2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

ben oğlumda molfix Prima denedim beline kadar dışkısı çıkmıştı. Sonra huggies kullandım ondan çok memnundum fakat bir süre sonra bulamaz hale geldim ne zaman markete gitsem yoktu bende sleepy deneyeyim bari dedim ne kaybederim ki diye düşündüm Ve hem ekonomik hemde huggies gibi asla sızdırma falan yapmıyor içeriği temiz ve Türk malı aynı zamanda son 1 yıl sleepy kullandım bu sebepten bu bebeğimde direkt sleepy ile başlayacağım inşallah henüz almadım kasım daki trendyol indirimlerini bekliyorum

Ben duydum canim

Kızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artık sabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen

Geçmiş olsun canım hepimize bulaşacak sanırım böyle büyük önemler alınmazsa önlemsiz tedbirsiz kaçış noktamız yok
Umarım en hafif şekilde atlatırlar Rabbim şifa versin

ben çok duydum.
ilk doğumum ama doktor artık bebeği bekleyeceğiz dediği zaman başlayacağım yemeye.
çünkü erken doğum riskim var iyice tehlikeye atmak istemiyorum.
ilişki de kolaylaştırıyor diyorlar doktorum da bana 36. haftaya kadar ilişkiyi yasakladı.
36 dan sonra ikisini de yaparım.

Doktora sorayım Ozaman ben tedirgin oldum benimde göbek deliği etrafı yuvarlak biçimde kahverengi gibi oldu renk değiştirdi çiZgiden dolayı düşündüm

doktor benim rahim kalınlığına normal ultrasonda bakıyor.
23. haftada düşük tehlikem vardı, o zamandan beri ölçüyor düzenli olarak.
29. haftada 39mm di. gayet iyi 25in altına düştüğünde doğum başlar, açılma olur demişti.

Geçmiş olsun Cnm allah şifa versin bende bursadayım ve inanılmaz derece burda arttı wakalar kimse hala dikkat etmiyo virüs yokmuş gibi yaşadıkları için herkese daha çabuk bulaşıyo umarım bişi olmaz çabucak iyileşir

evet doğrudur canım hurma normal doğum için tavsiye ediliyor ara ara tüketmek lazım

gecmis olsun canim allah sifasini versin

Mübarek gunde Rabbim şifasını versin dayınıza ve bütün şifa bekleyen hastalara İnşAllah Allah sevdiklerine bağışlasın

Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıkla atlatırlar eşim pozitif benim de evdeyiz karantinada az önce zabıta aradı evdemiyiz diye kontrol etti. Biz kurallara uyuyoruz inşallah biran önce eşim de atlatır. Allah’a çok şükrediyorum ki doğum zamanımda başımıza gelmedi bu hastalık eğer öyle olsaydı yalnız başıma hastanelere gitmek zorunda kalırdım

Allah size de şifa versin canım. Biz de eşimle atlattık hem de bir aya yakın kaldık karantinada eşimin ikinci testi de pozitif gelmişti. Benim de tek dua ettiğim şey o doğuma yakın olmaması ama hala daha geçirmicez diye bi şey yok hep risk altındayız

Benim de oluyor. Özellikle sağ tarafıma dönük uyanıyorum bacağımda ağrı oluyor bir süre devam ediyor nedir bende bilmiyorum

Bir arkadaşım bahsetmişti 7 yıl önce falandı sanırım. Genel anestezi alanlara yapılıyor sanırım ağrı oldukÇa basılıyormuş.

aynen çok dikkatli olmalıyız dışarıyla iletişimi minimuma indirmek gerekiyor . Havalar da soğuyor giderek hastalığın artma ihtimali çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…