2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sezeryana gün verilen arkadaşlar kacicnci haftaniza randevu verildi acaba? Birde karnım aşağı indi gibi geliyor bana bebek döndüğü için midir?
Özel durumu olanlara 37den itibaren gün verildi canım genelde de 39.haftaya gün veriliyor.

Kızlar ben dolum yaptım emzirme ile uğraşıyorum ikimizde iyiyi çok şükür detayları fırsat bulunca yazarım

Maşallah size Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin kuzularınıza bol sütlü geçsin günleriniz inşallah darısı başımıza

Kızlar böyle bir tablo oluşturdum eklemek ya da çıkarmak istediğiniz bir yer var mı mesela doğum şekli kısmı kasım annelerinde sorun oldu, onu çıkarabilirim isterseniz
Eline saglik canim. Doğum şekli ben bile isteye sezeryan düşündüğüm için , doktor da zaten mecbur sezeryan olmalısın dediği için taktiğim bir konu asla olmadi. Ama vajinal isteyip sezeryana alinan ve uzulen cok kisi taniyorum. O yuzden orayi listeden çıkarman sorun olmaz bence

Çıkardım canım zaten

Bende bugün gittim canım gecen 600 gram almıştı bu sefer hiç almamış resmen kafayı yicem valla az kaldı bi alıyor bi almıyor anlamadım gitti senin kilosu iyi maşallah

Ay kıyamam ya çok geçmiş olsun bizim bebek kilo almıyor delirtecek beni bi alıyor bi almıyor ne yapacağımı şaşırdım resmen

Ay kıyamam ya çok geçmiş olsun bizim bebek kilo almıyor delirtecek beni bi alıyor bi almıyor ne yapacağımı şaşırdım resmen
Nasıl canım ne kadar sürede almamış ?
Acaba ölçümde mi hata yaptılar ?
Perşembe randevum var ben de korkuyorum almadıysa diye

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah.

İnan ki canım ben maske eldiven bile kullanmadım. Eşim için plastik çatal kaşık tabak kağıt bardak falan aldık ve çöp poşeti tabi . Ona bir oda ayarladık birde tuvalet banyo sadece ikisine girdi mutfağa bile girmedi. Yemeğini suyunu herşeyini kapının önüne bıraktım o aldı . Odasından tuvalet banyo için çıkarken de çift maske taktı hiçbir yere dokunmadı bol bol kolonya kullandı zaten. Çok şükür böylece atlattık . İnşallah siz de kolaylıkla atlatırsınız

Hayırlı oldun canım Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…