Kızlar burnuma sürekli gelen yanık is kokusu geçmedi hala 3. gün bugün. Sinüzitim var ve alerjik astımım da var büyük ihtimalle, hamile kaldığımda başladı tedavi olamadım ama bu ara zorluo artık yrın göğüse randevu aldım. Solunum testi dışında bi şey yapamıcaklar ama ne biliim 1 2 ilaç verir belki biraz rahatlarım. yoğun bakımdaki dayım da entübe olmuş ona da canım sıkılıyor. Ağlıorum dünden beri moralim çok bozuk ya
Gebelikten kaynaklı oluyormuş Az kaldı artık sağlıkla kucağımıza alalım hepsi unutulacak Allahın izninle..
inşallah geçmiştir de tekrar ilaca gerek kalmaz ilaç çocuk hareketlerini bile etkiliyor resmen
kargoların da gelsin rahat rahat bekleyelim artık
[/QUOTEcr]
Crp neden yüksek cnm idrar yolu mu
Kızlar resimden anlayan var mı nst ye girdim ama sıkıştıgı icin neredeyse hhiç hareket etmedi bugün kontrole gittim çok şükür bebeğin sağlığı iyi 35+6 haftadayım kilosu 3.600 boyu 49 cm resimdeki çizgiler ne anlama geliyor
Kızlar burnuma sürekli gelen yanık is kokusu geçmedi hala 3. gün bugün. Sinüzitim var ve alerjik astımım da var büyük ihtimalle, hamile kaldığımda başladı tedavi olamadım ama bu ara zorluo artık yrın göğüse randevu aldım. Solunum testi dışında bi şey yapamıcaklar ama ne biliim 1 2 ilaç verir belki biraz rahatlarım. yoğun bakımdaki dayım da entübe olmuş ona da canım sıkılıyor. Ağlıorum dünden beri moralim çok bozuk ya
Iyi halt etmişler suna bak.zamanin da önlem alınması gereken birşey önemli değil diyerek geçiştiren dr u gerçekten şikayet etmek lazım neyse ki kızın çok şükür iyi durum da artık bundan sonra emzirme dönemin de daha dikkatli ve daha iyi bir dr ile devam edersin
Kızlar bugün sancısı çıkan çıkana hastaneye yatırırlan yatırılana hadi hayırlısı olsun artık korkmaya başladım bende allah hepinize sağlıklı doğumlar versin
canım ben oğlumda dizden göbek üstüne çokan korse kullanmıstım çok memnundum sayesinde dik durabiliyodum şimdi 5 gün olduk bikaç güne kadar yine alcam o korseden xl bedenini kilom biraz fazlada
Kızlar resimden anlayan var mı nst ye girdim ama sıkıştıgı icin neredeyse hhiç hareket etmedi bugün kontrole gittim çok şükür bebeğin sağlığı iyi 35+6 haftadayım kilosu 3.600 boyu 49 cm resimdeki çizgiler ne anlama geliyor