2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah şifa versin inşaallah

Alla alla ya herşey dr hatası tamamen 166 dan nasıl birşey olmaz demiş o zaman ya aslında şikayet etsen yeridir e peki şimdi nasıl tekrar ortaya çıktı
bebek iri çıkıyodu çam sakura hastanesinde haftasındam emin misin 38 haftalık gözükğyo dedi eminim dedim şeker varmı dedi sınırda diyolardı dedim şekeri ölçtğler haydeee hastaymısım diyet lazımmış aslında

üstteki bebişim kalp atısları alttaki sancılar ama çok az sancın çıkkıyo

Bir şey bulamadı idrar yolu enfeksiyonuna bağladı

ağlama canım yaaa bebeğinde etkileniyo rabbim şifa versin tez zamanda

Iyi halt etmişler suna bak.zamanin da önlem alınması gereken birşey önemli değil diyerek geçiştiren dr u gerçekten şikayet etmek lazım neyse ki kızın çok şükür iyi durum da artık bundan sonra emzirme dönemin de daha dikkatli ve daha iyi bir dr ile devam edersin

Canım.aglama rabbim safi ismi ile şifa versin inşallah sağ salim çıkar hastaneden üzülme

canım ben oğlumda dizden göbek üstüne çokan korse kullanmıstım çok memnundum sayesinde dik durabiliyodum şimdi 5 gün olduk bikaç güne kadar yine alcam o korseden xl bedenini kilom biraz fazlada
penye gibi olanlar mi canim

sanirim 40in alti sancidan sayilmiyormus seninki de 40i bulmamis

limpido canim cok gecmis olsun dayina allah sifa versin

Canim Allah sifa versin guclu olmaya calis bebegin icin aglama hissediyor oda strese girdiginde insallah guzel haberler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…