ayy doktora göre değişiyor sanırım bu nts için ayrıca ücret ödüyor muyuz?Amin canim.Ben 32 de girdim nst ye.simdi 35te gitcem 1 hafta var kontrole.bende de heyecan başlıyor galiba yavastan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy doktora göre değişiyor sanırım bu nts için ayrıca ücret ödüyor muyuz?Amin canim.Ben 32 de girdim nst ye.simdi 35te gitcem 1 hafta var kontrole.bende de heyecan başlıyor galiba yavastan:)
O hisler bende de var. Zaman yaklaştıkça daha da artıyor. Kuzularımıza Allah sağlık versinherşey yolunda gidecek son aylarda ölçümlerde sapma olabılıyormusçok az kaldı halıları yıkamaya yolladım cekmecelerı vs duzenledım boyle garıp bı duygusalık aldı benı
6 senedır ıkı kısılık sessız sedasız evımıze ses gelecek dıye çok heyecanlıyım ıyı bır anne olabılecek mıyım , sağlıklı olacak mıyız böyle garip hisler aldı beni
![]()
36 3 yazmışsın canım ondan sordum son durum ne bişey diyolar miSat a göre usg ye göre 38+5 im
Aynen oyuzden aalmayablr. Benide oyuzden nst ye sokarim 36 da gel diye cagrmsti ama ben yarn daha yeni 35 haftalk oluyorm aldm randevuHmm o zaman erken benım ıcın daha32+6 haftalıgım daha ben
Bende bu kaygiyo cok tasiyorm ilk kaygim bebegim sagliklimi ikincisi dogdugunda ne halt edicem bakablcekmiyimherşey yolunda gidecek son aylarda ölçümlerde sapma olabılıyormusçok az kaldı halıları yıkamaya yolladım cekmecelerı vs duzenledım boyle garıp bı duygusalık aldı benı
6 senedır ıkı kısılık sessız sedasız evımıze ses gelecek dıye çok heyecanlıyım ıyı bır anne olabılecek mıyım , sağlıklı olacak mıyız böyle garip hisler aldı beni
![]()
Bi yandan çok mutlu oluyorum düşününce bi yandan çok heyecanlanıyorum canım şafak sayıca panikliyorum bazen bi korku sarıyor sonra diyorum ki yıllardır beklenen geliyor bak her şeye değer rahatlıyorumİnşallah canım az zamanımız kaldı vallahi![]()
Biz bu hamilelik sürecinde delirmediysek bir daha Allahın izninle delirmeyizBende bu kaygiyo cok tasiyorm ilk kaygim bebegim sagliklimi ikincisi dogdugunda ne halt edicem bakablcekmiyim![]()
Hayir ozel hastane ucret istemediler nstyeayy doktora göre değişiyor sanırım bu nts için ayrıca ücret ödüyor muyuz?
38 i yanlış yazmışım şimdi 36 dayım 38 de alacak ıkıncı serum bitince idrar verşxem kan aldılar nst ye sokacaklar sonra karar verecekler36 3 yazmışsın canım ondan sordum son durum ne bişey diyolar mi
anladım canım bakalım benden isteyecekler mi benım kı de ozel hastaneHayir ozel hastane ucret istemediler nstye
Evet hepimiz ayni duygular icindeyiz gerçekten.Saglikla kolaylıkla geçsin ins hepimizin:)Bi yandan çok mutlu oluyorum düşününce bi yandan çok heyecanlanıyorum canım şafak sayıca panikliyorum bazen bi korku sarıyor sonra diyorum ki yıllardır beklenen geliyor bak her şeye değer rahatlıyorum![]()
Hamilelik hormonları mide kapakçığıni etkiliyor, kapakçık açılıyor, yemek borusunu etkiliyor, yanma oluyor, doğrusu bu diye biliyorum canımben inanmiyorum o sac olayina bebegin kafasi asagida mide yanmasi ne alakaZaten cevremde hicbiseye inanmamamla taninirim
![]()
benim 34. haftada oldu nst ekstra ücret ödemedim canım ben de özel hastanede. muayeneye dahil olabilir.anladım canım bakalım benden isteyecekler mi benım kı de ozel hastane![]()
Hayırlısı ile öyle gibi görünüyor canım. Hepsi sağlıkla doğsun inşallahAyy simdilik en erken senin bebis geliyor o zamansağlıkla ins canim
Sizin 6 sene olmuş, bizim 12 senelik rahatlığın üstüne geliyorherşey yolunda gidecek son aylarda ölçümlerde sapma olabılıyormusçok az kaldı halıları yıkamaya yolladım cekmecelerı vs duzenledım boyle garıp bı duygusalık aldı benı
![]()
Ben muayeneye 175 nst'ye 50TL verdim.ayy doktora göre değişiyor sanırım bu nts için ayrıca ücret ödüyor muyuz?
12 sene miHayırlısı ile öyle gibi görünüyor canım. Hepsi sağlıkla doğsun inşallah
Sizin 6 sene olmuş, bizim 12 senelik rahatlığın üstüne geliyor
Ben muayeneye 175 nst'ye 50TL verdim.
Hayırlı haberler getir canım. Bizi habersiz bırakma.Kızlar bana yatış verdiler nst de sancı çıkmış serum bağlayıp takip edeceklermiş korkuyorum dua edin
Kullanıslı olmayan şeyi almanın anlamı yok zaten. Bende ebeler soruyor diye biliyorum. Bide devlet hastanesinde düşünüyorum doğumu. Özel hastanede daha cok yardımcı olurlar neye ihtiyaç varsa. Devlet hastanesinde niye yok niye getirmedin derler mi acaba diyorumTamda bayanın dediği gibi oluyor ,Depend ben almadım kullanımı zor gerçekten onun yerine lohusa pedi daha kullanışlı
Evet canım, ilk bebek ve benim ailemde ilk torun olacak Allah nasip ederse.12 sene mi
Ah! Ne güzel gelecekler ilaç gibi inşallah
Benimki de kesin ücretlidir ücretsiz bir şey yapacaklarını düşünmüyorum![]()
Yaa herkes nasıl heyecanlıdır şimdiEvet canım, ilk bebek ve benim ailemde ilk torun olacak Allah nasip ederse.
Valla ben hastaneye adım atınca başlıyorum sağa sola para dagitmaya
Ben bir de bu karaciğer sorunu yüzünden dahiliye doktoruna da gidiyorum. Ona da ayrıca muayene ücreti veriyorum, sadece ilaç bile yazdirsam ona da para alınıyor. Tahlillerimi sağlık ocağı yapıyor da ondan kurtardim çok şükür.