2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
sanirim 40in alti sancidan sayilmiyormus seninki de 40i bulmamis
O normal bağırsaklarda olan ağrıyıda yazıyomu acaba afedersiniz ama kan hapı bazen karnımı ağrıtıyor tam nstye girdim allahım tuvaletim gelmiş gibi ağrım geldi dedim acaba onyda yazıyomu

Kızlar bende deli cikacam artık. Günde 4 litre su içiyorum ona rağmen bende de idrar yolu enfeksiyonu cıktı bugün. Eşimle uzaktayız ve çok titiz davranıyorum temizlik konusunda nasıl cıktı anlamadım. Tek doz şase verdi inşallah işe yarar.

Benimde bugün kontrolüm vardı, çok şükür bebeğim iyi ❤ Pihtilasmama tekrar bakıldı coraspini doğumdan 10 gün önce kesecez, iğneyi 1 gün önce dedi. Idrar yolu enfeksiyonu bebeğe geçmesin ve erken doğum olmasın istiyoruz dedi ama daha öncede olmuştu bende enfeksiyon çok şükür bisey olmamıştı. Inşallah yine olmaz hicbirimizde. Hayırlısıyla şu kalan haftalar da bi geçseydi

Kuzum geçmiş olsun. Bana doktorum sende enfeksiyon olsa da bebeğe geçmez korkma demişti neye dayanarak söyledi bilmiorum ama

O normal bağırsaklarda olan ağrıyıda yazıyomu acaba afedersiniz ama kan hapı bazen karnımı ağrıtıyor tam nstye girdim allahım tuvaletim gelmiş gibi ağrım geldi dedim acaba onyda yazıyomu
hic bilmiyorumki canim

Kuzum geçmiş olsun. Bana doktorum sende enfeksiyon olsa da bebeğe geçmez korkma demişti neye dayanarak söyledi bilmiorum ama

Sağol canim inşallah ise yarar ama gece 4 kere wc ye gittiğim için şase durmuyo ki içince doktor fayda eder merak etme dedi. Bebeğin kesesi ve tıkacı enfeksiyondan bebeği koruyor canım ama erken doğuma sebep olabiliyomus enfeksiyon. Bebeğe geçer demedi bana da.

Bebeğe geçmesin derken etkilemesin manasında söyledi.

İlla etki ediodur wcye çıksan da. İnşallah geçer hemen canım, şifa olsun

İlla etki ediodur wcye çıksan da. İnşallah geçer hemen canım, şifa olsun

Amin kuzum çok sağol. Inşallah şu son haftalarımızı da sağlıklı bi şekilde atlatırız ❤ nst ye de soktu ama sonuc hakkinda yorum bile yapmadı demekki sancım yok hahaha zaten hissetmiyorum sancı da

Amin canım geçmiş olsun sana da bebek iyiyse sorun yok üşütüyor muyuz acaba ondan mı oluyor bilemedim ki.. bu kadar hijyene

Amin kuzum çok sağol. Inşallah şu son haftalarımızı da sağlıklı bi şekilde atlatırız ❤ nst ye de soktu ama sonuc hakkinda yorum bile yapmadı demekki sancım yok hahaha zaten hissetmiyorum sancı da
Aminn evet yoksa yorum yapmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…