2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Pıhtılaşma faktörleri var genetik onlar cnm aptt fibrinojen yok ama belki onlar da mutasyon olması bu değerleri etkilemiştir. Bi de bu değerler ameliyat öncesi rutin bakılır önemli bi sapma var mı benim de kürtaj öncesi bakılmıştı normal değerden farklıydı ama önemsemediler

Canım benimde cok enfeksyonum var ne kadar su içersem içeyim geçmiyor doktor büssürü ilac kullandı yok bacım fayda etmyor artık doktor dedi yapılacak bişey yok bol su içmeye devam

Allah kolaylık versin canım, inşallah sağ salim bebişini kucağına alır bize de güzel haberlerini yazarsın

Doğumdan sonra nasıl korunmayı planlıyorsunuz arkadaşlar doğumda tüplerini bağlatmayı düşünen var mı?

Ne olduki canim hayirlisiyla gelsin insallah bebis
duki

Kızlar iyi niyetleriniz işin sağolun ben Dr dan izin kağıdı imzalayıp eve gittim şimdi tekrar hastaneye geldim nst ye bağladılar duşumu abdestimi aldım kızımı gördüm acil yoldan ağda bile yaptırdım ben yarın olacak bugün sabah kan verip gelicem diye düşünmüştüm öğleden sonraydı kuaför randevum siz siz olun belli bir haftadan sonra hep hazırlıklı olun lohusa yatağımı bile acele serdim

Çok geçmiş olsun canım benimm.. İnşallah bir an önce iyi olursun. Bebişinin iyi olduğuna çok sevindim
kızlar biz taburcu olduk evimize geçtik çok şükür darısı basınıza dogumumu sonra anlatcam nasipsedarısı hepinize olsun inşallah
Canımm çok mutlu oldum çok bak bebişin iyi oldu çok şükür taburcu ettiler gözün aydın canım benim. Amin inşallah
İnşallah güzelce alırsın miniğini canım benim. Dualarımız seninle ve bebeğinle. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım.

Canım inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini dualarımız seninle. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Amin canım geçmiş olsun sana da bebek iyiyse sorun yok üşütüyor muyuz acaba ondan mı oluyor bilemedim ki.. bu kadar hijyene
Canım hiç üşütmüyorum aslında, aşırı hijyenden mi oluyor acaba az kaldı Inşallah doğuma sabır.

Evet canım doktor da öyle söyledi,şimdiye kadar erken doguma sebep olmadı ama sende korkma dedi. Inşallah canım hep iyi haber alalım inşallah
Inşallah geçer canım, bendede hic belirti yok ve bir ay önce damardan bayağ bi antibiyotik yemiştim. Hamileliğimin başından beri hiç ilişki olmadı bizde ve bazen günde 4 kere çamaşır degistirdigim oluyor. Tere bile dikkat ediyorum anlamadım. Hamilelikte sık oluyo dedi ablam 2 doğum yaptı

Olabilir canım kan pıhtılaşma degerleri bebeğin büyümesinde etkili çünkü bebeğe kan akışı onun büyümesini sağlıyor, plasentayi da kan beslıyo sonucta. Son 2 kontrolümde hep kan akışına bakiliyo benim. Çünkü genetik pıhtı sorunum var o dediğin testler bugün yine yapıldı bana sulandirici ilaçlara devam edicem.

Bebeğinin kilosu çok düşük değil endişe etme inşallah hiç bir sorun olmaz canım ama sonra kan trambofoli paneli yaptır bence. Pıhtı sorunun var mı öğrenirsin.

Canım benimde cok enfeksyonum var ne kadar su içersem içeyim geçmiyor doktor büssürü ilac kullandı yok bacım fayda etmyor artık doktor dedi yapılacak bişey yok bol su içmeye devam
Aynen canım çok su içtiğim halde oldu bende, demekki biraz daha sabredecez.

Çok sağol canım, inşallah bir aydır yüzünü göstermiyo saklaniyo minnosum

Yarin gidicem diyordun kendi dr uma.geceden gitmeyemi karar verdin. Hayrlisi olsn cnm hayrli haberlerle don

İyi akşamlar kızlar. Korse konusu konuşulmuş. İlk doğumumda kullanmamistim ama bu sefer resimdeki yün korseden aldım ben. İnstagramda takip ettigim biri öneriyordu, diğer korselere de nedense ısınamadım bı turlu. Bunu aldım ama işe yarar mi bilmiyorum. En azından sıcak tutar diyorum

Eklentiler

• IMG_20201109_214517.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 66
korkma canım miniğinle kavusucaksın allahın izniyle bi bakmışsın geçmiş bitmiis

heee eğer orda yapcaksan evim yakın yardımcı olurum dicektim canım
Çok sağol canım düşünmen yeter
korkma canım miniğinle kavusucaksın allahın izniyle bi bakmışsın geçmiş bitmiis
İnşallah şaka gibi geliyor hala inanamıyorum bu kadar yakın olmasına. Doğacağı günü bilmek daha garip hissettiriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…