2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bugün sancısı çıkan çıkana hastaneye yatırırlan yatırılana hadi hayırlısı olsun artık korkmaya başladım bende allah hepinize sağlıklı doğumlar versin
Valla bende korkuyorum yalan yok yani hemde baya baya korkuyorum.. Çok kafama takmaya başladım son zamanlarımız ya artık. Sürekli ne nasıl olacak diye düşünüp duruyorum. :/

herseyini hazırla sadece bekle canım olan olcak, ansızın oluyo zatem
Herşeyim hazır ama gene de ne bileyim korkuyorum işte. Bir de ilk ya neyin nasıl olacağını da bilmiyorum o da korkutuyor sanırım biraz da beni. Hayırlısıyla biz de bir kucağımıza alsaydık miniklerimizi.. Başka bir şey istemiyorum. :/

en tembeliniz benim galiba nişanım gelmiş her an bekliyoruz artık cimcimeyi ama hiç bişe yapılmadı temizlikti kıyafet alışverişi falan yok çocuk çıksa çarşafa sarıcaz
yaptıgım yoruma bak hakkatende böyle oldu çocuk çarsafa sarılıydı eşim, apar topar kıayet ayarladı sağdan soldan

inşalah zamanında sağlıkla alırsınız kucagınıza bebelerinizi canım korkma heleki ilkk bebeği görünce çok şaşırcaksın ya hakkaten sana muhhtaç küççücük bişe masum bakıslı mis kokulu oyyy

yaptıgım yoruma bak hakkatende böyle oldu çocuk çarsafa sarılıydı eşim, apar topar kıayet ayarladı sağdan soldan
Ay valla aklımız sende kaldı bizim de o gün hazırlıksızım falan deyince. :) Neyse ki güzelce aldın ya kucağına miniğini çarşaf falan hikaye siz iyi olun da :)

Defalarca hayal ettim defalarca rüyamda gördüm o anı ama tabi gerçeği bambaşkadır. :)) İnşallah ya inşallah alırız da rahatlarız bizler de artık :)

Teşekkür ederim bunlarla atlatalım gerçekten O kadar dikkat ediyorum yine de nasıl iltihaf kapıyorum anlamadım
Aynı durumdayım canım valla başından beri usandım bu iltihaptan sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum ama yine pis hissediyorum kendimi bu kadar dikkate nasıl oluyor bende anlamıyorum ondan kaynaklı olabilir diye eşimle bile irtibatı kestim ama yok geçmiyor daha 20 gün önce kullandım ilaç yine geçmedi sadece bi kaç gün rahat ettim yarın sonuçları göstermeye gidicem kesin yine antibiyotik vericek Allahın izniyle sağlıkla vakitlice bir kavuşsak valla. Hazırlıkları sona bıraktığım için bu ara oturmaya vaktim yok çocuklar hazırlık ağrılar pek fazla okuyamıyorum da forumu inşallah herkes iyidir Akşam trendyoldan kalan tüm ihtiyaçlarımı hallettim çok şükür kargolar geldimi benimde işlerim bitmiş olacak inşallah

evet canım yaa 3 aylık bebenin giyebilcegi tulum bulmuştu eşim bebe minicikti, kayboluyodu içinde
Olsun ya yerim ben onu mis kokulu bebiş :) Sağlıklı olsun da varsın kıyafeti öyle olsun :) Valla öyle böyle derken aldın kucağına kızını bir de ben alsaydım Ela' mı kucağıma :)

bak bunun cevabını şimdi söyliyim seker hastasıymışım gebelik şekeri 166 çıkmıstı bişe olmaz demişti doktor o yğzden iri bebek olcakmıştı saglık sız aslında
Alla alla ya herşey dr hatası tamamen 166 dan nasıl birşey olmaz demiş o zaman ya aslında şikayet etsen yeridir e peki şimdi nasıl tekrar ortaya çıktı

bak bunun cevabını şimdi söyliyim seker hastasıymışım gebelik şekeri 166 çıkmıstı bişe olmaz demişti doktor o yğzden iri bebek olcakmıştı saglık sız aslında
Benim 170 çıktı hemen doktorum endokrine yollamıştı cnm ben tam şeker hastası gibi besleniyorum aylardır

Kızlar resimden anlayan var mı nst ye girdim ama sıkıştıgı icin neredeyse hhiç hareket etmedi bugün kontrole gittim çok şükür bebeğin sağlığı iyi 35+6 haftadayım kilosu 3.600 boyu 49 cm resimdeki çizgiler ne anlama geliyor

Eklentiler

• 20201109_120221-01.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 51
Gebelikten kaynaklı oluyormuş Az kaldı artık sağlıkla kucağımıza alalım hepsi unutulacak Allahın izninle..
inşallah geçmiştir de tekrar ilaca gerek kalmaz ilaç çocuk hareketlerini bile etkiliyor resmen
kargoların da gelsin rahat rahat bekleyelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…