2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar kasıklarımda yanma batma gibi sancılar oluyo bebek doğum pozisyonunu aldığı için mi böyle hissediyorum bir haftaya yakın yürüyünce filan artiyo aynı zamanda çift taraflı kasık fıtığı ameliyatliyim sanki içten yirtiliyomus hissi olusuyo.

Çok sağol canım, inşallah bir aydır yüzünü göstermiyo saklaniyo minnosum
Hiç sorma biz de geçen ay doğrudüzgün göremedik geçen hafta da ensesini gördük ancak prensesimin dönmedi yüzünü bakalım bu perşembe ne yapacak hanımefendi görebilecek miyiz

Canım muhtemelen döndüğü için öyle benim.de öyle çünkü batıyor gibi falan. Artık baya baya kafasını hissediyorum özel bölgemin üstünde. Resmen orda yani sanki böyle top varmış gibi kasıklarımın arasında yürümem falan da garipleşti benim de.

Yarın doktora mesaj atıyım bari 30 da gideceğim de tedirgin oldum ağrım artıkça gece sancısına filan da uyanıyorum çünkü benim için erken ya o yüzden

1 hafta önce bakıldı canım her seyim normaldi kan idrar çok su içiyorum zaten enfeksiyon filan olmuyum diye

Lökosit sayısı çok oluyor mu 6-7 ise pek önemsemiyorlar genelde kadınlarda oluyor benim 6-7 olunca bol su deniyor hep
Fitille krem verdi kullancam mecbur gebelikte akinti hep oluyorya ordan kapiyoruz enfeksiyonu bence, ne kadar dikkat etsek de cok hassaslasiyo bedenimiz sanirim

Sabah mı doğum olacak canım ?
Allah yardımcın olsun

Hiç sorma biz de geçen ay doğrudüzgün göremedik geçen hafta da ensesini gördük ancak prensesimin dönmedi yüzünü bakalım bu perşembe ne yapacak hanımefendi görebilecek miyiz

Bende hevesle gittim bugün görürüm diye canım ama kafasının arkası dönükmüş hiç göremedim. Umarım sen görürsün 2 hafta beklicem artik

Yarın doktora mesaj atıyım bari 30 da gideceğim de tedirgin oldum ağrım artıkça gece sancısına filan da uyanıyorum çünkü benim için erken ya o yüzden
Tamam canım at bari aynen erken daha hadi ben perşembe 37 olcam. Ama senin daha erken sanırım kaçtaydın tam.

Bende hevesle gittim bugün görürüm diye canım ama kafasının arkası dönükmüş hiç göremedim. Umarım sen görürsün 2 hafta beklicem artik
İnşallah canım benim :) Kaç haftalıksın sen? Benim perşembe 37+0 olcak o zaman gitcez yine biz :) Zaman yaklaştıkça kontrollere de gergin gidiyorum ya.

Erken canım 33 +2 deyim geçen haftaydi kontrolüm her şey yolunda diye bu ayın sonuna verdi kontrolü ama niyeyse arttı ağrılarım
Allah Allah anladım canım erken daha aynen sen en iyisi yarın konuş doktorunla. Haber et bana da merak ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…