Kızlar ben doğum yaptım bebeğimin kalp atışları düştüğü için sezeryana aldılar spinal anestezi ile kucağımıza aldık. İlk emzirmeyi yapmakta nasip oldu çok şükür çok güzel bir duyguymuş Rabbim hepinize nasip etsin
Kızlar tabloya kesinleşen tarihleri yazalım derim ben ama çünkü hepimizin muhtemel bir tarihi var ya da sürpriz yazalım kesinleştikçe değiştireyim ben, işin içinden çıkamayız böyle
Kızlar tabloya kesinleşen tarihleri yazalım derim ben ama çünkü hepimizin muhtemel bir tarihi var ya da sürpriz yazalım kesinleştikçe değiştireyim ben, işin içinden çıkamayız böyle
Benim karnım döndüğünden beri aşağıda geliyordu bana pozisyonlamı alakalı yoksa doğum yaklaştıkça mı öyle oluyo tam bilemiyorum çünkü herkes farklı bişi söylüyor
Anladım canım sakin olmaaya çalış inşallah bir şey yoktur iyi düşün iyi olsun baksınlar bakalım iyice incelesinler senin ve bebeğinin sağlığı için sakin ol bekle bakalım ne diyecekler
Anladım canım sakin olmaaya çalış inşallah bir şey yoktur iyi düşün iyi olsun baksınlar bakalım iyice incelesinler senin ve bebeğinin sağlığı için sakin ol bekle bakalım ne diyecekler