2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ayy çok az kalmış kaç haftalıksın canım

Ben valiz götürmicem kıyafetleri küçük bir hurca koydum Tüm herseyi üstlerine ne olduklarını yazarak buzdolabı poşetine koydum şırt çantasına bakım ve beslenme malzemelerini koydum kalın market poşetine tuvalet kağıdı ısıtıcı ıvır zıvır koydum
Valizimin içi dolu hem onu boşaltmak hem dönüşte lohusa halimle onu temizlemek istemedim

Eklentiler

• 2964C463-B06D-45E4-BD56-0B32D5430E70.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 98
Çok şükür canım. Suyum geldi demiştin sanki. Ne dedi ona dr. 18 i biraz geç değil mi önceden mi almıştın randevuyu.
Bende merak ettim yaa
Yazmış canım

Suda bekletiliomuş jel gibi kıvama geliomuş su, bgn kasım annelerinde okudum ama ne kdr su falan bilmiom
O zaman çok az su gerekir heralde canım jel gibi olması için, hani dedim kaynatmak falan gerekirmiki biriktireyim çekirdekleri o zaman atmayayım bundan sonra teşekkür ederim

İşe yarar inşallah kola
Azcık su 7-8 tane çekirdek atın içine zaten koyu bi krem gibi oluyo bi kaç gün sonra koyulaşıyo
Sağolun peki boş krem kutusuna bi miktar yapıp koysam etkisi geçmez değil mi gerektikçe süreyim diye, her gün gerektiğinde yeni yapmak gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…