2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
evet canım çok şükür sağ salim kavuştuk önmli olan o

Yaa inşallah kuzum valla ilaç da kullanmaktan bıktım Rabbim şifa versin hepimize. Bu sürekli enfeksiyon erken doğuma sebep oluyormuş gelsin de artık bende hazır bekliyeyim ne olur ne olmaz
Oluyor canım demek ki valla bende mi sıkıntı var diyordum o kadar dikkate rağmen. Doktor da bana testi isterken öyle söyledi erkwn doğum sebebi olabilir diye yarın artık ne düzeyde enfeksiyon bakıcaz.

Bebişine de maşallah hep hayırlı haberler alalım inşallah

Kızlar bugün bütün gündür hastanedeydim perişan oldum. Üstüne bir de yatış verdiler ben istemedim devlette yapmayı imza verip çıktım. Yarın kendi doktoruma gideceğim büyük İhtimal suni sancıyla doğumu başlatacağız. Dua istiyorum hepinizden çok tedirginim beklemediğim bişeyle karşılaştığım için

Gecmis olsun canim gecen gun de benim kontrolum vardi rutin kan idrar tahlili verdim idrarda enfeksiyon cikti nasil cikti ayni senin gibi ben de anlamadim bizde de iliski yok uzun suredir ve cok dikkat ediyorum hicbi belirtim yok yanma kasinma vs anlamadim gitti

Doğumu neden başlatmak istiyorlar cnm bende seninle aynı haftadayım ara ara sancılarım oluyor da

İnşaallah sağlıkla bebeğin doğar cnm sen de atlatırsın

Lökosit sayısı çok oluyor mu 6-7 ise pek önemsemiyorlar genelde kadınlarda oluyor benim 6-7 olunca bol su deniyor hep

Doğumu neden başlatmak istiyorlar cnm bende seninle aynı haftadayım ara ara sancılarım oluyor da
Bebekte gelişme geriliği olduğu için daha fazla bekletip riske atmak istemediler, ac ölçüsü 33 hafta ile uyumlu görünüyor şuan. Sancım yok benim bugün 20-30 arası çıktı açılmaya da bakıldı yoktu hiç

Anladım Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah

Kan pıhtılaşması için iğne kullananlar kan pıhtılaşması olup olmadığını anlamak için hangi testi yaptılar size? Benim bugün APTT ve fibrinojen değerlerime bakılmış, araştırdığım kadarıyla kan pıhtılaşması sonucunu gösteriyor bu değerler. Benim de değerlerim normal dışı çıkmış, acaba kan pıhtılaşmam vardı bilinmiyordu da o yüzden mi bebeğimin gelişimi geri kaldı aklıma bu geliyor araştırınca

Olabilir canım kan pıhtılaşması gelişim geriliği yapar demişti tüp bebek doktorum..
Şu an kaç kg oldu bebişin?

Olabilir canım kan pıhtılaşması gelişim geriliği yapar demişti tüp bebek doktorum..
Şu an kaç kg oldu bebişin?
Daha önce düşük yapmadığım için farketmemiş olabiliriz diye düşünüyorum bende. Cuma günü 2300 gözüküyordu bugün 2600 ölçtü doktor. Hangisi doğru bilmiyorum ama bu civarlarda

Daha önce düşük yapmadığım için farketmemiş olabiliriz diye düşünüyorum bende. Cuma günü 2300 gözüküyordu bugün 2600 ölçtü doktor. Hangisi doğru bilmiyorum ama bu civarlarda
Çok şükür zayıf değil kg'su yakalamış en azından Bende düşük yaptığım için önlem amaçlı verdi kan sulandırıcı iğne pıhtılaşma çıkmamasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…