2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah Allah anladım canım erken daha aynen sen en iyisi yarın konuş doktorunla. Haber et bana da merak ederim.
Tamam canım geçer diye bekliyorum da kaç gündür aynıyım her an olmuyo tabi de bilmiyorum doktorum biraz rahat cagirirsa giderim artık 34 de nst baslaniyo şimdi acile filan gitsem bişey yapmazlar kendimi de dinlemiyorum da tuhaf şeyler hissediyorum

Anladım canım sen en iyisi bir konuş da için rahat etsin canım. İnşallah yolundadır herşey içini ferah tut.

Canım haftası önemli değil sancın kasılman varsa nstye bağlarlar ortalık bu covid yüzünden karışık korkuyor insan haklı olarak ama yine de doktora gitmekde fayda var için rahat en azından yada Allah korusun bir sıkıntı varsa erken tedbir alınır

Yok hayır, muayene için gittim yatış verdiler ama orda doğum yapmak istemediğim için imza verip çıktım. Yarın kendi doktoruma gideceğim orda yatışımı isteyeceğim
Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuşmanı nasip etsin kilosu da çok az değil sıkıntısız evinize gelirsiniz tez zamanda inşallah canım
Yine de herşeyini halletmişsin inşallah yarın sağlıkla kolaylıkla kavuş yavruna dualarımız sizinle

Senin mi benim mi :) Defalarca doğurdum rüyamda defalarca ya.. Artık bi güzelce alsaydık kucağımıza da içimiz bir rahatlasaydı :)
Kızlar zaten bir anda dogmuyo bebisler.keşke pirt diye çıksalar.hem doğum sancısı hem sezeryan olmuş biri olarak dizilerde gördüğümüz gibi olmuyo.tabi istisnalar vardır..allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

Herkese merhaba, çok kötü grip oldum. Boğazım ağrıyor. Bugün öksürükte başladı. Burnumu silmekten yara oldu. Aile hekimi Kendi doktoruna git dedi. İlaçta yazmadı. Bu grip nasıl geçer. Ne yapabilirim. Hapşırmaktan bıktım artık. Uyutmuyor beni.

canım ben oğlumda dizden göbek üstüne çokan korse kullanmıstım çok memnundum sayesinde dik durabiliyodum şimdi 5 gün olduk bikaç güne kadar yine alcam o korseden xl bedenini kilom biraz fazlada
Canım ben sezeryandan dolayı korse kullanamamıştım senin kullandığın korse nasıldı

Doktorun gerekli gördüyse vardır bir bildiği. Zaten yarın gidecektin doğum için sen. Bir gece de gözetim altında olursun artık.
Yarın ikiniz de sağlıklıca kurtulun inşallah canım. Allah yardımcın olsun. Bizleri haberdar et.

Allah yardımcın olsun

Önemli olan siz sağ salim sağlıcakla kavuşun canım. Gerisi hallolur evelallah. Allah yardımcın olsun canim ❤

Geçmiş olsun ben de gribim sanıyordum ama covid19muşum. Başta nezle gibi başladı sonra gribe döndü. Korkutmak üzmek asla istemem ama bi test yaptır istersen tedbir amaçlı. Ben tabi ki verilen ilacı kullanamadım ama antibiyotik, şurup, burun spreyi vs kullandım. Çok şükür grip şeklinde de bitti ama benden eşime geçti ve o benden kat kat ağır geçirdi.

bu dediğini en çok ben dinlicem ssnırım rabbim yardımcın olsun şimdiden canım

Ben ve kızım da 4 gündür nezleyiz. Öksürük yok. Evde temizlik yaparken ususttuk diyorum ama insan yine de bi korkuyor gerçi daha iyiyiz, sanırım sadece üşütme
Allah esirgesin hepimizi

Ben ve kızım da 4 gündür nezleyiz. Öksürük yok. Evde temizlik yaparken ususttuk diyorum ama insan yine de bi korkuyor gerçi daha iyiyiz, sanırım sadece üşütme
Allah esirgesin hepimizi
İnşallah canım ama şikayetlerin artarsa bi git yine de. Ben artık burnum aksa gitmeyi düşünüorum. Zaten grip mevsimi de ya nasıl ayırt edilecek bilmiorum. Ben de motorda üşüttüm diodum meğerse masum bi üşütme değilmiş. Allah hepimizi ailemizi korusun

Canım bu süreçte ne yaptın. Nasıl atlattın. Neler yedin. Öksürük arttıkça bende korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…