2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
neymiş ,nasıl bir şeymiş, ne işe yarıyormuş?
ben de ilk defa duyuyorum

Bi kaç gündür uyandığım da göbeğim sağ sol tarafı acıyo kızlar sizinde oluyomu ki her tarafım yastıkla uyuyorum desem yeridir neden olur ki acaba

İyi olmaniza sevindim anne karnında bir gün bile çok önemli Herkes öyle diyo gerçekten benim her şeyim hazır gibi bebek bezi ped ıvır zıvırları kaldi filan kaldı valizim tamam yine haberdar et

Maşallah oğluşuna hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına çok sevindim böyle güzel bir habere :)

Maşallah canım zibinlara sığmayacak çoğu gitti azı kaldı biraz daha dayanalım inşallah rahim boyunu ölçüm yaptı mı bir daha benim dr artık yapmıyor
Rahim boyu ölçümünü nasıl yapıyor doktor ? benim ilk ya bilmeyince her şeyi soruyorum işte :)

Karından da bakılıyor ultrasonla ama alttan da bakılıyor.
Anladım canım teşekkür ederim ya bu zamana kadar ölçmedi karından ya da söyledi ben duymadım bazen bebişimin yüzüne bakıcam diye o heyecanla duymuyorum doktoru :)

Sağol teyzesi benim ki hap şeklinde kahvaltıdan sonra içiyorum eritme olanlar nasıl bilmiyorum ama bilen vardır mutlaka burda ❤

Maşallah canım zibinlara sığmayacak çoğu gitti azı kaldı biraz daha dayanalım inşallah rahim boyunu ölçüm yaptı mı bir daha benim dr artık yapmıyor
Vallaha mi bu bey çok masraflı çıkacak belli sağlıcakla vaktiyle gelsinde canım hayırlısı artık bakalım rahim ağzım gittikçe kısalıyor karin usg ile proluton iğne olurken 45 mm idi sonra iğneyi kestik 10 gun sonra 35 mm oldu. 2 gmhafta sonra 27 Mm ve kafa aşağıda
Doktorum çok iyi dedi ama ben artık iğneye nasıl güvendiysem tedirgin oluyorum işler de çok Allah yardimcimiz olsun ❤

Sağol teyzesi benim ki hap şeklinde kahvaltıdan sonra içiyorum eritme olanlar nasıl bilmiyorum ama bilen vardır mutlaka burda ❤
Benimki de eritme şeklinde efermag adı da ben de gece içiyorum magnezyumu hiç doktorum sabah veya gece iç demedi gece saat 10 civarı içiyorum genelde

Kızlar bir şey sorucam aranızda hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duyan var mı? ben böyle bir şey okudum doğuma 3-4 hafta kala günde 5-6 tane yiyince doğumun çok rahat ve kolay olmasını sağlıyormuş. Duyan ya da ikinci kez anne olacaklardan ilk doğumlarında deneyen oldu mu?

Evet hurmanın böyle bir etkisi var. Erkenden çok çok yememek gerek ama. Erken doğum riskine karşı. Ben ilk hamilelikte en başından itibaren 2-3 tane yedim günlük. Ama ondan mı bilmiyorum doğum başlatılınca açılmam düzenli ilerlemişti. Hatta doğumdan önceki 2 gün hastanede yattim kontrol altında. Eşim boyuna ağzıma hurma tıkıyordu doğum başlasın diye. 2 cm açılmam vardı yine de hiç kendi sancım gelmemişti.

Bi kaç gündür uyandığım da göbeğim sağ sol tarafı acıyo kızlar sizinde oluyomu ki her tarafım yastıkla uyuyorum desem yeridir neden olur ki acaba
Benim arada oluyor bu dediğin geçen hafta falan böyle 3-4 gün acımıştı sonra geçti neden olabileceğine dair en ufak bir fikrim yok ne yazıkki . benim de göbek deliğimin etrafı çok hassas mosmor gözüküyor neden öyle ben de bilmiyorum bebiş büyüdükçe böyle oldu. sizlerin de öyle mi

Ben de 3-4 hafta kala aldırayım bari eşime :) madem böyle bir etkisi var neden değerlendirmeyeyim ki en azından denemiş olurum rahat doğum yapar mıyım diye :) teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…