- 19 Ocak 2020
- 1.512
- 1.913
- 133
- 41
Canım vajinal yapıyorRahim boyu ölçümünü nasıl yapıyor doktor ? benim ilk ya bilmeyince her şeyi soruyorum işte :)
Ağustos annelerine bezleri sormuştum molfix kullanan da var sleepy kullanan da prima kullanan da mühendisinoğlu diye bir sayfa varmış ordan petrol içeriden içermeyen bezlere bakabilirmişiz tavsiye etmişler birde sleepy 2 numara bez diğer bezlerin 1 numarasına eşmiş yani küçükmüş kalıpları
Gerçekten mi.. hımm daha bir şey ölçmedi o zaman. bakalım 5 inde gidince ne yapacak.Canım vajinal yapıyor
Ben duydum canimKızlar bir şey sorucam aranızda hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duyan var mı? ben böyle bir şey okudum doğuma 3-4 hafta kala günde 5-6 tane yiyince doğumun çok rahat ve kolay olmasını sağlıyormuş. Duyan ya da ikinci kez anne olacaklardan ilk doğumlarında deneyen oldu mu?
Geçmiş olsun canım hepimize bulaşacak sanırım böyle büyük önemler alınmazsa önlemsiz tedbirsiz kaçış noktamız yokKızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artıksabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen
ben çok duydum.Kızlar bir şey sorucam aranızda hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duyan var mı? ben böyle bir şey okudum doğuma 3-4 hafta kala günde 5-6 tane yiyince doğumun çok rahat ve kolay olmasını sağlıyormuş. Duyan ya da ikinci kez anne olacaklardan ilk doğumlarında deneyen oldu mu?
Doktora sorayım Ozaman ben tedirgin oldumBenim arada oluyor bu dediğin geçen hafta falan böyle 3-4 gün acımıştı sonra geçti neden olabileceğine dair en ufak bir fikrim yok ne yazıkki . benim de göbek deliğimin etrafı çok hassas mosmor gözüküyor neden öyle ben de bilmiyorum bebiş büyüdükçe böyle oldu. sizlerin de öyle mi
Benmde tüp bebek doktoru vajinal yapıyodu ama şimdi gittiğim doktor karnımdan bakıyoCanım vajinal yapıyor
Geçmiş olsun Cnm allah şifa versin bende bursadayım ve inanılmaz derece burda arttı wakalar kimse hala dikkat etmiyo virüs yokmuş gibi yaşadıkları için herkese daha çabuk bulaşıyoKızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artıksabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen
Kızlar bir şey sorucam aranızda hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duyan var mı? ben böyle bir şey okudum doğuma 3-4 hafta kala günde 5-6 tane yiyince doğumun çok rahat ve kolay olmasını sağlıyormuş. Duyan ya da ikinci kez anne olacaklardan ilk doğumlarında deneyen oldu mu?
gecmis olsun canim allah sifasini versinKızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artıksabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen
Mübarek gunde Rabbim şifasını versin dayınıza ve bütün şifa bekleyen hastalara İnşAllah Allah sevdiklerine bağışlasınKızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artıksabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıkla atlatırlarKızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artıksabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen
Allah size de şifa versin canım. Biz de eşimle atlattık hem de bir aya yakın kaldık karantinada eşimin ikinci testi de pozitif gelmişti. Benim de tek dua ettiğim şey o doğuma yakın olmaması ama hala daha geçirmicez diye bi şey yok hep risk altındayızÇok geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıkla atlatırlareşim pozitif benim de evdeyiz karantinada az önce zabıta aradı evdemiyiz diye kontrol etti. Biz kurallara uyuyoruz inşallah biran önce eşim de atlatır. Allah’a çok şükrediyorum ki doğum zamanımda başımıza gelmedi bu hastalık eğer öyle olsaydı yalnız başıma hastanelere gitmek zorunda kalırdım
Normal vajinal muayneden pek Farklı gelmedi bana. Kısa sürüyor zaten el ile bakıyor birkaç saniyeBen 33 de gittim yapılmadı 36 da gideceğim yapacak demek ki o zaman çatı muayenesi.. Zor oluyor mu çatı muayenesi merak ettim.
Benim de oluyor. Özellikle sağ tarafıma dönük uyanıyorum bacağımda ağrı oluyor bir süre devam ediyor nedir bende bilmiyorumÇanlar günaydın hepinize geceleri sağ bacağım özellikle ağrısı beni mahvediyor ya ayağa kalktigim da da kalçama vuruyor ağrı ben kızım da hiç böyle şeyler yaşamadım bir sonra ki kontrol de bunu da soracağım şimdi de nst deyim geceleri de uyuyamiyorum sabah o kadar zor uyandım ki
Bir arkadaşım bahsetmişti 7 yıl önce falandı sanırım. Genel anestezi alanlara yapılıyor sanırım ağrı oldukÇa basılıyormuş.Kızlar yeni birşey öğrendim hiç bilmiyordum özellikle sezeryan olacaklar için ağrı pompasi diye birşey varmış şimdi dr u beklerken pazartesi doğuma girecek olan bor arkadaşla görüştüm oda sezeryan olacak o söyledi bana böyle birşey varmış diye dr larınıza mutlaka söyleyin
Allah size de şifa versin canım. Biz de eşimle atlattık hem de bir aya yakın kaldık karantinada eşimin ikinci testi de pozitif gelmişti. Benim de tek dua ettiğim şey o doğuma yakın olmaması ama hala daha geçirmicez diye bi şey yok hep risk altındayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?