Kızlar bebeğin hıçkırıklarını daha sık hissediyor musunuz artık? Ben bu haftadan beri her gün 1-2 defa hissetmeye başladım 2-3 dakika boyunca hıçkırıyor eskisine göre daha mı fazla yoksa ben mi hissetmeye başladım bilmiyorum ama normal mi bu kadar hıçkırmaları acaba
Herkeste farklı oluyor. Bazı kadınlarda sancılar hafiften gelmeye başlıyor sonradan sıklaşıyor sancılar ve daha şiddetleniyor. Bazı kadınlarda sular gelmeye başlıyor. Yeğenim, mesele, normal kontrole gitti, doktor alttan bakınca 2 parmak açılma vardı hemen doğuma aldılar kızı :)
Merak etme mutlaka anlayacaksın.
Canım ablamın görümcesi dediğim kişi aşılama ile olmuştu bebek ve geç olmuştu. Riske atmayalım diğe korkutmuş doktor ve erken sezeryan yapmış. Bayağ zorlandı diye bahsediyo ablam. Ben de riskli bir gebelik geçiriyorum ve bana tutumu da benziyo doktorun. O yüzden temkinli olmak lazım. Her dediklerine güvenip tamam dememek lazım bence.
Bir de 38. Hafta gayet iyi canım 36. Haftada bebeğin tüm gelişimleri tamamlaniyormus ve sonraki haftalar da sadece kilo alıyormuş. Benim de sezeryan olacak ama henüz tarih belirlemedik. En erken 37 yi tamamlarım inşallah diye düşünüyorum.
Bende ilk hamileliğimde hep merak ediyordun nasıl anlayacağım diye, hep korkuyla yaşadım ki yetişemeyeceğiz hastaneye ama anlıyorsun sancılardan veya suyun gelmesinden. Benim gece 3ten sular gelmeye başladı hafiften, hafiften sancılar sabah 6 gibi olmaya başladı. Sözün kasası anlıyor insan...
Evet kv gelip sinirimi bozmayı başardı kızlar. Benim oğlum olacak eşim tutturdu adı Sancak olacak diye. Kv kp tutturdu İbrahim olacak diye bi de tek isim beğenmiyorsak Can İbrahim olsunmuş töbe töbeee ya. Ben Yiğit olsun istedim. Eşim bi ara Yiğit Sancak olsun o zaman dedi. Şimdi kv hakkımı helal etmeme getirdi lafı. Acayip sinir oldum insanla dalga geçiyorlar sanki. O kadar kapı süsü yaptırdım hastane çıkışına isim işlettirdim. Yani ilk günden bari kesin İbrahim olacak deşeler ben yine bişey demezdim. Ama dalga geçer gibi yok şu olsun bu olsun çok sinir oluyorum haksız mıyım? Siz olsanız ne yaparsınız? Çok sinirliyim ya.
Bende ilk hamileliğimde hep merak ediyordun nasıl anlayacağım diye, hep korkuyla yaşadım ki yetişemeyeceğiz hastaneye ama anlıyorsun sancılardan veya suyun gelmesinden. Benim gece 3ten sular gelmeye başladı hafiften, hafiften sancılar sabah 6 gibi olmaya başladı. Sözün kasası anlıyor insan...
Aklında kötü doğum hikayeleri tutma, güzel ve pozitif düşün kolay geçer İn şa Allah Ben normal doğum yapmıştım epidurelsiz, Hiç canım acımadı diyemem ama açıdan baygınlık geçirecek gibi de olmadı, Allah güc veriyor çok şükür, birde sancılar hafiften başlıyor ve sonradan ağırlaşıyor ama aradan 2-3 saat geçiyor, vücûd alışıyor yani.
Nefes almasına dikkat et, YouTube’dan vidioları izle, nefes çok önemli hem senin için hem bebiş için.
Selam kizlar umarim herkez iyidir. Isyerimde son bir haftam ve inanilmaz cok yogun geciyor hamilelikten zaten eski ki gibi hizli degilim haftasonu gece yarisi calisiyorum artik. Cok yoruldum vallahi. Daha esyalarimin helsini yikayamadim bile