2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım bu süreçte ne yaptın. Nasıl atlattın. Neler yedin. Öksürük arttıkça bende korkuyorum.
D vitaminimi ve multivitamini hiç aksatmadım. Her gün ballı zencefilli süt içtim. Mandalina tükettim bol bol, limonlu ballı su da yaptım. Sahlep, ıhlamur içtim. Ama antibiyotik olmasa geçmezdi sanırım. Sana ilaç yazamam diyen kimdi? Ben kbbye gittim verdiği ilaçları da kadın doğumcuma gösterdim o da onayladı öyle kullandım.

Al canım şifa olur inşallah burun akıntısına bi çare yok maalesef akmasa daha kötü, ben bi ara beynim akcak artık dedim o kdr çoktu

öyle markalı faln değildi canım normal standart dizlerden göbek üstüne kadar olanlardandı 100 kiloydum xl almıştım
Ya bende şuan 94 kiloyum zaten dE biraz benim ağrı eşiğim düşük sanırım ondan kullanamıyorum ama bu sefer kullanmakta istiyorum çünkü göbeğim tamamen aşağıya indi sezeryan olunca daha beter şeklini kaybediyor bilemedim alacağım bir site felan olursa bana link yada görsel atarsan sevinirim

benimde aksamdan beri bogazim agriyor yarin kendi yaptigim karisik caydan icicem. Elma, limon, kuru erik, kuru kayisi, nane, cubuk tarcin, ihlamur hepsini kaynatip birazda bal koyuyorum inanilmaz iyi geliyor. Olmayan malzeme varsa onemli degil kafama gore evde ne varsa koyuyorum

Bende deneyeyim canım. Öksürük uyutmuyor beni.

Eşime söylüyorum anlamıyor ki beni surat yapıyor

Benim de eşim duracak kuzum hem o istiyor hem de ben.
Ya bende istiyorum ama sürekli kardeşim bana laf çarptırıyor eşimde ben beklicem kimseye gerek yok diyo arada kaldım eşim de bebeğin üzerini nasıl değişir bilemem yani hemşireden rica ederim diyo özel hastane orası diyo

Ara ara oluyo canım işte neyin sancısı bu anlayamıyorum ki mesaj atcam birazdan gün içerisinde döner çok yoğun olduğundan gitsem de beklemek istemiyorum oralarda

Ben de dün kontrole gittim, en son perşembe günü gitmiştim. Bebeğim çok az kilo aliyordu son 2 haftadır ama bu kez maaşallah kilosu güzel artmış.
Perşembe günü 2520kg'di, dün 2710kg çıktı. Olcumdeki yanılma payını da sayarsak her şekilde bu bebek en az 2500kg doğar dedi doktorum.
Gebelik kolestazi sebebiyle hem kadın doğum doktorum, hem de dahiliye doktorumun da ortak kararıyla 1 hafta sonra yani 36+4'te spinal sezaryen ile doğum yapacağım.
Cuma günü son kontrole çağırdı doktorum. Tekrar tahlillerime bakılacak, her ihtimale karşı Cuma günü doğum yapacakmis gibi hazırlıklı gel değerlerinde riskli bir artış görürsem hemen alırız bebeği dedi.

Hayırlı doğumlar olsun canım daha fazla riske atmak istemezler hem dışardan daha iyi kilo alacaktır bebegin en ol 36dan sonra zaten gelişimi tamamlaniyomus

Kızlar günaydın. Doktorumdan cevap geldi parol al geçmezse gel yazmış . Eğer bu yaşadığım normal sancilarsa parol bana ne yapacak ki içmeden mi gitsem muammayim şuan

Minik hareketlerle değiştirir. Öğrenir. hassas davranır:) rahat ol sen. Babası o. Tabiki bebegin yanında kalmak isteyecektir. Bence babaların hakkı ve ilk tecrube için çok doğru bir yer. Hemşire desteği falan var...düşünsene ben yapamam, edemem de...diyebilirdi.. şanslısın bence.sorumluluk aliyor. bizde de kovid sıkıntısı var. Negatife dönmezse kalamayacak

Ara ara oluyo canım işte neyin sancısı bu anlayamıyorum ki mesaj atcam birazdan gün içerisinde döner çok yoğun olduğundan gitsem de beklemek istemiyorum oralarda
İnsan tedirgin oluyor gerçekten kalabalıktan çok zor zamana geldi gebeliğimiz sağlıkla kavuşalım inşallah. Hazırlık sancılarıdır inşallah canım güzel haberler al
Kuzusuna kavuşanlar artıyor kilosu da düşük değil canım sende sağlıkla kolayca kavuş inşallah yavruna Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…