2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım 36 dan sonra haftada 1 e düşürüyor doktorlar tedbir amaçlı. Benim de her şey yolunda haftada 1 e düştük perş 37 olcaz şuan 36+5 im perşembe gideceğim tekrar. Nst çatı muayenesi falan yapılacak. Her hafta gideceğim doktor öyle görmek istiyor.

Sizinde iyi olmanıza sevindim canım bizim günlerimiz aynıymış bende acaba ufak bir sorun var da doktor telaşlanmayayım diye mi söylemedi acaba dedim. Nst’de de bir sorun yok gayet güzel dedi. Çatı muayenesi için birşey söylemedi ama 37-38’de yapar diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım

Teşekkür ederim canım :) Aynen günümüz aynı gidiyormuş :) Yok artık sık görmek istiyorlar ne olur ne olmaz diye o yüzden problem olsaydı paylaşırdı doktorun Allah korusun problemsiz bir şekilde atlatalım inşallah şu günleri :) Aynen benim de sıkıntı yoktu nstde çatı muayenesini 37 den itibaren yapıyoruz haftaya yapacağız dedi bana geçen hafta büyük ihtimalle sana da aynı şekilde yapılır :) Hakkımızda hayırlısı olsun :) Normal doğumu düşünüyorsunuz dimi?

Bak ne güzel sana bulasmamis...dikkat etmişsin. Ben de bakmak istiyorum izin vermiyorlar. Onlem alirim...cift maske, siperlik, eldiven....Sabah kahvaltı götürdüm iyi gibiydi dune göre. Ama getirdiklerimi de yemiyor sanirim. Bilmiyorum. Covid olmak mı çok kötü yoksa 9 aylık gebe olup eşinin covid olması mı tartışılır ama bugun psikilojik olarak dune gore ben de iyiyim. Onu biraz ayakta gorunce

Canim cok sagol

Benim de herşey normal gözüküyor, haftalık 1e düşürdü doktorum.

2020 ARALIK BEBEKLERİ

Bebeğine Kavuşan Annemiz
Doğum Tarihi

Bebeğin Cinsiyeti

Bebeğin İsmi

Bebeğin Haftası

Bebeğin Kilosu

Bebeğin Boyu
Doğum Şekli
beti8892 04.11.2020KızSezaryen
Kızlar böyle bir tablo oluşturdum eklemek ya da çıkarmak istediğiniz bir yer var mı mesela doğum şekli kısmı kasım annelerinde sorun oldu, onu çıkarabilirim isterseniz

Kızlar böyle bir tablo oluşturdum eklemek ya da çıkarmak istediğiniz bir yer var mı mesela doğum şekli kısmı kasım annelerinde sorun oldu, onu çıkarabilirim isterseniz
Herkes birbirinin tercihine saygı duyduktan sonra sıkıntı yok tatlım isteyen normal seçer isteyen sezaryen bununla ilgili kimse kimseyi sorgulayamaz, ekle tatlım Allah nasip ederse 10 Aralık sezaryen cinsiyetimiz kız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…