2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimki suda eritiliyor canım. Multivitaminle mi karıştırdın acaba, magnezyumu devlet karşılıyor mulvtmni karşılamıyor. Evet demiri sabah kahvaltıdan önce içiyorum.
Geceleri bacağıma kramp girdiği için yatmadan önce içiyorum canım ben. Doktor saatiyle.ilgili bişey dememişti.

Bu arada benimki efermag suda eritiliyor. Eğer ılık suya eritirsem şerbet gibi oluyo ama soğuk suya eritince soda gibi oluyo hafif asitli gibi o şekilde daha hoşuma gidiyo benim. Sen de dene öyle istersen.

Hahaaaa ben Allah vakti zamanında hepinizi bir avazda kurtarsın

dgulkts canım sen naptın var mı bı gelişme ? Meraktayiiiz..
İuiyim daha doğurmadım o gün öğlen taburcu oldum bugün tekrar görmek istedi bakalım doğum tarihi ve şekli belli olur ama çok ağırlaştım yapacağınız işiniz varsa şimdiden yapın sonra çok zor oluyor

Katılıyorum bende artık sağlıkla kucağıma alayım şekli önemli değil diyorum kendimizi kullandığımız vitaminde Nike doktorlara emanet ettik Doğum şeklindede ederim benimki sezeryan kızımda da sezerysndı çünkü kan sulandırıcı kullanıyorum ilk gün biraz sıkıntılı ama sonra ayaklanmıştım kişiye göre değişiyor normal doğum yapıp feleği şaşanlarda var çok rahat atlatan da
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin iyi düşünelim iyi olsun

Canım benim birde evde 3.5 yaşımda kızım var ne annemi ne Kv mi istedim zaten pandemi var ne kadar az kişi olursak o kadar iyi eşimle ikimiz halledicez inşallah ilk bir hafta sıkıntılı sonradan ayağa rahatça kalkarız yemek dolaba yapıp koyucam temizlik olmayıversin gerekirse dışardan söyleriz

Ben Almanya'ya yapayanlızım. Hiç bir işimi görecek yok. Ne doğuma Ne evime. Aslında keşke olsa. Yatmaya dinlenmeye zamanı olur insanın.

Arkadaşlar benim bebeğimin kg 1.650 normal dedi doktor bana ise az geldi. Ama 2 ayım var doğuma. Birde ben başta kılo alıyordum 1 aydan fazla oldu kılo artışım durdu. Artık bebek kilo alıyor olmalı

Göğüs koruyucu krem göğüs kalkanı şırınga bebek kaşığı

Hap formunu kullan canım daha rahat içmesi

Canım bi görüş bakalım belki de kabul.eder eğer herşey elverişli ise neden olmasın

Çanlar günaydın hepinize geceleri sağ bacağım özellikle ağrısı beni mahvediyor ya ayağa kalktigim da da kalçama vuruyor ağrı ben kızım da hiç böyle şeyler yaşamadım bir sonra ki kontrol de bunu da soracağım şimdi de nst deyim geceleri de uyuyamiyorum sabah o kadar zor uyandım ki

Saglikla kolaylikla gelsinler insallah bu covid testi sizin hastanenin aldigi bi karar mi yoksa her hastane mi yapiyor acaba
Devlet hastanesinde doğum yapacağım Ankara dayım bilmiyorum ki soğuk giden hamileler söyledi sezeryan için bekleyenler test yapılacak yatış verildi diye

Maşallah canım zibinlara sığmayacak çoğu gitti azı kaldı biraz daha dayanalım inşallah rahim boyunu ölçüm yaptı mı bir daha benim dr artık yapmıyor

Arkadaşlar benim bebeğimin kg 1.650 normal dedi doktor bana ise az geldi. Ama 2 ayım var doğuma. Birde ben başta kılo alıyordum 1 aydan fazla oldu kılo artışım durdu. Artık bebek kilo alıyor olmalı
Benimde 31+5 de 1650 gr dı doktor gayet normal dedi kafana takma bebeğin kilo olayını sağlıklıysa kilosu hiç önemli değil

limpido yok kuzu ostezinc diye bir şey kullanıyorum ben kalsiyum magnezyum falan var evet multivitamin gibi ama folik asit b12 d falan olan başka bir multivitamin daha kullanıyorum.

Kızlar yeni birşey öğrendim hiç bilmiyordum özellikle sezeryan olacaklar için ağrı pompasi diye birşey varmış şimdi dr u beklerken pazartesi doğuma girecek olan bor arkadaşla görüştüm oda sezeryan olacak o söyledi bana böyle birşey varmış diye dr larınıza mutlaka söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…