaksınız diye düşündüğümüzü söylüyoruz begenmiyor ilkini de beğenmedi onu kim begeniyorsa

beğendikleri isimleri kendi çocuklarına koysalarmış sizinkine siz karar verin en nefret ettiğim şey
Eşim de önce öyle dedi bana koysalarmış o zaman dedi. Sonra da diyo ki babam sana araba alacaktı erkek torun olursa alsın o zaman koyarım İbrahim diyo. Onun da araba maraba alacağı yok ya laf yalan. Yuh ya benim ne istediğimi soran yok.

Canım niye üzülüp stres yapıyorsun siz ismini belirleyip hastane çıkışlarına bile işlettirmişsin zorluğu çeken sensin o evlat sizin boşver benimkiler de istiyor koymuyorum kestirip attım ismi belli diye üstelik kaynatanın ismi babamla aynı ama ne hayır gördüm de ismini koyayım dedim eşime o da birşey demedi o zaman

İsimle alacaklarsa almasınlar gerek yok zaten :/ kendinize zindan etmeyin en kötü kimliği siz çıkarmaya gidin istediğinizi koyun istedikleri isim olunca madalya takmayacaklar onlar ölüo gittiğinde siz çocuğunuza her seslendiğinizde kötü bir hatıra olarak kalacak

Canım ablamın görümcesi dediğim kişi aşılama ile olmuştu bebek ve geç olmuştu. Riske atmayalım diğe korkutmuş doktor ve erken sezeryan yapmış. Bayağ zorlandı diye bahsediyo ablam. Ben de riskli bir gebelik geçiriyorum ve bana tutumu da benziyo doktorun. O yüzden temkinli olmak lazım. Her dediklerine güvenip tamam dememek lazım bence.

Bir de 38. Hafta gayet iyi canım 36. Haftada bebeğin tüm gelişimleri tamamlaniyormus ve sonraki haftalar da sadece kilo alıyormuş. Benim de sezeryan olacak ama henüz tarih belirlemedik. En erken 37 yi tamamlarım inşallah diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ah bizi bize bi biraksalar hevesini kursaginda birakacaklar uzuldum Bizimkiler hic karismadi allahtan

Ya bok yemesinler herkes yerini haddini hududunu bilsin emirli cümleler yada hak helal etmeme durumu da neymiş ya çocuk gibi kusura bakmasınlar eşinle sen ne istersen o olur gerisi boş

Bence hiç umursamayin, herşeyi ismine göre hazirlamişsiniz zaten. Ayrıca bebeği taşıyan, doğuracak olan sensin yani kv isim inerebilir ama hakkımı helal etmiyorum falan noktasına getirmek çok saçma.

Çocuğun isim hakkı anne babanındır, kv olarak hangi haktan bahsediyor da helal etmem diyor saçmalamış resmen, duymazdan gelin geçin ciddiye bile almayın, kendi bildiğinizi yapın.

Canım doktor Doğum pozisyonu almış Doğum kanalına başını dayamış dedi. Acaba ben yanlış mı anladım
Benim yaklaşık 3 haftsdır bebek doğum kanalında bu hafta açıklık alttan muayene nst ve toko yaptılar birsey çıkmayınca eve gönderdiler kasılmaların çok olursa su kanama olursa gel dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…