2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sen yap paylaş o zaman kız ne farkeder o ya da sen. Yapmışsında zaten sende olsun o iş

Tamam o zaman canım brnbrr den haber bekleyelim büyük ihtimalle oda kaçırmıştır o mesajı, görünce döner bize sen tabloları devreye koyarsın heyecanlandım bak
Paylaşırım da topik sahibine saygısızlık olur diye düşünüyorum. Kendi takip etmek ister belki

Kızlar ben dolum yaptım emzirme ile uğraşıyorum ikimizde iyiyi çok şükür detayları fırsat bulunca yazarım
gozun aydin canim allah anali babali buyutsun vatana millete ailesine hayirli evlat olsun

kızlar biz taburcu olduk evimize geçtik çok şükür darısı basınıza dogumumu sonra anlatcam nasipsedarısı hepinize olsun inşallah
Kuzum iyi olmanıza ve eve dönmenize çok sevindim ne güzeldir şimdi o evin kokusu Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Dualarım sizinle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar benimde dün kontrolüm vardı. Her şey yolunda çok şükür Benim kontrollerim haftada 1’e düştü ben 2 haftada bir giderim diye düşünüyordum ama her şey normal olup haftada 1’e kontrole gitmeye başlayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…