2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah canim parol al geçmezse gel dedi de şuan muamma dayım aciklama yapmadı direk mi gitsem

İnşallah canim parol al geçmezse gel dedi de şuan muamma dayım aciklama yapmadı direk mi gitsem

Canım günaydın, bence parol içmeden git baksın doktorun. Nst ye sokar sancı derecene bakar en azından. Senle günlerimiz yakın ihmal etme daha erken bizler için.

Aynen keşke pırt diye çıksalar farkındyım ya o yüzden de kafama çok takıyorum zaten. Amin inşallah ya sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz de.
Çok geçmiş olsun canım bence bir an önce kendi doktoruna git test falan da yapılır ona göre ilaç verir için rahat eder.
Canım hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah bebeğini. Vakti o zaman demek ki artık güzelce gelsin kuzucuk. Ne güzel kilo da almış bebişin bakalım benimki ne yaptı bu hafta. Kilosu benimkinin de az gidiyordu. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah bu süreci en güzel şekilde. Güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar günaydın. Doktorumdan cevap geldi parol al geçmezse gel yazmış . Eğer bu yaşadığım normal sancilarsa parol bana ne yapacak ki içmeden mi gitsem muammayim şuan
Kuzum bende bilemedim ki şimdi. İstersen içmeden git ne bileyim. Ya da istersen doktorunu dinle önce bir iç geçmezse git. Valla öyle bir cevap vermiş ki benim de kafam karıştı.

Çok geçmiş olsun size de inşallah bir an önce negatife döner de o güzel günde beraber olursunuz eşinle.

Çok geçmiş olsun size de inşallah bir an önce negatife döner de o güzel günde beraber olursunuz eşinle.
Ah insallah. Allah kimsenin basina vermesin bu hastaligi. Maalesef insanda bebek sevinci heyecanı bile bırakmıyor. Unuttuk biz karnımdaki ufaklığı. Hazırlıklarını falan

Ah insallah. Allah kimsenin basina vermesin bu hastaligi. Maalesef insanda bebek sevinci heyecanı bile bırakmıyor. Unuttuk biz karnımdaki ufaklığı. Hazırlıklarını falan
Doğrudur inanırım. Allah kolaylık versin bir an önce atlatın da güzelce alın kucağınıza bebeğinizi inşallah bu günleri hatırlamayın bile :) kaç haftalık hamileydin merak ettim :)

İnşallah hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım Allahım kolaylıklar versin

Doğrudur inanırım. Allah kolaylık versin bir an önce atlatın da güzelce alın kucağınıza bebeğinizi inşallah bu günleri hatırlamayın bile :) kaç haftalık hamileydin merak ettim :)
Benim sat 4 mart. Yarın 36 ya giriyorum ınsallah. 38+4 te sezeryan düşündük. bu cuma belli olur tarihim artık.

Günaydın kızlarrrr bende bugün çok heyecanlıyım çünkü 16 gündür evden adımımı atamadım dışarıya çok şükür karantinamız bitti ve bugün doktor kontrolüm var birazdan doktora gideceğim inşallah güzel şeyler duyarım umarım bebeğim artık dönmüştür ve bu kez yüzünü gösterir hiç göstermedi daha yüzünü

Ayy inşallah canım benim :) Dualarımız sizinle hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bir an önce kavuşursunuz miniğinle :)

Benim sat 4 mart. Yarın 36 ya giriyorum ınsallah. 38+4 te sezeryan düşündük. bu cuma belli olur tarihim artık.
Anladım canım benim hadi hayırlısı ben de perş 37 olcam bugün 36+5 :) bakaım benim normal gidiyor her şey şimdilik normal düşünüyoruz :) hayırlısıyla alırsın bebeğini inşallah kucağına sende :)

Hadi gözün aydın canım benim çok mutlu oldum :) Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah görürsün miniğini bu sefer :)

Çok geçmiş olsun cnm sen de var mı bi şey

Hemen sancı verilecek mi canım ?
İkinci bebek de normal doğum mu geliyor yoksa ay çok heyecanlı
hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hemen sancı verilecek mi canım ?
İkinci bebek de normal doğum mu geliyor yoksa ay çok heyecanlı
hayırlı haberlerini bekliyoruz
Evet şuan veriliyor hatta ufak ufak sızlamalar başladı bir aksilik olmazsa normal olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…