Doğuma 4 günmkaldı bende bugün başlayayım o zaman
Göğüslerin uyarılması doğumu tetikliyor ya ondan çekinmiştim bende son gittiklerimde de hep alttan muayene ettikleri için fırsatım olamamıştı sormaya başlıyorummbugğn hemen
Kızlar hastane çantanızı kabin boy valize mi orta boya mı hazırladınız? Bi de sırt çantası yapanlar var neleri ayırdınız sırt çantasına? Bi de gümüş kalkanı nasıl kullanıyorsunuz? Gün boyu sütyenin içine göğüs ucuna mı koyuyorsunuz? Gece yatarken çıkarıyor musunuz? Ben de başlayayım ilkinde çok yara olmuştu çok kötüydü
Ben valiz götürmicem kıyafetleri küçük bir hurca koydum Tüm herseyi üstlerine ne olduklarını yazarak buzdolabı poşetine koydum şırt çantasına bakım ve beslenme malzemelerini koydum kalın market poşetine tuvalet kağıdı ısıtıcı ıvır zıvır koydum
Valizimin içi dolu hem onu boşaltmak hem dönüşte lohusa halimle onu temizlemek istemedim
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim 1 saat oldu taburcu oldum sancım vardı ztn durdular bebeğim küçük sezeryanda yapmak istemedi doktorum sıkıntıya sokmaz dedi şuan evde istirahat ediyorum 18 de kntrol var şuan sancıyı hissetmiyorum ilaç olduğu için
Canım bana doktorum krem yerine zeytinyağı önerdi, şimdiden zeytinyağı sürünce zaten farkediyorsun yumuşacığını. Kremler cok pahalı bi de her krem ise yaramıyor her kişi de
O zaman çok az su gerekir heralde canım jel gibi olması için, hani dedim kaynatmak falan gerekirmiki biriktireyim çekirdekleri o zaman atmayayım bundan sonra teşekkür ederim
Canım geceden yarım çay bardağı duta koy 5/6 tane sabah jel kıvamına geliyor onu sür iyi geliyor birde link bıraktım Dünyanın En İyi Meme Ucu Çatlak Kremi
İşe yarar inşallah kola
Sağolun peki boş krem kutusuna bi miktar yapıp koysam etkisi geçmez değil mi gerektikçe süreyim diye, her gün gerektiğinde yeni yapmak gerekir mi
Canım bana doktorum krem yerine zeytinyağı önerdi, şimdiden zeytinyağı sürünce zaten farkediyorsun yumuşacığını. Kremler cok pahalı bi de her krem ise yaramıyor her kişi de
İşe yarar inşallah kola
Sağolun peki boş krem kutusuna bi miktar yapıp koysam etkisi geçmez değil mi gerektikçe süreyim diye, her gün gerektiğinde yeni yapmak gerekir mi