2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Deneme yanilma yontemi olacak sanirim artik birazda
Ya en kötü manavdan alırsınız bi tane ayva sezeryan olursan bir gün önce yapar koyarsın bi köşeye. Normal olursada son günler ayva bulundur evde ayva kötü olsada çekirdeği önemli

Çok teşekkür ederim kendinizle yelek falan koydunuz mu acaba koymaya gerek var mı sizce sezeryan benim çünkü terlemek lazım diyorlar ya
Penye sabahlığımı koydum yeterli olur diye düşündüm. Doğum yapacağım hastanede odadan ısıyı ayarlayabiliyoruz ister sıcak ister soğuk. O yüzden gerek duymadım.

Ben ilk gebeliğimde 30 kilo almıştım hayvan gibi yiyordum ama oğlumunda MaşaAllahı vardı 37.haftada 4800 doğdu bu gebelikte canım pek bişey istemiyor haftasıyla uyumlu gidiyor genelde
MaşaAllah 4800. Benim kızım 3800 doğulmuş şimdiki kaç olucak merak ediyorum. 35+1 haftamda gittik kontrole, 2864 kg 50 cm boyu vardı MaşaAllah. Bir haftada 300 ve aldı. Doktor iyi dedi, kilosu normal doğum için engel değil dedi.

Teşekkür ederim canım. Benim de cuma günü kontrolüm vardı, doktor aynısını söyledi, dayanacaksın artık dedi...

Aynen öyle. Mama kullanırken daha uzun karınları tok duruyor sanki :) bize de uyumak için vakit kalır :) ama bu ilk günlerde. Yine de ilk günden sütüm yeterli gelirse vermem mama. Hayırlısıyla sağlıklı bir gelsinler İn şa Allah

yok, canım mama verirsem karnı daha uzun tok duruyo diye düşünme her saat başı uyandırmaya çalıs emzir ister mama ver insanın evladıyla imtihanı zor oluyomus biz şimdi sarıloktan hastanede yatıyoruz ışın tedavisi görüyo kızım dua edşn bize

Ay canım benim, çok geçmiş olsun! İn şa Allah bir an önce toparlar minik prenses Allah şifa versin
uzun uyuyor derken bir saat felan demek istiyordum. Ben sadece meme verdiğimde 30-40 dk bir uyanıp yine istiyordu. Ondan zaten hastanede mama vermişlerdi hem bebek uyusun hem ben dinleniyim doğumdan sonra.

amin inşallah canım saolasın ya dinlenme nedir unuttum artık o ladar yorgunum ki evde yatıp dinlenmem gereken zamanları hastanede geçiriyorum kızım iyi olsunda herseye razıyım ameliyat yerim acıyo 5 gün oldu hala hastanedeyiz

Sabr et biraz canım. İn şa Allah bir an önce eve dönüp normale döner her şey Çok çok geçmiş olsun, ikiniz için de dua edeceğim canım

Çok geçmiş olsun cnm inşaallah bir an önce geçer

Geçmiş olsun canım. Çıkmış mıydınız hastaneden yoksa çıkarmadılar mı ?

Daha doğup da sarılık olmayan hicbir bebek gormedim. Illaki vardir olmayani da ama ben gormedim :)) geçecek canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…