2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
37-42 haftalar normal doğum sayılıyor zaten canım, önündede bi hafta daha var bebek inşallah sağlıkla 3 kgya yakın doğar hiç endişelenme, son hazırlıklarını yap bebeğine ve sağlığına kavuş inşallah

Çok geçmiş olsun cnm sen de var mı bi şey
Sağol canim. Ben negatif ciktim çok şükür. Takıp ediyorum hala kendimi bir şey yok simdilik. bugün onun semptomlarının 8. Günü. Insallah da çıkmaz bende
Eşin negatife döner o zamana kadar canım. Bebek ayak yapmazda tabii. Eşin nasıl ?
Eşim zor atlatiyor cnm cok zayıfladı.sanmiyorum hemen dönsün negatife. . Öyle nefes darlığı ateş falan yok ama çok halsiz. Yatıyormuş tüm gün. Biz yemek götürüyoruz ama yiyemiyormus. Birazdan kapisina kahvalti goturcez. Ben annesine gectim. Ailesinden de gidiyim de diğer odada kalirim bakarım diyen yok :) herkes can derdinde. Yom bana virus bulasmasin derdinde haliyle...ama ben bir kaç güne gecice m evime. Dikakt edicem biraz. Cift maske siperlik.. bakıma ihtiyacı var. Mecburum yani.

Ahh bu dönem o kadar zor ki
Allah kolaylık versin
Sen de hamilesin ama sorumluluk alan insan olmayınca eşini çaresiz bırakmak da içine sinmez. En kolay şekilde atlatırsınız inşallah

Biraz daha beklesen sorun olur mu cnm
Yani en azından bebek gelmek istemezse
Canm tabi acelem yok ama eşim izin işlerini ayarlamis gelmişti ,Perşembe başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek fakat benim çok ağrım var bu ara çok da duracağını sanmıyorum bakalım nasıl olucak

Ahh bu dönem o kadar zor ki
Allah kolaylık versin
Sen de hamilesin ama sorumluluk alan insan olmayınca eşini çaresiz bırakmak da içine sinmez. En kolay şekilde atlatırsınız inşallah
Aynen kuzum sagol. Bugün dune göre daha iyi olduğunu söyledi. Ama bir iyi bir kötü olunuyor bu hastalıkta. Ayrica da ailesi çok endişeli gerçekten. ama benim kadar çabalamıyorlar:))) cabaliyorlarda ben kadar değil ....demekki neymiş. Ailesi benimmmmm

Canım günaydın, bence parol içmeden git baksın doktorun. Nst ye sokar sancı derecene bakar en azından. Senle günlerimiz yakın ihmal etme daha erken bizler için.
Öğleden sonra gitcem eşimi bekliyorum ayağa kalktikca baskı hissediyorum ise yaramadı zaten parol aynen daha erken bizim için

Kuzum bende bilemedim ki şimdi. İstersen içmeden git ne bileyim. Ya da istersen doktorunu dinle önce bir iç geçmezse git. Valla öyle bir cevap vermiş ki benim de kafam karıştı.
İçtim canım da değişik bisey bu hissettigim sanırım dikislerime baskı yapiyo kafası ondan sancım çok oluyo ayağa kalktikca baskı hissi de var öğleden sonra gitcem

Korse düşünen arkadaşlar Betül’ün yorumlarından sonra bunları aldım. Owli çok pahalı geldi bi de sanki kasıkları falan sarmıyor nasıl toplayacak ki gibime geldiği için bu tarz aldım. Nasıldır bilmiyorum ama fikir olsun.

Eklentiler

• 26D6A998-6BBB-4170-9BF4-7C92E48487AE.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 729977FE-557D-403D-9332-586D1B739804.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 41
Canım bu doğum yapanlar yapacaklar bilgileri falan tablo yapılacak mı konuştunuz mu kaçırdım mı oraları gönüllü bi arkadaş da vardı oradan rahat takip ederiz yazışmalar çok olunca kaçırıyoruz araları tablo olsa güzel olur takip hatıra kalır hepimize

Hayırlı doğumlar olsun canım daha fazla riske atmak istemezler hem dışardan daha iyi kilo alacaktır bebegin en ol 36dan sonra zaten gelişimi tamamlaniyomus

Teşekkür ederim herkese, inşaallah hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kavusalim yavrularımıza....

İçtim canım da değişik bisey bu hissettigim sanırım dikislerime baskı yapiyo kafası ondan sancım çok oluyo ayağa kalktikca baskı hissi de var öğleden sonra gitcem
Tamam canım git bir an önce. Hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyorum.. Aynen belki de dikişlerinden dolayı öyle hissediyorsundur. Bakalım doktor ne diyecek.

İnsallah en kısa sürede iyileşir eşinizde, evinize geçince içiniz de daha rahat eder herkes öncelik kendi ailesini düşünüyor eşinizi ve bebeği sizden daha çok kimse düşünemez ama çok dikkat edin sizde Allah kolaylık versin.

Ah insallah. Allah kimsenin basina vermesin bu hastaligi. Maalesef insanda bebek sevinci heyecanı bile bırakmıyor. Unuttuk biz karnımdaki ufaklığı. Hazırlıklarını falan
Siz de mi hastalık geçiriyorsunuz çok geçmiş olsun tez vakitte atlatın inşallah

Valla ben gönüllüydümm ama brnbrr dönüş yapmadı bana maalesef

Canım eşime de ben baktım hamile halimle çok da iyi baktım valla hasta olsam kendime öyle bakmaya üşenirdim çok şükür atlattı inşallah senin eşinde atlatır en kısa zamanda tedbirini alarak evine geç korkma Allah’ın izniyle birşeycik olmaz sana da yavruna da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…