2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aminnn böyle göğsümüzü tutup etcek emzirirken o minnak elleriyle, terli terli oluyor genelde elleri de emerken terliyorlar ay deli çıkcaamm Allahım sen hiçbirimizin kucağını boş bırakma, hayırlısıyla kavuşalım bebelerimize

Merhaba kızlar şekeri olan arkadaslar diyetisyen eşliğinde mi devam ediyorsunuz
Canım dahiliyeyle beraber hareket ediyordum sonra diyete uymamaya basladım şekerim yükselmedi doktorda mükemmel dedi bende diyeti bıraktım tatlı yemediğim sürece şekerim 100 altı hep

Ama bebişler yıkana yıkana büyür ya, ben düşene kadar bekleyemem göbek bağını. En fazla kuruyup edene kadar beklerim taş çatlasın eve geldkten sonra 3 4 gün olur o da dayanabilirsem tabi
Canım orası öyle ama pis olmuyolar ki hastanede sonuçta eline kanlı kanlı vermiyorlar koruyucu beyaz kalkanını bile enfeksiyon açısından durmasının faydası varmış diyorum ya tercih meselesi sen bilirsin

Aminnnn inşallah kuzum yaaa :)) valla hayal ettikçe sabırsızlanıyorum nedense bende :)) o minik elleri hayal edip duruyorum zaten hiç sorma ya :))

Canım dahiliyeyle beraber hareket ediyordum sonra diyete uymamaya basladım şekerim yükselmedi doktorda mükemmel dedi bende diyeti bıraktım tatlı yemediğim sürece şekerim 100 altı hep
Anladım canım o zaman kasmaya gerek yok tatlıdan hamur işinden uzak dursak yeter sanırım

Ya verniks tabakası 12 24 saat arası dursa yetiyormuş öyle 10 15 gün değil onu da araştırdım. Yani evet tercih meselesi

Kızlar doğumdan çıkıp da bebişleri eve getirince hemen yıkıcak mısınız yoksa göbek bağının düşmesini mi bekliceksiniz. Her doktor her ebe farklı şey söylüyor.
Biz kızımda 1 hafta yıkamamıştık öyle demişlerdi sonra yıkadık ama bunda bilmiyorum virüs sorunu olduğu için doktor yıka derse yıkarım yoksada beklerim

Ne yapsin cnm virusten dolayi evden cikamiyoruz evet kan verdim sonuc bekliyorum bakalim insallah hamileyimdir ne olur dua et
Etmem mi tatlım. Çok sevirinrim hamile olursan. İnşAllah yaa ne zaman belli olur sonuçlar?

A acemianne92
Ah ne guzel haberler..hadi gözün aydın. ❤❤Demekki kilosuna çok takılmamak gerekiyor. Yani biraz genetik anladığım kadarıyla. Sonuçta diğer her şey normal ve kilosu az ise doktorlar bile pek önemsemiyor biz de rabat olalım

Aynen kesinlikle öyleymiş çok takılmamak gerekiyormuş bugün doktorum bana güzel güzel anlatınca anladım onu. Kendimi hırpalıyordum kilo aldı mı almadı mı diye. Ama biraz da genetikmiş evet. Her şey normal şükürler olsun :) Çok teşekkür ederim :)

Ya verniks tabakası 12 24 saat arası dursa yetiyormuş öyle 10 15 gün değil onu da araştırdım. Yani evet tercih meselesi
O da zaten doğumdan 1 gün sonra hastaneye çıkışımıza denk geliyor işte eve gidince banyo yaptırmak mantıken doğru

Bebisler dogduktan sonra su vermeyi dusunuyor musunuz? Bazilari kesinlikle 6 ay hicbir sey verilmemeli diyor bazilari da bebeklerinde suya ihtiyaci var 1 cay kasigi da olsa verilmeli diyor neye inanacagimizi bilemedik bazi konularda

Bebisler dogduktan sonra su vermeyi dusunuyor musunuz? Bazilari kesinlikle 6 ay hicbir sey verilmemeli diyor bazilari da bebeklerinde suya ihtiyaci var 1 cay kasigi da olsa verilmeli diyor neye inanacagimizi bilemedik bazi konularda
Yok cnm. Verilmiyor. Anne sütünde su var zaten. Ben vermeyi düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…