2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Alıntı.....KORONOVİRÜSE YAKALANAN KİM OLURSA OLSUN AŞAĞIDAKİ YAZILANLARI 10 GÜN BOYUNCA UYGULASIN ESER BIRAKMIYOR KAYNAK İÇ HASTALIKLARI PROF DR. DAN
GÜNLÜK SUYU ÇOK İÇSİN
ILIK SUYA 1 TAM LİMON SIKIP İÇSİN
BİR KASE YOĞURTA SARIMSAK KARIŞTIR SAKIZ GİBİ ÇİĞNEYEREK YESİN
1 SU BARDAĞI SUYA AZ ELMA SİRKESİ KATIP İÇSİN
TURŞU YESİN VEDE SUYUNU İÇSİN KORONOVİRÜSE ÇOK ETKİLİ KÖKÜNÜ KAZIYOR
SİZLERDE HIZLA PAYLAŞIN SEVAPTIR HERKEZE YARDIMCI OLALIM
(Alıntı) Fakat bir zararı olmaz denemekte fayda var. Sadece bir limon fazla gelebilir midesi rahatsız olanlara
Yarın limon yeterli olur sanırım
Kızlar böyle bi yazı gördüm hamişlerde ne kadar kullanılır bilmiyorum ama kocalar için sanırım kullanılabilir inşallah hayırlısıyla sağlıkla atlatırız şu günleri

Kızla bugun uyandıgımda o kadar sancım vardıki belim kasığım ve özel bölgemde bıcak saplandı sankı bi yarım saat hareket edemedim dogurcam diye cok korktum sonra biraz evde dolanıp yurudum uzandım düzeldi ama dayanılmıcak kadar şiddetli bi sancıydı neydi ki bu simdi

Dogum yaklastikca vucut kendini hazirlamak icin bizi yokluyor galiba boyle ara sira

Canım.dr una bir sor istersen

Ben hamileliğinin başından beri tursu yerim ayrıca eşime de özel tursu suyu aldırıp içerim mutlaka bulunur evde , baş ağrılarım için de limonlu suyumu eksik etmem Allah hepimizi korusun inşallah

Kizlar usg kağidinda fl yazan yerden boyunu hesapliyoduk dimi nasil yapiyoduk onu

Ben her sabah yaşıyorum onu adet sancısı gibi sanırım kasıklarda gaz sıkışması oluyo ona bağladım bide idrar beklediği için oladabiliyo doktora sorsam her şey normal zaten şu 50 günüm bı gecseydi

bu yazıyı görmedim ama eşime bunların hepsini ve daha fazlasını yaptım çok şükür iyi şimdi

Bende de geri sayım başladı son 18 gun Aman Allahım ikinci bebek olayı daha da heyecanlı oluyormuş tabi bu tamamen benim görüşüm ❤ sanki daha önce hiç bebeğim olmamış gibi kızımı 4 yaşına ben getirmemişim de hediye etmişler gibi çok tuhaf bir duygu var içim de bazen canan sen neden rahatlığını bozdun ki diyorum gelmişsin 36 yaşına kızını buyütmüşsün oh ne güzel ikinci çocuk da nerden çıktı diyorum sonrada saçmalama kızının yalnız kalmasın nasıl göz yumarsın diyorum ama zaten artık sayılı günler var gerçekten çok ama çok farklı ikinci çocuk Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ben de pko vardı dr un bitanesi çocuğun olmaz dedi ilk çocuğum tup bebek şimdi ki karnım da ki minnosum kendiliğinden oldu Rabbim ol.der ve herşey olur Allahtan korkmayan tar kesilsin çok yazdım

Geçmiş olsun canım kuzucuk biran önce iyileşip evinize geçersiniz inşallah dikkat et kendine toparlanmaya çalış bu arada

Bebek için mi cikarmadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…