- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
neymiş ,nasıl bir şeymiş, ne işe yarıyormuş?Kızlar yeni birşey öğrendim hiç bilmiyordum özellikle sezeryan olacaklar için ağrı pompasi diye birşey varmış şimdi dr u beklerken pazartesi doğuma girecek olan bor arkadaşla görüştüm oda sezeryan olacak o söyledi bana böyle birşey varmış diye dr larınıza mutlaka söyleyin
Hadi bakalım inşallah güzelce doğum pozisyonuna geçsin de kızım :) çok merak ediyorum bakalım ne durumda :)Orda hissediyorsan dönmüştür kuzum.anlarsin zaten tekmelerinden falanda
İyi olmaniza sevindim anne karnında bir gün bile çok önemliİuiyim daha doğurmadım o gün öğlen taburcu oldum bugün tekrar görmek istedi bakalım doğum tarihi ve şekli belli olur ama çok ağırlaştım yapacağınız işiniz varsa şimdiden yapın sonra çok zor oluyor
Maşallah oğluşuna hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına çok sevindim böyle güzel bir habere :)Dün ki kontrolü yazma fırsatı bulamadım bir türlü oysaki benim dinlenmem gerek
Benim paşam 49 cm olmuş boyuçok şaşırdım açıkçası 1 hafta önden gidiyor zaten uzun bacaklı dedi doktor son haftalar pek uzamıyorlar sanırım. Hayırlısı bakalım ne çıkacak bahtımıza
2 hafta önce de bas aşağıda idi dün de aynı pozisyonda gördük. Yüzünü de gördük şükürrahim ağzım gittikçe kısalıyor doktor şuan için çok iyi 2/3 hafta daha dikkat et dedi ama ben
Epey saçlı dedi benim bulantılar boşa tavan yapmamış yine :)
Magnezyum devam 35. Haftadan sonra keseriz dedi doğumu geciktirdiği için. ben zaten şuan günde 1 içiyorum.
Haftaya tekrar gidip nts bakıcaz.
Mübarek gece duam yavrularımıza sağlıcakla hayırla vakitli kavuşalım inşallah
Ben 33 de gittim yapılmadı 36 da gideceğim yapacak demek ki o zaman çatı muayenesi.. Zor oluyor mu çatı muayenesi merak ettim.İlk gebeliğimde 36 da bakılmıştı
Rahim boyu ölçümünü nasıl yapıyor doktor ? benim ilk ya bilmeyince her şeyi soruyorum işte :)Maşallah canım zibinlara sığmayacakçoğu gitti azı kaldı biraz daha dayanalım inşallah rahim boyunu ölçüm yaptı mı bir daha benim dr artık yapmıyor
Karından da bakılıyor ultrasonla ama alttan da bakılıyor.Rahim boyu ölçümünü nasıl yapıyor doktor ? benim ilk ya bilmeyince her şeyi soruyorum işte :)
Anladım canım teşekkür ederim ya bu zamana kadar ölçmedi karından ya da söyledi ben duymadım bazen bebişimin yüzüne bakıcam diye o heyecanla duymuyorum doktoru :)Karından da bakılıyor ultrasonla ama alttan da bakılıyor.
Olmuyor canım doktor elle muayene yapıyor.kendini kasma yeter.Ben 33 de gittim yapılmadı 36 da gideceğim yapacak demek ki o zaman çatı muayenesi.. Zor oluyor mu çatı muayenesi merak ettim.
Sağol teyzesiGözün aydın maşallahya ne sorcam magnezyumu sabah mı içiosun gece mi? Bana doktorum sabah akşam bir şey dememişti eczacı da günde 1 erit iç yazmıştı ama geçen doktoruma gece içiyorum dedim niye ki dedi, bu seferki eczacı da sabah yazmış anlamadım ne zmn içmeliyim ki
Vallaha miMaşallah canım zibinlara sığmayacakçoğu gitti azı kaldı biraz daha dayanalım inşallah rahim boyunu ölçüm yaptı mı bir daha benim dr artık yapmıyor
Ayy ben kesin kasarım ya kendimi hadi bakalım inşallah kasmamaya çalışırım çok teşekkür ederim canım :)Olmuyor canım doktor elle muayene yapıyor.kendini kasma yeter.
Benimki de eritme şeklinde efermag adı da ben de gece içiyorum magnezyumu hiç doktorum sabah veya gece iç demedi gece saat 10 civarı içiyorum geneldeSağol teyzesibenim ki hap şeklinde kahvaltıdan sonra içiyorum eritme olanlar nasıl bilmiyorum ama bilen vardır mutlaka burda ❤
Ben devlette doğum yaptım ilkinde doğumda yapıldı muayene. Nişan gelince. Her doktor yapmayabiliyor.Çatı muayenesi olan varmi aramizda hangi haftalarda basliyor acaba
Evet hurmanın böyle bir etkisi var. Erkenden çok çok yememek gerek ama. Erken doğum riskine karşı. Ben ilk hamilelikte en başından itibaren 2-3 tane yedim günlük. Ama ondan mı bilmiyorum doğum başlatılınca açılmam düzenli ilerlemişti. Hatta doğumdan önceki 2 gün hastanede yattim kontrol altında. Eşim boyuna ağzıma hurma tıkıyordu doğum başlasın diye. 2 cm açılmam vardı yine de hiç kendi sancım gelmemişti.Kızlar bir şey sorucam aranızda hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duyan var mı? ben böyle bir şey okudum doğuma 3-4 hafta kala günde 5-6 tane yiyince doğumun çok rahat ve kolay olmasını sağlıyormuş. Duyan ya da ikinci kez anne olacaklardan ilk doğumlarında deneyen oldu mu?
Benim arada oluyor bu dediğin geçen hafta falan böyle 3-4 gün acımıştı sonra geçti neden olabileceğine dair en ufak bir fikrim yok ne yazıkki . benim de göbek deliğimin etrafı çok hassas mosmor gözüküyor neden öyle ben de bilmiyorum bebiş büyüdükçe böyle oldu. sizlerin de öyle miBi kaç gündür uyandığım da göbeğim sağ sol tarafı acıyo kızlar sizinde oluyomu ki her tarafım yastıkla uyuyorum desem yeridir neden olur ki acaba
Ben de 3-4 hafta kala aldırayım bari eşime :) madem böyle bir etkisi var neden değerlendirmeyeyim ki en azından denemiş olurum rahat doğum yapar mıyım diye :) teşekkür ederim :)Evet hurmanın böyle bir etkisi var. Erkenden çok çok yememek gerek ama. Erken doğum riskine karşı. Ben ilk hamilelikte en başından itibaren 2-3 tane yedim günlük. Ama ondan mı bilmiyorum doğum başlatılınca açılmam düzenli ilerlemişti. Hatta doğumdan önceki 2 gün hastanede yattim kontrol altında. Eşim boyuna ağzıma hurma tıkıyordu doğum başlasın diye. 2 cm açılmam vardı yine de hiç kendi sancım gelmemişti.
Benimki 37 bakalım dediÇatı muayenesi olan varmi aramizda hangi haftalarda basliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?