Bebisler dogduktan sonra su vermeyi dusunuyor musunuz? Bazilari kesinlikle 6 ay hicbir sey verilmemeli diyor bazilari da bebeklerinde suya ihtiyaci var 1 cay kasigi da olsa verilmeli diyor neye inanacagimizi bilemedik bazi konularda
Gazı çıkmış maden suyunu bir kaşık bebeğin gazı olmuyor diyorlar bende onu düşünüyorum bakalım bir kaşıktan bişey olmaz bence şekeri düşse serumla veriyorlar şeker bile suda verilmiş oluyor az verilebilir
Bebisler dogduktan sonra su vermeyi dusunuyor musunuz? Bazilari kesinlikle 6 ay hicbir sey verilmemeli diyor bazilari da bebeklerinde suya ihtiyaci var 1 cay kasigi da olsa verilmeli diyor neye inanacagimizi bilemedik bazi konularda
Ben de vermeyi dusunmuyorum ama gecen gun esimin kuzeni sut suyun yerini tutmaz ben gunde 1 cay kasigi verdim dedi cok dogru bulmamakla birlikte kafam karisti yine de
Ben de vermeyi dusunmuyorum ama gecen gun esimin kuzeni sut suyun yerini tutmaz ben gunde 1 cay kasigi verdim dedi cok dogru bulmamakla birlikte kafam karisti yine de
Sütün ne kadar geliyor mama veriyor musun bunlara göre değişkenlik gösterirbence. Bol bol gelen bir süt varsa gerek olmaz ama mama verilince mesela ben su verme ihtiyacı hissederim sanki bide ne zararı olur 1 çay kaşığı suyun
Sütün ne kadar geliyor mama veriyor musun bunlara göre değişkenlik gösterirbence. Bol bol gelen bir süt varsa gerek olmaz ama mama verilince mesela ben su verme ihtiyacı hissederim sanki bide ne zararı olur 1 çay kaşığı suyun
Anne sütünün çoğu suymus zaten bence gerek yok zaren anne sütünun çoğalmasını da en fazla su yapıyor. Şekerli su veriliyo çok az oda sarilikta bebek sueekli uyuyo şekeri düştüğü için bir çay kaşığı filan onada zararlı diyolar ama bebeğin kendini toparlaması açısından çevremde ben verildiğini gördüm ve olmaması için olsa bile en az etkileneceği sekilde elimden geleni yapacağım
Anne sütünün çoğu suymus zaten bence gerek yok zaren anne sütünun çoğalmasını da en fazla su yapıyor. Şekerli su veriliyo çok az oda sarilikta bebek sueekli uyuyo şekeri düştüğü için bir çay kaşığı filan onada zararlı diyolar ama bebeğin kendini toparlaması açısından çevremde ben verildiğini gördüm ve olmaması için olsa bile en az etkileneceği sekilde elimden geleni yapacağım
Selam kızlar benim de bugün devlette randevum vardı 2370 olmuş oğlum çok şükür haftasıyla uyumlu dedi doktor ama boyunu söylemedi çıktı da vermediği için öğrenemedim malesef. Nst ye de girdim çok şükür normal herşey 36 dan sonra her hafta geliceksin dedi bakalım ne zaman gelir kuzucuk
Mama da devam sütü olarak geçmiyor mu zaten. Bence ikisinde de vermemek mantıklı. Ek gıdaya geçince mecbur zaten, ilk 6 ay su vermeyelim bence biz. Doktoruna da soralım o ne derse onu yaparız.
Selam kızlar benim de bugün devlette randevum vardı 2370 olmuş oğlum çok şükür haftasıyla uyumlu dedi doktor ama boyunu söylemedi çıktı da vermediği için öğrenemedim malesef. Nst ye de girdim çok şükür normal herşey 36 dan sonra her hafta geliceksin dedi bakalım ne zaman gelir kuzucuk
Canım forumu okuma fırsatım olmadı daha arkadaşlar ne yazmış diye ama ben ara ara su vermiştim zararı olacağını düşünmüyorum anne sütünden alsa bile bir çay kaşığı verilebilir ama vermeseniz de olur tercih meselesi birde sabah baktım yıkama meselesi vardı ben ikisinde de göbeği düşmeden yıkadım çok şükür göbeklerinde bir sıkıntı veya geç düşme de olmadı 1 haftada düştü ikisinin de o şekilde bekletmek bana ne sağlıklı ne hijyenik geliyor eskilerde doğar doğmaz yıkarmış ama bu da tabiki sizin fikriniz nasıl içiniz rahat ederse öyle yaparsınız sizin bebişiniz yeter ki sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım sonrası hallolur
Aynen canım hatta derler o ilk koku yıkanınca geciyo doyasiya dursun zaten terlemiyo bişey yapmiyo ki hastanede zaten silip azda olsa yikiyolar bile her yer bebek kokuyor ne güzel
üstelik benim oğlum yaz bebeğiydi ona rağmen gram kokmadı mis gibiydi tabi sonrasında hergün hatta bazen aşırı sıcsklardan günde 2 defa yıkadık kışın da günaşırı yıkadık 2 yaşına kadar bu şekilde devsm ettik