2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben instagramdaki sayfalardan hesap hakkındaki kısmına bakmadan sipariş vermiyorum. O kısımda aynı sayfanın kaç kere hesap değiştirdiği yazıyor böylece dolandırıcı mı değil mi anlaşılıo.Bu hesaba da baktım ama o kısmı kapamış. Demek ki sıkıntılı bi sayfa. Yine de bekle bakalım bikaç gün daha. Gelmezse de ücretini geri iste. Bakalım nolcak.

Ya ben bu durumlar olmasın diye kapıda ödemeyi kabul eden yerlerden sipariş veriyorum yada bildiğim sitelerden instagram da çok güvenmiyorum sana cevap veriyorlar mı peki

Çok takipçisi olması ve bisürü gorsel paylasmasi beni biraz yanılttı canım, o dediğin kısmı bilmiyodum. Normalde instagramdan hiçbişey almamıştım ama bebek için hevesle aldım kolonya filanda hiç sorun olmadı. Malesef bunda dolandirildim galiba
Ya ben bu durumlar olmasın diye kapıda ödemeyi kabul eden yerlerden sipariş veriyorum yada bildiğim sitelerden instagram da çok güvenmiyorum sana cevap veriyorlar mı peki

Cevap veriyor yazdıklarıma ama hep oyalıyor canım bir ay oldu. Bide sipariş verirken 10 gün içinde elinizde demişti Hevesim de kalmadı. Para iadesi yapın madem göndermeyeceksiniz yoksa hakem heyetine başvuracam ve şikayetçi olcam dedim. Sonra bahanelere devam etti kadın. Hala bekliyorum.

Ben ürün görseli almadan yollattırmıorum bu da bi yöntem isme özel olanlarda işe yarıo. İnşallah alırsın paranı kuzum 200 tl de az değil.

Benim de hastane çıkışı bir buçuk ay sonra geldi. Kadın sürekli bahaneler üretti durdu. Oradan alışveriş yapan 10-15 kişiye mesaj atmıştım dolandırıcı mı diye. Neyse sonunda geldi yine. İnşallah sizinki de gelir ama gerçekten hevesim kırılmıştı.

Ben ürün görseli almadan yollattırmıorum bu da bi yöntem isme özel olanlarda işe yarıo. İnşallah alırsın paranı kuzum 200 tl de az değil.

Canım yanlış yaptığının resmini attı yiğit burak yerine burak yiğit yazmış düzeltecem dedi ama 1 ay hep bi bahane anlamadım valla. Zaten bidaha alışveriş yapmam instagramdan.

Bende direkt sayfayı bulup hesap adlarına baktım göremedim. O kısmı kapatabiliyorlar mı bilmiyorum ama işletme hesabı değil de şahıs hesabı sanırım o yüzden eski kullanıcı adları görünmüyor. Umarım dolandırıcı değildir.

Aynen canım hiç hevesim kalmadi ve şuan acaip gıcık oluyorum. Isimli takımı bi siteden aldım oda geç geldi ama çok menmun kaldım ve açık açık 15 iş günü yazmışlar teslimat için. Bunda hep bi bahane var.

Canım yanlış yaptığının resmini attı yiğit burak yerine burak yiğit yazmış düzeltecem dedi ama 1 ay hep bi bahane anlamadım valla. Zaten bidaha alışveriş yapmam instagramdan.
İşlerini doğru düzgün yapmayan insanlara hiç tahammül edemiyorum ya not da mı almıon yani isim karışıklığı nedir neyse du bakalım 2 3 gün geçsin bi gelir umarım

İşlerini doğru düzgün yapmayan insanlara hiç tahammül edemiyorum ya not da mı almıon yani isim karışıklığı nedir neyse du bakalım 2 3 gün geçsin bi gelir umarım

Inşallah gelir canım ama hiç umudum yok, güya dün kargoya vermiş ne takip numarası var ne resim. Az bekleyip yine darlicam kadını

Inşallah paranı iade eder canım istersen ifsa_dolandirici_sayfalar var oraya şikayet et yardımcı ooluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…