- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
İnşallah canim parol al geçmezse gel dedi de şuan muamma dayım aciklama yapmadı direk mi gitsemİnsan tedirgin oluyor gerçekten kalabalıktan çok zor zamana geldi gebeliğimiz sağlıkla kavuşalım inşallah. Hazırlık sancılarıdır inşallah canım güzel haberler al
Kuzusuna kavuşanlar artıyor kilosu da düşük değil canım sende sağlıkla kolayca kavuş inşallah yavruna Rabbim yardımcın olsun
İnşallah canim parol al geçmezse gel dedi de şuan muamma dayım aciklama yapmadı direk mi gitsem
Aynen keşke pırt diye çıksalarKızlar zaten bir anda dogmuyo bebisler.keşke pirt diye çıksalar.hem doğum sancısı hem sezeryan olmuş biri olarak dizilerde gördüğümüz gibi olmuyo.tabi istisnalar vardır..allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım bence bir an önce kendi doktoruna git test falan da yapılır ona göre ilaç verir için rahat eder.Herkese merhaba, çok kötü grip oldum. Boğazım ağrıyor. Bugün öksürükte başladı. Burnumu silmekten yara oldu. Aile hekimi Kendi doktoruna git dedi. İlaçta yazmadı. Bu grip nasıl geçer. Ne yapabilirim. Hapşırmaktan bıktım artık. Uyutmuyor beni.
Canım hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah bebeğini. Vakti o zaman demek ki artık güzelce gelsin kuzucuk. Ne güzel kilo da almış bebişin bakalım benimki ne yaptı bu hafta. Kilosu benimkinin de az gidiyordu. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah bu süreci en güzel şekilde. Güzel haberlerini bekliyoruzBen de dün kontrole gittim, en son perşembe günü gitmiştim. Bebeğim çok az kilo aliyordu son 2 haftadır ama bu kez maaşallah kilosu güzel artmış.
Perşembe günü 2520kg'di, dün 2710kg çıktı. Olcumdeki yanılma payını da sayarsak her şekilde bu bebek en az 2500kg doğar dedi doktorum.
Gebelik kolestazi sebebiyle hem kadın doğum doktorum, hem de dahiliye doktorumun da ortak kararıyla 1 hafta sonra yani 36+4'te spinal sezaryen ile doğum yapacağım.
Cuma günü son kontrole çağırdı doktorum. Tekrar tahlillerime bakılacak, her ihtimale karşı Cuma günü doğum yapacakmis gibi hazırlıklı gel değerlerinde riskli bir artış görürsem hemen alırız bebeği dedi.
Kuzum bende bilemedim ki şimdi. İstersen içmeden git ne bileyim. Ya da istersen doktorunu dinle önce bir iç geçmezse git. Valla öyle bir cevap vermiş ki benim de kafam karıştı.Kızlar günaydın. Doktorumdan cevap geldi parol al geçmezse gel yazmış . Eğer bu yaşadığım normal sancilarsa parol bana ne yapacak kiiçmeden mi gitsem muammayim şuan
Çok geçmiş olsun size de inşallah bir an önce negatife döner de o güzel günde beraber olursunuz eşinle.Minik hareketlerle değiştirir. Öğrenir.hassas davranır:) rahat ol sen. Babası o. Tabiki bebegin yanında kalmak isteyecektir. Bence babaların hakkı ve ilk tecrube için çok doğru bir yer. Hemşire desteği falan var...düşünsene ben yapamam, edemem de...diyebilirdi.. şanslısın bence.sorumluluk aliyor. bizde de kovid sıkıntısı var. Negatife dönmezse kalamayacak
Ah insallah.Çok geçmiş olsun size de inşallah bir an önce negatife döner de o güzel günde beraber olursunuz eşinle.
Doğrudur inanırım. Allah kolaylık versin bir an önce atlatın da güzelce alın kucağınıza bebeğinizi inşallah bu günleri hatırlamayın bile :) kaç haftalık hamileydin merak ettim :)Ah insallah.Allah kimsenin basina vermesin bu hastaligi. Maalesef insanda bebek sevinci heyecanı bile bırakmıyor. Unuttuk biz karnımdaki ufaklığı. Hazırlıklarını falan
İnşallah hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım Allahım kolaylıklar versinHastaneye geldim kızlar yatış işlemlerini yapıyoruz. Yatıştan önce doktorum muayene etti 1 cm açıklığım varmışinşallah gerisi çabucak gelir de hemen kavuşuruz bebeğimle. Dua edin çok heyecanlıyım
Benim sat 4 mart. Yarın 36 ya giriyorum ınsallah. 38+4 te sezeryan düşündük.Doğrudur inanırım. Allah kolaylık versin bir an önce atlatın da güzelce alın kucağınıza bebeğinizi inşallah bu günleri hatırlamayın bile :) kaç haftalık hamileydin merak ettim :)
Ayy çok heycanliHastaneye geldim kızlar yatış işlemlerini yapıyoruz. Yatıştan önce doktorum muayene etti 1 cm açıklığım varmışinşallah gerisi çabucak gelir de hemen kavuşuruz bebeğimle. Dua edin çok heyecanlıyım
Ayy inşallah canım benim :) Dualarımız sizinle hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bir an önce kavuşursunuz miniğinle :)Hastaneye geldim kızlar yatış işlemlerini yapıyoruz. Yatıştan önce doktorum muayene etti 1 cm açıklığım varmışinşallah gerisi çabucak gelir de hemen kavuşuruz bebeğimle. Dua edin çok heyecanlıyım
Anladım canım benim hadi hayırlısı ben de perş 37 olcam bugün 36+5 :) bakaım benim normal gidiyor her şey şimdilik normal düşünüyoruz :) hayırlısıyla alırsın bebeğini inşallah kucağına sende :)Benim sat 4 mart. Yarın 36 ya giriyorum ınsallah. 38+4 te sezeryan düşündük.bu cuma belli olur tarihim artık.
Hadi gözün aydın canım benim çok mutlu oldum :) Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah görürsün miniğini bu sefer :)Günaydın kızlarrrrbende bugün çok heyecanlıyım çünkü 16 gündür evden adımımı atamadım dışarıya çok şükür karantinamız bitti ve bugün doktor kontrolüm var birazdan doktora gideceğim inşallah güzel şeyler duyarım umarım bebeğim artık dönmüştür ve bu kez yüzünü gösterir hiç göstermedi daha yüzünü
Çok geçmiş olsun cnm sen de var mı bi şeyMinik hareketlerle değiştirir. Öğrenir.hassas davranır:) rahat ol sen. Babası o. Tabiki bebegin yanında kalmak isteyecektir. Bence babaların hakkı ve ilk tecrube için çok doğru bir yer. Hemşire desteği falan var...düşünsene ben yapamam, edemem de...diyebilirdi.. şanslısın bence.sorumluluk aliyor. bizde de kovid sıkıntısı var. Negatife dönmezse kalamayacak
İnşallah hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım Allahım kolaylıklar versin
Ayy çok heycanliınsallah her şey kolay olur
İnşallah çok sağolunAyy inşallah canım benim :) Dualarımız sizinle hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bir an önce kavuşursunuz miniğinle :)
Hemen sancı verilecek mi canım ?Hastaneye geldim kızlar yatış işlemlerini yapıyoruz. Yatıştan önce doktorum muayene etti 1 cm açıklığım varmışinşallah gerisi çabucak gelir de hemen kavuşuruz bebeğimle. Dua edin çok heyecanlıyım
Eşin negatife döner o zamana kadar canım. Bebek ayak yapmazda tabii. Eşin nasıl ?Benim sat 4 mart. Yarın 36 ya giriyorum ınsallah. 38+4 te sezeryan düşündük.bu cuma belli olur tarihim artık.
Evet şuan veriliyor hatta ufak ufak sızlamalar başladıHemen sancı verilecek mi canım ?
İkinci bebek de normal doğum mu geliyor yoksaay çok heyecanlı
hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?