2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar böyle bir tablo oluşturdum eklemek ya da çıkarmak istediğiniz bir yer var mı mesela doğum şekli kısmı kasım annelerinde sorun oldu, onu çıkarabilirim isterseniz
dogum seklini cikarabilirsin canim sonra kasim annelerindeki gibi gerginlik olmasin

Canım Allah analı babalı büyütsün, tablo oluşturuyorum da müsait olunca ismi, kilosu, boyu, kaç hafta kaç günlük doğduğunu yazar mısın?

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
Darısı başımıza inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallah kendini iyi hissedince ayrıntıları da yaz canım

Amin insalah. Allah bagislasn kurtuldun

Yaa canım benim çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun evladın :) Rabbim daim etsin mutluluğunuzu hayırlı olsun tekrardan :))

Maşallah çok geçmiş olsun canım gözünüz aydın

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Bende dün kontrole gittim 2135 gr olmuş miniğim ama hala yüzünü göremedik sağlığımız yerinde şükür normal doğum gözüküyomuş gün vermiyo bize
Bende göremedim daha zaten doguracam artık o zaman görürüm MaşaAllah bebişine

Bende dün kontrole gittim 2135 gr olmuş miniğim ama hala yüzünü göremedik sağlığımız yerinde şükür normal doğum gözüküyomuş gün vermiyo bize
Maşallah canım miniğine :) Hayırlısı olsun maşallah sağlıklıymış. Aynen benim de normal gözüküyor o yüzden günü belli değil benim de

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Bende göremedim daha zaten doguracam artık o zaman görürüm MaşaAllah bebişine
Aynen bende öyle diyorum doğunca artık kısmetse görürüz
Maşallah canım miniğine :) Hayırlısı olsun maşallah sağlıklıymış. Aynen benim de normal gözüküyor o yüzden günü belli değil benim de
Çok şükür cnm hayırlısıyla geçsin şu zamanlar gelsinler sağlıkla

2020 ARALIK BEBEKLERİ
Bebeğine Kavuşan Annemiz
Doğum Tarihi
Bebeğin Cinsiyeti
Bebeğin İsmi
Bebeğin Haftası
Bebeğin Kilosu
Bebeğin Boyu
04.11.2020​
Kız​
10.11.2020 ??​
10.11.2020​

Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün hayirli evlâd olsun inşallah

Maşallah güle güle sağlıkla büyütün

Çok şükür canım, Allah analı babalı büyütsün

Sağlıcakla kavuşun inşallah canım o vakte biraz daha alır zaten. Hiç kilosunu takma minik bebekler daha hızlı büyüyor Allahın izni ile. Sağlığınız iyi olsun önemli olan ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…