Canım ben instagramdaki sayfalardan hesap hakkındaki kısmına bakmadan sipariş vermiyorum. O kısımda aynı sayfanın kaç kere hesap değiştirdiği yazıyor böylece dolandırıcı mı değil mi anlaşılıo.Bu hesaba da baktım ama o kısmı kapamış. Demek ki sıkıntılı bi sayfa. Yine de bekle bakalım bikaç gün daha. Gelmezse de ücretini geri iste. Bakalım nolcak.Kızlar bebeğe kapı süsü yaptırayım diye 6 ekimde instagramdan pembe bisiklet atölye diye bi kullanıcıdan sipariş verdim. 200 tl ödedim, ledli olacaktı. Bugün tam bir ay oldu hala göndermedi. Ilk başta isim kargoda kırılmış yeniden sipariş verdim dedi, sonra kargo karışmış dedi, sonra ismi yanlış yazmışız dedi. Sonra ismi düzeltip yollicam dedi. Şimdide dub yolladim diyor ama kargo takip numarası yok. Mesaj geliyo kargodan kargoya verilince bana mesaj gelmedi diyorum. Mesaj ücretini Izmire bağış için verecez iptal ettik diyo. Kadına artık hiç güvenmiyorum. Sizce ne yapayım, hevesim de kalmadı uğraşsam değmez de kaç ay sürer hakem heyeti filan.
Amin amin aminSon zamanda beni doğum da ya bana birşey olursa korkusu aldı
Korkumun sebebi evlatlarım tabiAllah hicbir evladı anasız babasız bırakmasın
Kimseye de evlat acısı göstermesin
Insallah canimTeşekkür ederim inşallah geçer
Bende merak ettim yaa@Hb0216 naptı ki ya. Suni sancı alacaktı en soninşallah iyilerdir
Ya ben bu durumlar olmasın diye kapıda ödemeyi kabul eden yerlerden sipariş veriyorum yada bildiğim sitelerden instagram da çok güvenmiyorum sana cevap veriyorlar mı pekiKızlar bebeğe kapı süsü yaptırayım diye 6 ekimde instagramdan pembe bisiklet atölye diye bi kullanıcıdan sipariş verdim. 200 tl ödedim, ledli olacaktı. Bugün tam bir ay oldu hala göndermedi. Ilk başta isim kargoda kırılmış yeniden sipariş verdim dedi, sonra kargo karışmış dedi, sonra ismi yanlış yazmışız dedi. Sonra ismi düzeltip yollicam dedi. Şimdide dub yolladim diyor ama kargo takip numarası yok. Mesaj geliyo kargodan kargoya verilince bana mesaj gelmedi diyorum. Mesaj ücretini Izmire bağış için verecez iptal ettik diyo. Kadına artık hiç güvenmiyorum. Sizce ne yapayım, hevesim de kalmadı uğraşsam değmez de kaç ay sürer hakem heyeti filan.
Canım ben instagramdaki sayfalardan hesap hakkındaki kısmına bakmadan sipariş vermiyorum. O kısımda aynı sayfanın kaç kere hesap değiştirdiği yazıyor böylece dolandırıcı mı değil mi anlaşılıo.Bu hesaba da baktım ama o kısmı kapamış. Demek ki sıkıntılı bi sayfa. Yine de bekle bakalım bikaç gün daha. Gelmezse de ücretini geri iste. Bakalım nolcak.
Ya ben bu durumlar olmasın diye kapıda ödemeyi kabul eden yerlerden sipariş veriyorum yada bildiğim sitelerden instagram da çok güvenmiyorum sana cevap veriyorlar mı peki
Kasılma var mı canım ?Merhabalar sanki adet olmuşum gibi karnımda bir agrı var hani şu adetin ilk günü olan karna taş oturmuş gibi hissettiren .ilk defa böyle bir agrı hissediyorum normal mi biraz endişelenmeye başladım
Kasılma yok hatta karın kısmımdan daha çok kaburgalarımın arasındaki boşlukta bu agrı varKasılma var mı canım ?
Ben ürün görseli almadan yollattırmıorum bu da bi yöntem isme özel olanlarda işe yarıo. İnşallah alırsın paranı kuzum 200 tl de az değil.Çok takipçisi olması ve bisürü gorsel paylasmasi beni biraz yanılttı canım, o dediğin kısmı bilmiyodum. Normalde instagramdan hiçbişey almamıştım ama bebek için hevesle aldım kolonya filanda hiç sorun olmadı. Malesef bunda dolandirildim galiba
Cevap veriyor yazdıklarıma ama hep oyalıyor canım bir ay oldu. Bide sipariş verirken 10 gün içinde elinizde demiştiHevesim de kalmadı. Para iadesi yapın madem göndermeyeceksiniz yoksa hakem heyetine başvuracam ve şikayetçi olcam dedim. Sonra bahanelere devam etti kadın. Hala bekliyorum.
Benim de hastane çıkışı bir buçuk ay sonra geldi. Kadın sürekli bahaneler üretti durdu. Oradan alışveriş yapan 10-15 kişiye mesaj atmıştım dolandırıcı mı diye. Neyse sonunda geldi yine. İnşallah sizinki de gelir ama gerçekten hevesim kırılmıştı.Çok takipçisi olması ve bisürü gorsel paylasmasi beni biraz yanılttı canım, o dediğin kısmı bilmiyodum. Normalde instagramdan hiçbişey almamıştım ama bebek için hevesle aldım kolonya filanda hiç sorun olmadı. Malesef bunda dolandirildim galiba
Cevap veriyor yazdıklarıma ama hep oyalıyor canım bir ay oldu. Bide sipariş verirken 10 gün içinde elinizde demiştiHevesim de kalmadı. Para iadesi yapın madem göndermeyeceksiniz yoksa hakem heyetine başvuracam ve şikayetçi olcam dedim. Sonra bahanelere devam etti kadın. Hala bekliyorum.
Ben ürün görseli almadan yollattırmıorum bu da bi yöntem isme özel olanlarda işe yarıo. İnşallah alırsın paranı kuzum 200 tl de az değil.
Bende direkt sayfayı bulup hesap adlarına baktım göremedim. O kısmı kapatabiliyorlar mı bilmiyorum ama işletme hesabı değil de şahıs hesabı sanırım o yüzden eski kullanıcı adları görünmüyor. Umarım dolandırıcı değildir.Canım ben instagramdaki sayfalardan hesap hakkındaki kısmına bakmadan sipariş vermiyorum. O kısımda aynı sayfanın kaç kere hesap değiştirdiği yazıyor böylece dolandırıcı mı değil mi anlaşılıo.Bu hesaba da baktım ama o kısmı kapamış. Demek ki sıkıntılı bi sayfa. Yine de bekle bakalım bikaç gün daha. Gelmezse de ücretini geri iste. Bakalım nolcak.
Benim de hastane çıkışı bir buçuk ay sonra geldi. Kadın sürekli bahaneler üretti durdu. Oradan alışveriş yapan 10-15 kişiye mesaj atmıştım dolandırıcı mı diye. Neyse sonunda geldi yine. İnşallah sizinki de gelir ama gerçekten hevesim kırılmıştı.
İşlerini doğru düzgün yapmayan insanlara hiç tahammül edemiyorum yaCanım yanlış yaptığının resmini attı yiğit burak yerine burak yiğit yazmışdüzeltecem dedi ama 1 ay hep bi bahane anlamadım valla. Zaten bidaha alışveriş yapmam instagramdan.
İşlerini doğru düzgün yapmayan insanlara hiç tahammül edemiyorum yanot da mı almıon yani isim karışıklığı nedir neyse du bakalım 2 3 gün geçsin bi gelir umarım
Inşallah paranı iade eder canım istersen ifsa_dolandirici_sayfalar var oraya şikayet et yardımcı ooluyorlarÇok takipçisi olması ve bisürü gorsel paylasmasi beni biraz yanılttı canım, o dediğin kısmı bilmiyodum. Normalde instagramdan hiçbişey almamıştım ama bebek için hevesle aldım kolonya filanda hiç sorun olmadı. Malesef bunda dolandirildim galiba
Inşallah paranı iade eder canım istersen ifsa_dolandirici_sayfalar var oraya şikayet et yardımcı ooluyorlar
Ya hadi msj gelmedi sana diyelim İzmir e yardım için de, takip nosu da mı almadı yani o saçma geldi.Inşallah gelir canım ama hiç umudum yok, güya dün kargoya vermiş ne takip numarası var ne resim. Az bekleyip yine darlicam kadını
Adet ağrısı gibi deyinde ben karnında be kasıklarında sanmıştım. Bebek hareketlerine bağlı olabilir mi ? Ya da üşüttün mü ?Kasılma yok hatta karın kısmımdan daha çok kaburgalarımın arasındaki boşlukta bu agrı var
Ya hadi msj gelmedi sana diyelim İzmir e yardım için de, takip nosu da mı almadı yani o saçma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?