2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bu cekirdekleri biriktirip buzluga atsak kullanacagimizda cikarip suya koysak olur mu acaba?

Bende 14 kg aldım. İlk günden Bu yana.

İşe yarar inşallah kola
Sağolun peki boş krem kutusuna bi miktar yapıp koysam etkisi geçmez değil mi gerektikçe süreyim diye, her gün gerektiğinde yeni yapmak gerekir mi
Hayır sürekli yapmana gerek yok bi kez yap kalsın kullan. Ben bardakta yapmıştım zaten öyle çok çok kullanılmıyo yaparsan anlarsın biraz aleovera gibi bi jeli andırıyo

Bu cekirdekleri biriktirip buzluga atsak kullanacagimizda cikarip suya koysak olur mu acaba?
Ya çok hatırlamıyorum ama benim doğumum marttaydı biz ayva aldıkça biriktirmiştik ama dolaba koymadılar sanırım. Bebek doğduktan sonrada suyun içine attık iki gün de oldu zaten durdukça daha çok koyulaşıyodu. Her türlü oluyo diye biliyorum

Bende 14 kg aldım. İlk günden Bu yana.
Canım ben ilk gebelikte 17 kilo almıştım Nasıl becerdim bilmiyoru , ama bende şeker yüksek çıkmıştı o zaman, birde canım hep tatlı ve hamburger istiyordu
Bu sefer çok farklı, pek iştahlı değilim, yiyeceklerime çok dikkat ediyorum...
sen üzülme kilona, doğumdan sonra zaten verirsin en az 10-12 kilo.

Kızlar kasılma denilen sadece karnın sertleşmesi mi ? Ben çocuğun hareket gerginligimi kasilmami ayırt edemiyorum

Birde çantayı şimdiden hazırlamalı miyim daha erken mi? Çanta hazırlıkları yazanları okudum .Aklıma ilave olarak gelen valizi büyük boy çöp poşeti yada strece sarıp eve getirirken poşeti değiştirmek arabada tekrar posetlemek oldu .Birde kirliler için çöp poseti ilave ederim.Birde muhakkak rezene çayı ilk gün gaz çıkarmada oldukça etkili.Hazir naneli rezene poşet çayı olarak var tadida daha iyi.Rezene süt arttırıcı olarakta etkili fikir olsun sizede

Deneme yanilma yontemi olacak sanirim artik birazda

Ben ilk gebeliğimde 30 kilo almıştım hayvan gibi yiyordum ama oğlumunda MaşaAllahı vardı 37.haftada 4800 doğdu bu gebelikte canım pek bişey istemiyor haftasıyla uyumlu gidiyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…