Arkadaslar dogum fotografcisi ile anlasan oldumu benm hastanenin fotocusu biraz pahali ve baska fotocu kabul etmior hastane. Pandemiden oturu. Sizler kaca anlastnz iceriginde ne var
Kızlar bir şey sorucam aranızda hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duyan var mı? ben böyle bir şey okudum doğuma 3-4 hafta kala günde 5-6 tane yiyince doğumun çok rahat ve kolay olmasını sağlıyormuş. Duyan ya da ikinci kez anne olacaklardan ilk doğumlarında deneyen oldu mu?
Ben duymuştum hatta faydalı diye ilk gebeliğimde erken dönemlerde yiyordum sonra bıraktım doğumu Kolaylaştırdığını duyunca. Gebeliğimin sonlarına doğru tekrar yemeye başladım ama öyle 5-6 tane yenmiyor yani ben yiyemedim 1-2 tane. Doğumum kolay oldu ama hurma ile mi alakalı bilemiyorum tabii. 36 haftada çatı muaynesinde 2 cm açılmam vardı 40 haftada 5 cm ulaştı sonra doğuma alındım zaten. Bir de 36 dan sonra benim doktorum Ada çayı içebilirsin demişti kasılmaları başlatıyor diye sanırım, bir de ilişki önermişti. Bizim de doğumdan bir önceki güne kadar devam etmişti
Kızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artık sabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen
Kızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artık sabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen
ben çok duydum.
ilk doğumum ama doktor artık bebeği bekleyeceğiz dediği zaman başlayacağım yemeye.
çünkü erken doğum riskim var iyice tehlikeye atmak istemiyorum.
ilişki de kolaylaştırıyor diyorlar doktorum da bana 36. haftaya kadar ilişkiyi yasakladı.
36 dan sonra ikisini de yaparım.
Benim her şey normal şuan erken doğum riskim yok o yüzden bende önümüzdeki hafta yani 36 da başlayayım diyorum hurma yemeye. ilişki ile ilgili hiç bir şey söylemedi ben de sormadım o yüzden devam ediyoruz şimdilk ona
Sor bakalım ne diyecek ben soramadım kontrolden sonrasındaki haftada oldu bir dahaki kontrol benimde 5 inde bakalım sorcam bende karnımın o kadar morarması ve göbek deliğimin etrafının çok acıması normal mi
Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıkla atlatırlar eşim pozitif benim de evdeyiz karantinada az önce zabıta aradı evdemiyiz diye kontrol etti. Biz kurallara uyuyoruz inşallah biran önce eşim de atlatır. Allah’a çok şükrediyorum ki doğum zamanımda başımıza gelmedi bu hastalık eğer öyle olsaydı yalnız başıma hastanelere gitmek zorunda kalırdım
Arkadaslar dogum fotografcisi ile anlasan oldumu benm hastanenin fotocusu biraz pahali ve baska fotocu kabul etmior hastane. Pandemiden oturu. Sizler kaca anlastnz iceriginde ne var
Biz anlaşmadık da zaten doğum fiyatının içine o da dahilmiş sormuştuk doğum fiyatlarını ve içeriklerini kadın içinde olduğunu söyledi doğumda bir kaç foto bebeğe kıyafet falan filan varmış oldu baya soralı da tam hatırlayamıyorum canım
Ben duymuştum hatta faydalı diye ilk gebeliğimde erken dönemlerde yiyordum sonra bıraktım doğumu Kolaylaştırdığını duyunca. Gebeliğimin sonlarına doğru tekrar yemeye başladım ama öyle 5-6 tane yenmiyor yani ben yiyemedim 1-2 tane. Doğumum kolay oldu ama hurma ile mi alakalı bilemiyorum tabii. 36 haftada çatı muaynesinde 2 cm açılmam vardı 40 haftada 5 cm ulaştı sonra doğuma alındım zaten. Bir de 36 dan sonra benim doktorum Ada çayı içebilirsin demişti kasılmaları başlatıyor diye sanırım, bir de ilişki önermişti. Bizim de doğumdan bir önceki güne kadar devam etmişti