Pıhtılaşma faktörleri var genetik onlar cnm aptt fibrinojen yok ama belki onlar da mutasyon olması bu değerleri etkilemiştir. Bi de bu değerler ameliyat öncesi rutin bakılır önemli bi sapma var mı benim de kürtaj öncesi bakılmıştı normal değerden farklıydı ama önemsemedilerKan pıhtılaşması için iğne kullananlar kan pıhtılaşması olup olmadığını anlamak için hangi testi yaptılar size? Benim bugün APTT ve fibrinojen değerlerime bakılmış, araştırdığım kadarıyla kan pıhtılaşması sonucunu gösteriyor bu değerler. Benim de değerlerim normal dışı çıkmış, acaba kan pıhtılaşmam vardı bilinmiyordu da o yüzden mi bebeğimin gelişimi geri kaldı aklıma bu geliyor araştırınca
Gözünüz aydın canımkızlar biz taburcu olduk evimize geçtik çok şükür darısı basınıza dogumumu sonra anlatcam nasipsedarısı hepinize olsun inşallah
Canım benimde cok enfeksyonum var ne kadar su içersem içeyim geçmiyor doktor büssürü ilac kullandı yok bacım fayda etmyor artık doktor dedi yapılacak bişey yok bol su içmeye devamSağol canim inşallah ise yarar ama gece 4 kere wc ye gittiğim için şase durmuyo ki içincedoktor fayda eder merak etme dedi. Bebeğin kesesi ve tıkacı enfeksiyondan bebeği koruyor canım ama erken doğuma sebep olabiliyomus enfeksiyon. Bebeğe geçer demedi bana da.
Bebeğe geçmesin derken etkilemesin manasında söyledi.
Allah kolaylık versin canım, inşallah sağ salim bebişini kucağına alır bize de güzel haberlerini yazarsınKızlar bugün bütün gündür hastanedeydim perişan oldum. Üstüne bir de yatış verdiler ben istemedim devlette yapmayı imza verip çıktım. Yarın kendi doktoruma gideceğim büyük İhtimal suni sancıyla doğumu başlatacağız. Dua istiyorum hepinizden çok tedirginim beklemediğim bişeyle karşılaştığım için
Aminn canım benimm inşallahhaklısın canım İnşallah sağ salim elamızda doğarda evinize dönersiniz yaa
dukiKızlar bugün bütün gündür hastanedeydim perişan oldum. Üstüne bir de yatış verdiler ben istemedim devlette yapmayı imza verip çıktım. Yarın kendi doktoruma gideceğim büyük İhtimal suni sancıyla doğumu başlatacağız. Dua istiyorum hepinizden çok tedirginim beklemediğim bişeyle karşılaştığım için
Çok geçmiş olsun canım benimm.. İnşallah bir an önce iyi olursun. Bebişinin iyi olduğuna çok sevindimKızlar bende deli cikacam artık. Günde 4 litre su içiyorum ona rağmen bende de idrar yolu enfeksiyonu cıktı bugün. Eşimle uzaktayız ve çok titiz davranıyorum temizlik konusunda nasıl cıktı anlamadım. Tek doz şase verdi inşallah işe yarar.
Benimde bugün kontrolüm vardı, çok şükür bebeğim iyi ❤ Pihtilasmama tekrar bakıldı coraspini doğumdan 10 gün önce kesecez, iğneyi 1 gün önce dedi. Idrar yolu enfeksiyonu bebeğe geçmesin ve erken doğum olmasın istiyoruz dedi ama daha öncede olmuştu bende enfeksiyon çok şükür bisey olmamıştı. Inşallah yine olmaz hicbirimizde. Hayırlısıyla şu kalan haftalar da bi geçseydi
Canımm çok mutlu oldum çok bak bebişin iyi oldu çok şükür taburcu ettiler gözün aydın canım benim. Amin inşallahkızlar biz taburcu olduk evimize geçtik çok şükür darısı basınıza dogumumu sonra anlatcam nasipsedarısı hepinize olsun inşallah
İnşallah güzelce alırsın miniğini canım benim. Dualarımız seninle ve bebeğinle. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım.Kızlar bugün bütün gündür hastanedeydim perişan oldum. Üstüne bir de yatış verdiler ben istemedim devlette yapmayı imza verip çıktım. Yarın kendi doktoruma gideceğim büyük İhtimal suni sancıyla doğumu başlatacağız. Dua istiyorum hepinizden çok tedirginim beklemediğim bişeyle karşılaştığım için
Canım inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini dualarımız seninle. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Kızlar iyi niyetleriniz işin sağolun ben Dr dan izin kağıdı imzalayıp eve gittim şimdi tekrar hastaneye geldim nst ye bağladılar duşumu abdestimi aldım kızımı gördüm acil yoldan ağda bile yaptırdım ben yarın olacak bugün sabah kan verip gelicem diye düşünmüştüm öğleden sonraydı kuaför randevum siz siz olun belli bir haftadan sonra hep hazırlıklı olun lohusa yatağımı bile acele serdim
Canım hiç üşütmüyorum aslında, aşırı hijyenden mi oluyor acabaAmin canım geçmiş olsun sana dabebek iyiyse sorun yok üşütüyor muyuz acaba ondan mı oluyor bilemedim ki.. bu kadar hijyene
Yaa inşallah kuzum valla ilaç da kullanmaktan bıktım Rabbim şifa versin hepimize. Bu sürekli enfeksiyon erken doğuma sebep oluyormuş gelsin de artık bende hazır bekliyeyim ne olur ne olmaz
Oluyor canım demek ki valla bende mi sıkıntı var diyordum o kadar dikkate rağmen. Doktor da bana testi isterken öyle söyledi erkwn doğum sebebi olabilir diye yarın artık ne düzeyde enfeksiyon bakıcaz.
Bebişine de maşallah hep hayırlı haberler alalım inşallah
Inşallah geçer canım, bendede hic belirti yok ve bir ay önce damardan bayağ bi antibiyotik yemiştim. Hamileliğimin başından beri hiç ilişki olmadı bizde ve bazen günde 4 kere çamaşır degistirdigim oluyor. Tere bile dikkat ediyorum anlamadım. Hamilelikte sık oluyo dedi ablam 2 doğum yaptıGecmis olsun canim gecen gun de benim kontrolum vardi rutin kan idrar tahlili verdim idrarda enfeksiyon cikti nasil cikti ayni senin gibi ben de anlamadim bizde de iliski yok uzun suredir ve cok dikkat ediyorum hicbi belirtim yok yanma kasinma vs anlamadim gitti
Kan pıhtılaşması için iğne kullananlar kan pıhtılaşması olup olmadığını anlamak için hangi testi yaptılar size? Benim bugün APTT ve fibrinojen değerlerime bakılmış, araştırdığım kadarıyla kan pıhtılaşması sonucunu gösteriyor bu değerler. Benim de değerlerim normal dışı çıkmış, acaba kan pıhtılaşmam vardı bilinmiyordu da o yüzden mi bebeğimin gelişimi geri kaldı aklıma bu geliyor araştırınca
Aynen canım çok su içtiğim halde oldu bende, demekki biraz daha sabredecez.Canım benimde cok enfeksyonum var ne kadar su içersem içeyim geçmiyor doktor büssürü ilac kullandı yok bacım fayda etmyor artık doktor dedi yapılacak bişey yok bol su içmeye devam
Çok geçmiş olsun canım benimm.. İnşallah bir an önce iyi olursun. Bebişinin iyi olduğuna çok sevindim
Canımm çok mutlu oldum çok bak bebişin iyi oldu çok şükür taburcu ettiler gözün aydın canım benim. Amin inşallah
İnşallah güzelce alırsın miniğini canım benim. Dualarımız seninle ve bebeğinle. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım.
Yarin gidicem diyordun kendi dr uma.geceden gitmeyemi karar verdin. Hayrlisi olsn cnm hayrli haberlerle donKızlar iyi niyetleriniz işin sağolun ben Dr dan izin kağıdı imzalayıp eve gittim şimdi tekrar hastaneye geldim nst ye bağladılar duşumu abdestimi aldım kızımı gördüm acil yoldan ağda bile yaptırdım ben yarın olacak bugün sabah kan verip gelicem diye düşünmüştüm öğleden sonraydı kuaför randevum siz siz olun belli bir haftadan sonra hep hazırlıklı olun lohusa yatağımı bile acele serdim
heee eğer orda yapcaksan evim yakın yardımcı olurum dicektim canımYok hayır, muayene için gittim yatış verdiler ama orda doğum yapmak istemediğim için imza verip çıktım. Yarın kendi doktoruma gideceğim orda yatışımı isteyeceğim
korkma canım miniğinle kavusucaksın allahın izniyle bi bakmışsın geçmiş bitmiisKızlar bugün bütün gündür hastanedeydim perişan oldum. Üstüne bir de yatış verdiler ben istemedim devlette yapmayı imza verip çıktım. Yarın kendi doktoruma gideceğim büyük İhtimal suni sancıyla doğumu başlatacağız. Dua istiyorum hepinizden çok tedirginim beklemediğim bişeyle karşılaştığım için
ben baglatmayı istiyodum eşim istemediDoğumdan sonra nasıl korunmayı planlıyorsunuz arkadaşlar doğumda tüplerini bağlatmayı düşünen var mı?
Çok sevindim maşaallah
Gözünüz aydın canım maşallah
Çok sevindim gözün aydın canım
kızlar mesajını göremediğim varsa k. bakmayın hepinize teşekkür ederim çok şükür allahın izniyke bunuda atlattık darısı başınıza inşallah sağlıklaGözünüz aydın canım
Çok sağol canım düşünmen yeterheee eğer orda yapcaksan evim yakın yardımcı olurum dicektim canım
İnşallahkorkma canım miniğinle kavusucaksın allahın izniyle bi bakmışsın geçmiş bitmiis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?