Kızlar ben doğum yaptım bebeğimin kalp atışları düştüğü için sezeryana aldılar spinal anestezi ile kucağımıza aldık. İlk emzirmeyi yapmakta nasip oldu çok şükür çok güzel bir duyguymuş Rabbim hepinize nasip etsin
Kızlar böyle bir tablo oluşturdum eklemek ya da çıkarmak istediğiniz bir yer var mı mesela doğum şekli kısmı kasım annelerinde sorun oldu, onu çıkarabilirim isterseniz
Eline saglik canim. Doğum şekli ben bile isteye sezeryan düşündüğüm için , doktor da zaten mecbur sezeryan olmalısın dediği için taktiğim bir konu asla olmadi. Ama vajinal isteyip sezeryana alinan ve uzulen cok kisi taniyorum. O yuzden orayi listeden çıkarman sorun olmaz bence
Eline saglik canim. Doğum şekli ben bile isteye sezeryan düşündüğüm için , doktor da zaten mecbur sezeryan olmalısın dediği için taktiğim bir konu asla olmadi. Ama vajinal isteyip sezeryana alinan ve uzulen cok kisi taniyorum. O yuzden orayi listeden çıkarman sorun olmaz bence
Sağlıcakla kavuşun inşallah canım o vakte biraz daha alır zaten. Hiç kilosunu takma minik bebekler daha hızlı büyüyor Allahın izni ile. Sağlığınız iyi olsun önemli olan ❤
Benim karnım döndüğünden beri aşağıda geliyordu bana pozisyonlamı alakalı yoksa doğum yaklaştıkça mı öyle oluyo tam bilemiyorum çünkü herkes farklı bişi söylüyor
Ben de dün kontrole gittim, en son perşembe günü gitmiştim. Bebeğim çok az kilo aliyordu son 2 haftadır ama bu kez maaşallah kilosu güzel artmış.
Perşembe günü 2520kg'di, dün 2710kg çıktı. Olcumdeki yanılma payını da sayarsak her şekilde bu bebek en az 2500kg doğar dedi doktorum.
Gebelik kolestazi sebebiyle hem kadın doğum doktorum, hem de dahiliye doktorumun da ortak kararıyla 1 hafta sonra yani 36+4'te spinal sezaryen ile doğum yapacağım.
Cuma günü son kontrole çağırdı doktorum. Tekrar tahlillerime bakılacak, her ihtimale karşı Cuma günü doğum yapacakmis gibi hazırlıklı gel değerlerinde riskli bir artış görürsem hemen alırız bebeği dedi.
Bende bugün gittim canım gecen 600 gram almıştı bu sefer hiç almamış resmen kafayı yicem valla az kaldı bi alıyor bi almıyor anlamadım gitti senin kilosu iyi maşallah
Minik hareketlerle değiştirir. Öğrenir. hassas davranır:) rahat ol sen. Babası o. Tabiki bebegin yanında kalmak isteyecektir. Bence babaların hakkı ve ilk tecrube için çok doğru bir yer. Hemşire desteği falan var...düşünsene ben yapamam, edemem de...diyebilirdi.. şanslısın bence.sorumluluk aliyor. bizde de kovid sıkıntısı var. Negatife dönmezse kalamayacak
Kızlar ben doğum yaptım bebeğimin kalp atışları düştüğü için sezeryana aldılar spinal anestezi ile kucağımıza aldık. İlk emzirmeyi yapmakta nasip oldu çok şükür çok güzel bir duyguymuş Rabbim hepinize nasip etsin
Bak ne güzel sana bulasmamis...dikkat etmişsin. Ben de bakmak istiyorum izin vermiyorlar. Onlem alirim...cift maske, siperlik, eldiven....Sabah kahvaltı götürdüm iyi gibiydi dune göre. Ama getirdiklerimi de yemiyor sanirim. Bilmiyorum. Covid olmak mı çok kötü yoksa 9 aylık gebe olup eşinin covid olması mı tartışılır ama bugun psikilojik olarak dune gore ben de iyiyim. Onu biraz ayakta gorunce
İnan ki canım ben maske eldiven bile kullanmadım. Eşim için plastik çatal kaşık tabak kağıt bardak falan aldık ve çöp poşeti tabi . Ona bir oda ayarladık birde tuvalet banyo sadece ikisine girdi mutfağa bile girmedi. Yemeğini suyunu herşeyini kapının önüne bıraktım o aldı . Odasından tuvalet banyo için çıkarken de çift maske taktı hiçbir yere dokunmadı bol bol kolonya kullandı zaten. Çok şükür böylece atlattık . İnşallah siz de kolaylıkla atlatırsınız