2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaslar dogum fotografcisi ile anlasan oldumu benm hastanenin fotocusu biraz pahali ve baska fotocu kabul etmior hastane. Pandemiden oturu. Sizler kaca anlastnz iceriginde ne var

Ben duymuştum hatta faydalı diye ilk gebeliğimde erken dönemlerde yiyordum sonra bıraktım doğumu Kolaylaştırdığını duyunca. Gebeliğimin sonlarına doğru tekrar yemeye başladım ama öyle 5-6 tane yenmiyor yani ben yiyemedim 1-2 tane. Doğumum kolay oldu ama hurma ile mi alakalı bilemiyorum tabii. 36 haftada çatı muaynesinde 2 cm açılmam vardı 40 haftada 5 cm ulaştı sonra doğuma alındım zaten. Bir de 36 dan sonra benim doktorum Ada çayı içebilirsin demişti kasılmaları başlatıyor diye sanırım, bir de ilişki önermişti. Bizim de doğumdan bir önceki güne kadar devam etmişti

İnşallah tez zamanda şifa bulur canım
Vakalar çok arttı gerçekten bende çevremde duyuyorum sürekli

Çook geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah bir an önce atlatır dayın.. Dua ederim ben de bol bol Rabbim bir an önce şifa versin inşallah

Benim her şey normal şuan erken doğum riskim yok o yüzden bende önümüzdeki hafta yani 36 da başlayayım diyorum hurma yemeye. ilişki ile ilgili hiç bir şey söylemedi ben de sormadım o yüzden devam ediyoruz şimdilk ona

Doktora sorayım Ozaman ben tedirgin oldum benimde göbek deliği etrafı yuvarlak biçimde kahverengi gibi oldu renk değiştirdi çiZgiden dolayı düşündüm
Sor bakalım ne diyecek ben soramadım kontrolden sonrasındaki haftada oldu bir dahaki kontrol benimde 5 inde bakalım sorcam bende karnımın o kadar morarması ve göbek deliğimin etrafının çok acıması normal mi

Size de çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer sizin de..

Arkadaslar dogum fotografcisi ile anlasan oldumu benm hastanenin fotocusu biraz pahali ve baska fotocu kabul etmior hastane. Pandemiden oturu. Sizler kaca anlastnz iceriginde ne var
Biz anlaşmadık da zaten doğum fiyatının içine o da dahilmiş sormuştuk doğum fiyatlarını ve içeriklerini kadın içinde olduğunu söyledi doğumda bir kaç foto bebeğe kıyafet falan filan varmış oldu baya soralı da tam hatırlayamıyorum canım

Anladım canım benim ben de yiyeyim bakalım inşallah faydası olur . çok teşekkür ederim cevabın için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…