2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gözünüz aydın canım sağlıcakla kavuşmuşsunuz şükür maşallah

Kızlar tabloya kesinleşen tarihleri yazalım derim ben ama çünkü hepimizin muhtemel bir tarihi var ya da sürpriz yazalım kesinleştikçe değiştireyim ben, işin içinden çıkamayız böyle
Tamam canım öyle yap en iyisi sen daha iyi bilirsin :)

Sezeryana gün verilen arkadaşlar kacicnci haftaniza randevu verildi acaba? Birde karnım aşağı indi gibi geliyor bana bebek döndüğü için midir?
Benim karnım döndüğünden beri aşağıda geliyordu bana pozisyonlamı alakalı yoksa doğum yaklaştıkça mı öyle oluyo tam bilemiyorum çünkü herkes farklı bişi söylüyor

Sezeryana gün verilen arkadaşlar kacicnci haftaniza randevu verildi acaba? Birde karnım aşağı indi gibi geliyor bana bebek döndüğü için midir?
Evet bebek dönünce karın yavaş yavaş aşağı iniyor günümüz yaklaştıkça aşağı iniyor karnımız

Daraldim tekrardan ikinci nst ye bağlandım sancı çıktı sanırım aciklamada yapmadılar
Anladım canım sakin olmaaya çalış inşallah bir şey yoktur iyi düşün iyi olsun baksınlar bakalım iyice incelesinler senin ve bebeğinin sağlığı için sakin ol bekle bakalım ne diyecekler

Kızlar tabloya kesinleşen tarihleri yazalım derim ben ama çünkü hepimizin muhtemel bir tarihi var ya da sürpriz yazalım kesinleştikçe değiştireyim ben, işin içinden çıkamayız böyle
Sürpriz bekleyenler diye yazalım canım normal doğum bekleyenlere de aynen daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…