2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ağrılar gece daha çok oluyor diye gece diyorlar ama sende fark etmiyorsa önemli olan vücudun o vitamini alıyor olmasıdır yani

herkese merhaba,
iyi geceler. ben ocak annelerinde biraz daha aktifim ama burayı da sürekli takipteyim.
30. haftadan beri baya baya kendimi doğuma hazırlamaya çalışıyorum. sizlere de selam vermek istedim.
doğumum ocağın ilk haftası gibi dursa da bence benim kızım da benim gibi aralıkta doğacak gibi hissediyorum :)

aaaa ben de akşam yemeklerinden sonra içiyorum hep. belli bir zamanı olması gerekmiyor bence çünkü takviye. antibiyotik gibi değil ki.
bilemedim...

aaaa ben de akşam yemeklerinden sonra içiyorum hep. belli bir zamanı olması gerekmiyor bence çünkü takviye. antibiyotik gibi değil ki.
bilemedim...
Benim rutinim 21 21.30 gibi multivitamin 1 1.5 saat sonrasında da magnezyumu içiyorum öyle bi düzen kurdum. Neyse bakcam zaten iğrenç tadı bu ara midemi yakıo, hap istedim yazdı doktorum ama daha elimdeki bitmedi diye eczane vermedi

Canım asla kimseyi korkutmak için yazmıyorum ama benim nerdeyse bütün arkadaslarımın çocuğu war kimi sezeryan kimi normal ikisini de yakından şahit olmuşluğumda war ve normal yapıp çok geç iyileşeni de gördüm sezeryan olup 1 gün sonra kendini toparlayanda oldu bu tamamen kişiye özel bi durum yani sen normalde yapsan belki zorlanacaksın o yüzden hakkında hayırlısı nse o olsun kendini strese sokmamaya çalış benim ilk gebeliğim ve iki doğumda beni korkutuyor ama İlla normal yada seZeryan demiyorum bebeğim için de benim içinde hayırlısı nasıl olucaksa öyle olsun

Instagramda @ebesenayyazici var, cok fazla ssvd doğuma katılmış, konyada ehil bir ebe. Hastanesini, doktorunu ayarlayan gebelerin ssvd doğumu için şehir dışına da gidiyor. Orduda bulduğunuz doktorun gözetiminde bu ebe hanımla yapabilirsiniz doğumu. Ebe hanım tüm doğum sürecinde yanınızda oluyor. Doktorunuzun tercihi ne olur tabi bilemiyorum ama konuşup anlaşırsanız ara ara gelip durumunuzu kontrol edip sizi yine ebeyle başbaşa bırakabilir. Tam doğum anına kadar yanınızda ebe hanim olacağı için rahat olursunuz. Bebeğin çıkma anı kısa sürüyor zaten, erkek doktor stresinden etkilenmeye fırsat bulmadan doğurmuş olursunuz muhtemelen

Kendi doktorunuz neden kabul etmiyor nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama doğum zamani baska illere gitmek tehlikeli olabilir umarim gonlunuzce bir yol bulabilirsiniz

hap değil mi magnezyum? bana vitamin şeklinde hap olandan yazmıştı. devlet karşılamıyor hatta. benim de demir ilacım felaket tansiyon düşürüyor. gece yatarken içiyorum dedim doktora hem kolay uykuya dalıyorum diye hem de aç oluyorum geceleri. hiç fark etmez aç karnına iç de demişti.
demiri aç içmek gerekiyormuş

Aynen herkesin doğum hikayesi farkli oluyor birazda bebisler belirliyor

Bende aralik doğumluyum ama sanmam benim kizce kasim sonu gelir gibime geliyor

Benimki suda eritiliyor canım. Multivitaminle mi karıştırdın acaba, magnezyumu devlet karşılıyor mulvtmni karşılamıyor. Evet demiri sabah kahvaltıdan önce içiyorum.

benim çevremde bebeğini kaybeden çok tanıdığım oldu hamileyken.
ilk doğumum olacak. inanın doğum şeklini hiç umursamıyorum. yeter ki miniğimi kucağıma sağ salim versinler.
kendinizi böyle telkin edin lütfen. doğumun nasıl olacağı inanın önemli değil.
böyle şeylere takılıp stres yapmayalım. her şey olacağına varıyor.
ben kendimi iki ihtimale de hazırlıyorum.
hatta şükrediyorum bir sürü doğum ihtimali var artık modern tıp sayesinde

Anlasabilirmiyiz ondan emin degilim hangi burca denk geliyor doğum günün ben yayim
ben oğlak burcuyum normalde ama yaylarla çok iyi anlaşırım. diyorum acaba 37-38de gelirse bebiş daha mı güzel olur yay olur
oğlak olursa da düzenli falan olur beklentimi karşılar
babam da diyor ki yıl başından sonra doğur da zamlı doğum parası al
takıldığımız şeylere bak.

Anlaşabiliyorsan yaylarla eglencelidirler. Bizim ailede en fena bendim ama yani biraz yaramaz olabilir hazirlikli ol derim artik karar onun ne olmak istiyorsa o olacak

Anlaşabiliyorsan yaylarla eglencelidirler. Bizim ailede en fena bendim ama yani biraz yaramaz olabilir hazirlikli ol derim artik karar onun ne olmak istiyorsa o olacak
aynen sağ salim gelsin de.
siz de sıkın dişinizi. akrep bebekler çok zor asla mutlu olmuyor bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…