2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ya duzenli nabz atisi gbi pit pitlar oluyor evet ama onlar hckirkmi anlamiomki

inşaallah canım. İlk olunca insan bilemiyor

Gec ve aşılama olması erken almaui gerektirmez ki hele 8.ayda.ins canım ins 38 i görürüz sağlıkla

inşaallah canım. İlk olunca insan bilemiyor
Bende ilk hamileliğimde hep merak ediyordun nasıl anlayacağım diye, hep korkuyla yaşadım ki yetişemeyeceğiz hastaneye ama anlıyorsun sancılardan veya suyun gelmesinden. Benim gece 3ten sular gelmeye başladı hafiften, hafiften sancılar sabah 6 gibi olmaya başladı. Sözün kasası anlıyor insan...

Iki dünya bir araya gelse yine de eşimle aldığım karardan verdigimiz isimden dönmez hakkını helal etmeyene de "canınız sagolsun" derdim

ne dicem. gecen hafta ctesi aksam yemegine gttgmz birisi pozitf cikti daha yeni geldi test sonucu huylandm napaim test yaptirsammi ya
Cnm ben de temasli biriyle yanyana oturmustum. Cok sukur uzerinden 2 hafta gecti bir sorun yok. Kendini takip et yeter.

İnşaallah doğum kolay geçer. Kötü doğum hikayelerini duymaktan korkuyla yaşıyorum

İnşaallah doğum kolay geçer. Kötü doğum hikayelerini duymaktan korkuyla yaşıyorum
Aklında kötü doğum hikayeleri tutma, güzel ve pozitif düşün kolay geçer İn şa Allah Ben normal doğum yapmıştım epidurelsiz, Hiç canım acımadı diyemem ama açıdan baygınlık geçirecek gibi de olmadı, Allah güc veriyor çok şükür, birde sancılar hafiften başlıyor ve sonradan ağırlaşıyor ama aradan 2-3 saat geçiyor, vücûd alışıyor yani.
Nefes almasına dikkat et, YouTube’dan vidioları izle, nefes çok önemli hem senin için hem bebiş için.

Selam kizlar umarim herkez iyidir. Isyerimde son bir haftam ve inanilmaz cok yogun geciyor hamilelikten zaten eski ki gibi hizli degilim haftasonu gece yarisi calisiyorum artik. Cok yoruldum vallahi. Daha esyalarimin helsini yikayamadim bile

Bu organizerler yIkanıyor mı bilgisi olan var mı ?

Eklentiler

• image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…