Ağrılar gece daha çok oluyor diye gece diyorlar ama sende fark etmiyorsa önemli olan vücudun o vitamini alıyor olmasıdır yaniGözün aydın maşallahya ne sorcam magnezyumu sabah mı içiosun gece mi? Bana doktorum sabah akşam bir şey dememişti eczacı da günde 1 erit iç yazmıştı ama geçen doktoruma gece içiyorum dedim niye ki dedi, bu seferki eczacı da sabah yazmış anlamadım ne zmn içmeliyim ki
Ben de burda öyle okudum da doktorum neden gece alıosun ki gündüz al dedi, kafam karıştıAğrılar gece daha çok oluyor diye gece diyorlar ama sende fark etmiyorsa önemli olan vücudun o vitamini alıyor olmasıdır yani
Gece şekerli ya şekerini yükseltme diye demiştir doktorunu dinle çok fark etmezdeBen de burda öyle okudum da doktorum neden gece alıosun ki gündüz al dedi, kafam karıştı
aaaa ben de akşam yemeklerinden sonra içiyorum hep. belli bir zamanı olması gerekmiyor bence çünkü takviye. antibiyotik gibi değil ki.Gözün aydın maşallahya ne sorcam magnezyumu sabah mı içiosun gece mi? Bana doktorum sabah akşam bir şey dememişti eczacı da günde 1 erit iç yazmıştı ama geçen doktoruma gece içiyorum dedim niye ki dedi, bu seferki eczacı da sabah yazmış anlamadım ne zmn içmeliyim ki
Benim rutinim 21 21.30 gibi multivitamin 1 1.5 saat sonrasında da magnezyumu içiyorum öyle bi düzen kurdum. Neyse bakcam zaten iğrenç tadı bu ara midemi yakıo, hap istedim yazdı doktorum ama daha elimdeki bitmedi diye eczane vermediaaaa ben de akşam yemeklerinden sonra içiyorum hep. belli bir zamanı olması gerekmiyor bence çünkü takviye. antibiyotik gibi değil ki.
bilemedim...
Canım asla kimseyi korkutmak için yazmıyorum ama benim nerdeyse bütün arkadaslarımın çocuğu war kimi sezeryan kimi normal ikisini de yakından şahit olmuşluğumda war ve normal yapıp çok geç iyileşeni de gördüm sezeryan olup 1 gün sonra kendini toparlayanda oldu bu tamamen kişiye özel bi durum yani sen normalde yapsan belki zorlanacaksın o yüzden hakkında hayırlısı nse o olsun kendini strese sokmamaya çalış benim ilk gebeliğim ve iki doğumda beni korkutuyor ama İlla normal yada seZeryan demiyorum bebeğim için de benim içinde hayırlısı nasıl olucaksa öyle olsunAçıkçası doğum sonrasında anneme veya KV’ye muhtaç olma fikri çok kötü geliyor. Normal doğurup bebeğini kucağına alıp ev işlerini yapabilen kadınlara imreniyorum. Kimseye muhtaç olmak istemiyorum. İlkinde bir hafta yattım yani bünyem zayıftı çocuk ve operasyonu aynı anda kaldıramadım. Annem bile olsa sürekli tepemde çocuk aç çocuk aç diye diye travma yarattı bende. Kimseyi istemiyorum doğum sonrası yanımda. Ama sezaryen olunca yine kalkamıycam yine koltuklarda sızıp kalıcam diye korkuyorum.
Instagramda @ebesenayyazici var, cok fazla ssvd doğuma katılmış, konyada ehil bir ebe. Hastanesini, doktorunu ayarlayan gebelerin ssvd doğumu için şehir dışına da gidiyor. Orduda bulduğunuz doktorun gözetiminde bu ebe hanımla yapabilirsiniz doğumu. Ebe hanım tüm doğum sürecinde yanınızda oluyor. Doktorunuzun tercihi ne olur tabi bilemiyorum ama konuşup anlaşırsanız ara ara gelip durumunuzu kontrol edip sizi yine ebeyle başbaşa bırakabilir. Tam doğum anına kadar yanınızda ebe hanim olacağı için rahat olursunuz. Bebeğin çıkma anı kısa sürüyor zaten, erkek doktor stresinden etkilenmeye fırsat bulmadan doğurmuş olursunuz muhtemelenOff kızlar ya uykularım kaçıyor. Ben normal doğum yapmak istiyorum. Sezaryenden çok korkuyorum. İlk gebeliğimde aşırı ödem vardı. 16 kilo almıştım. Bebek hareket etmiyordu. Tansiyonum çıkmıştı. Sinir sıkışması vardı bileklerimde ve şekerim sınırdaydı. Bu sebeplerle sezaryene alındım. Şimdi toplam 8 kilo aldım. Şeker tansiyon yok sinir sıkışmam yok bebek gayet hareketli hissediyorum. Ama ssvd yapacak doktor yok Ordu’da. Bir tane varmış o da normalde sezaryen taraftarı bir adam. Erkek olduğu için de ne kadar rahat ederim bilmiyorum. Oysaki Yalova’da Derya hanım var. Ona gitsem bu sefer eşim yanımda olmayacak. Son haftalarda bol ilişkiye girmek lazımmış normal olsun diye. O olmayınca gidip Yalova’da sezaryen olacaksam ne anlamı var? Kafam beynim yandı düşünmekten. Sezaryen olup bakıma muhtaç kalmak istemiyorum. 2. Sezaryen olan arkadaşlarımın anlattıkları yüzünden iyice korkuyorum artık. Normali denesem olmazsa da zaten sezaryene alacaklar yani en fazla genel anestezi ve kanama riski olacak Allah’ın izniyle. Kafayı yiyeceğim ya. Ordudaki erkek doktorla konuşup son kararımı vereceğim galiba. Keşke kendi doktorum kabul etse. Pazartesi kontrolüm var bakalım konuşacağım. Nolurdu ilkinde normal doğurabilseydim. Çok takıyorum kafama stresten uyuyamıyorum bile. İçimi dökmek istedim. Yani tabi ki zorunlu bir durum olsa amenna sezaryen de korkunç birşey değil ama doğal yolla olan olabilecekken tek sebep ilki sezaryen diye tekrar sezaryene alacak olmaları çok canımı sıkıyor. Antepte olsam mesela beni normal doğurtacak bir sürü doktor hastane var. Çatlıyorum sinirden ya
Kendi doktorunuz neden kabul etmiyor nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama doğum zamani baska illere gitmek tehlikeli olabilir umarim gonlunuzce bir yol bulabilirsinizTam da konunun arasına yorum yaptım ama gerçekten uyuyamıyorum birşey kafama takıldı mı tamam. Şartları da çok zorlamanın alemi yok sanırım. Önce pazartesi kendi doktorumla görüşüp sorarım. O kabul etmezse ssvd yapan doktorla konuşup sorarım. İkisinin anlattıklarına göre normal olur olmaz sezaryene devam mı diye kararımı veririm artık ne yapayım. Savaşmadan denemeden de sezaryene girersem çok mutsuz olacağım ama yaşadığım şehir bunu dayatıyor
hap değil mi magnezyum? bana vitamin şeklinde hap olandan yazmıştı. devlet karşılamıyor hatta. benim de demir ilacım felaket tansiyon düşürüyor. gece yatarken içiyorum dedim doktora hem kolay uykuya dalıyorum diye hem de aç oluyorum geceleri. hiç fark etmez aç karnına iç de demişti.Benim rutinim 21 21.30 gibi multivitamin 1 1.5 saat sonrasında da magnezyumu içiyorum öyle bi düzen kurdum. Neyse bakcam zaten iğrenç tadı bu ara midemi yakıo, hap istedim yazdı doktorum ama daha elimdeki bitmedi diye eczane vermedi
Aynen herkesin doğum hikayesi farkli oluyor birazda bebisler belirliyorCanım asla kimseyi korkutmak için yazmıyorum ama benim nerdeyse bütün arkadaslarımın çocuğu war kimi sezeryan kimi normal ikisini de yakından şahit olmuşluğumda war ve normal yapıp çok geç iyileşeni de gördüm sezeryan olup 1 gün sonra kendini toparlayanda oldu bu tamamen kişiye özel bi durum yani sen normalde yapsan belki zorlanacaksın o yüzden hakkında hayırlısı nse o olsun kendini strese sokmamaya çalış benim ilk gebeliğim ve iki doğumda beni korkutuyor ama İlla normal yada seZeryan demiyorum bebeğim için de benim içinde hayırlısı nasıl olucaksa öyle olsun
Bende aralik doğumluyum ama sanmam benim kizce kasim sonu gelir gibime geliyorherkese merhaba,
iyi geceler. ben ocak annelerinde biraz daha aktifim ama burayı da sürekli takipteyim.
30. haftadan beri baya baya kendimi doğuma hazırlamaya çalışıyorum. sizlere de selam vermek istedim.
doğumum ocağın ilk haftası gibi dursa da bence benim kızım da benim gibi aralıkta doğacak gibi hissediyorum :)
Benimki suda eritiliyor canım. Multivitaminle mi karıştırdın acaba, magnezyumu devlet karşılıyor mulvtmni karşılamıyor. Evet demiri sabah kahvaltıdan önce içiyorum.hap değil mi magnezyum? bana vitamin şeklinde hap olandan yazmıştı. devlet karşılamıyor hatta. benim de demir ilacım felaket tansiyon düşürüyor. gece yatarken içiyorum dedim doktora hem kolay uykuya dalıyorum diye hem de aç oluyorum geceleri. hiç fark etmez aç karnına iç de demişti.
demiri aç içmek gerekiyormuş
ben kendimle aynı gün olmasını istemiyorum sadeceBende aralik doğumluyum ama sanmam benim kizce kasim sonu gelir gibime geliyor
Anlasabilirmiyiz ondan emin degilimben kendimle aynı gün olmasını istemiyorum sadeceyoksa aynı ay olabiliriz, aynı burç olursak belki de iyi anlaşırız.
ben oğlak burcuyum normalde ama yaylarla çok iyi anlaşırım. diyorum acaba 37-38de gelirse bebiş daha mı güzel olur yay olurAnlasabilirmiyiz ondan emin degilimhangi burca denk geliyor doğum günün ben yayim
Anlaşabiliyorsan yaylarla eglencelidirler. Bizim ailede en fena bendim ama yani biraz yaramaz olabilir hazirlikli ol derimben oğlak burcuyum normalde ama yaylarla çok iyi anlaşırım. diyorum acaba 37-38de gelirse bebiş daha mı güzel olur yay olur
oğlak olursa da düzenli falan olur beklentimi karşılar
babam da diyor ki yıl başından sonra doğur da zamlı doğum parası al
takıldığımız şeylere bak.
aynen sağ salim gelsin de.Anlaşabiliyorsan yaylarla eglencelidirler. Bizim ailede en fena bendim ama yani biraz yaramaz olabilir hazirlikli ol derimartik karar onun ne olmak istiyorsa o olacak
Bilmiyorum bende yay istiyorum fena falaniz ama icimiz dışımız birdir.babada koç bence yakariz ortaligi gibime geliyor artik nasipaynen sağ salim gelsin de.
siz de sıkın dişinizi. akrep bebekler çok zorasla mutlu olmuyor bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?