2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hangi doğumu savunuyorlar sana

Çatı muayenesi olan varmi aramizda hangi haftalarda basliyor acaba

Orda hissediyorsan dönmüştür kuzum.anlarsin zaten tekmelerinden falanda

Sezeryan ameliyatında da Allah korusun anne ve bebeği kaybedebiliyorlar onu niye anlatmıyorlar da acaba bunu anlatıyorlar sezeryan risklerini anlatan doktoru göremiyoruz hiç
Her topikte bu tartismalari okudum o yuzden diyaloğa girmeyecgim . Her doktor bir degildir. her dogum da kendine ozeldir. Hayirli aksamlar.

Dün geceden beri sağ kasığıma arada hafif hafif ağrı girio, sağıma yatınca geçio. Artık ne normal ne değil bilemiyorum kasılma sancı vs de yok

Ben son 2-3 gundur normal oturamiyorum kaburgamin acisindan saga sola yatinca acimiyor ama otururken dayanilmaz kirilacak gibi aciyor

Ağustos annelerine bezleri sormuştum molfix kullanan da var sleepy kullanan da prima kullanan da mühendisinoğlu diye bir sayfa varmış ordan petrol içeriden içermeyen bezlere bakabilirmişiz tavsiye etmişler birde sleepy 2 numara bez diğer bezlerin 1 numarasına eşmiş yani küçükmüş kalıpları

Aynı şeyler olmasada yakım yaşamışız ilk doğumda cuma sabah hastaneye girip cumartesi akşam doğum yapmıştım kızımda içli dişli çıkışım vardı 2 sefer sunni sancı verildi o arada enfeksiyon almışım ishal kusma yüksek ateş içinde antibiyotik takıldı arada yaşadığım şeyler de ayrı çok acı çok sancı ama dediğim gibi doğum biter bitmez geçiyor her şey şuan hala normal doğum istiyorum az kaldı beni doğum değil doğuma girmeden önce covid için yapılacak test endişelendiriyor zor oluyormuş her şey doğum gibi olup geçse keşke

Ben doktorumdan duymadım covid testini, her hastanenin uygulaması farklı sanırım.

Demi yaa bend ultrosonda gorunce hah demistm yakaladi galiba haftasini dedm ama geene ne yazikki 11 gun geri. Saglkli olsn insalahta napalm
Ya canım.valla inan üzülme daha önce de yazdım buraya benim kızım 2630 kilo doğdu, sen zaten dikkat ediyorsundur yediklerine gerisi önemli değil sağlıklı olsun doğan büyüyor

Saglikla kolaylikla gelsinler insallah bu covid testi sizin hastanenin aldigi bi karar mi yoksa her hastane mi yapiyor acaba

Kendi akrabalarımdan bahsediyorum yani bende kköylü kızım sonuçta insan daha normal doğuma destek versinler diye bekliyor
bence siz artik bu konuyu kapatin tepki cekiyorsunuz kim nasil isterse oyle dogurur siz de kimsenin sozune bakmayin istediginiz gibi dogurun. Hayirli kolay dogumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…