2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gozunaydinn canim saglikla buyut insallah

Bende bugün gittim canım gecen 600 gram almıştı bu sefer hiç almamış resmen kafayı yicem valla az kaldı bi alıyor bi almıyor anlamadım gitti senin kilosu iyi maşallah
Cnm sen bi başka doktora daha mı gitsen acaba yanlış ölçüm yapıyo da olabilir boşuna stres yapma kendine

Kızlar teşekkür ederim her şey normalmiş ameliyatlı olduğumdan yoğun hissediyomusum kendimi de dinlemiyorum ama doktor o şekilde değerlendirdi biraz rahat adam suyla kanamayla anlaşılırmis bişey olduğu bunlar fasa fisoymus sinirlendim biraz tepkisine oda yetmiyomus gibi eşimde tepki gösterdi stresleniyorum diye sanki bu virüste ben keyfime gittim ettim 2300 gram olmuş 46 cm

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bugün kontrolüm vardı kızlar ilk nst çekildi çok şükür nst gayet iyi dedi doktorum . Bebek baş aşağı dönmüş henüz doğum kanalına girmemiş ama olsun inşallah dönerde vakti gelince . Oğluşum 3 hafta önce 1970 g ve 42 cm di bugünse 2580 g ve 48 cm geldi maşallah doğum pozisyonuna girmiş olduğu için de yüzünü göremedik inşallah doğunca göreceğiz benim doğum yapacağım hastane sadece 1 refakatçi alıyormuş ve hem refakatçime hem de bana korona testi yapılacakmış maalesef. Belki de ben test sonucu çıkana kadar doğurmuş bile olabilirim saçma geldi o yüzden bu test . 2 hafta sonra tekrar randevum var bakalım neler olacak

Benimde aynısı yürüdükçe kasıklarım acıyor alt tarafım çıkacakmış gibi hissediyorum rahat nefes almaya başladım döndüğünden beri

Anladım bitanem iyi olmana sevindim doğrudur. Bazı doktorların da bu rahatlığı beni öldürüyor.. :/ Boşver kuzum sakin ol.. Maşallah büyüyo bebiş iyi olduğunuza sevindim.

Şükür canım yokmuş bir terslik ama iyi yaptın yine de giderek kafan rahatlamış oldu.
Bakma sen doktora geçen benimki de bebek gelişimi geri diye hiç önemsemedi, ne yapalım yani haftası ileri olsa alırdık filan dedi sinir etti beni ama doktor doktor gezmek istemediğimden devam ediyorum mecburen yoksa bu gamsız konuşmalar bizi daha çok strese sokuyor.

Merhaba sevgili anneler bugün kontrole gittim 2.5 hafta önden gidiyoruz sat 36+0 ölçümler 38+4 3380 gr olmuş kan sulandırıcıyı kestiler yerine kan ilacı başlandı haftaya tekrar gel dediler
Maşallah canım doğumla ilgili bir şey dedi mi doktor önden gidiyormuşsunuz ya o yüzden sordum.. Maşallah büyümüş bebiş.. :)

H hufeza dgulkts Allah kuzularınıza uzun, sağlıklı, mutlu ömürler versin. Gözünüz aydın. Hayırlı evlat olsunlar inşallah. Allah analı babalı büyütsün

Seni de merak ettik canım inşallah herşey yolundadır.

Son zamanlar yaklaştıkça her doktor kontrolü daha stresli oluyor sanki hepimiz için.
Bende de öyle bugün giderken hastaneden çıkamayacakmışım gibi hissettim öyle kötü bir durumda gittim ki tansiyon sorunum nüksetti gece ishal oldum sancım vardı altım çıkacak gibiydi meğerse kan sulandırıcıyı geçen hafta kesmek gerekiyormuş söylemediler yediğin bir şey dokunmuştur dedi covid de olabilirsin evde başkasında var mı belirti dedi bende yok dedim evden dışarı çıkmıyorum dedim sinirim bozuldu

Maşallah kuzum güzel haberlerle geldin sevindim :) Maşallah bebişe kilosu boyu iiyi büyümüş benim kız gerideydi.. Çok sevindim hayırlısıyla al inşallah kucağına bebeğini.. :)

Anladım bitanem iyi olmana sevindim doğrudur. Bazı doktorların da bu rahatlığı beni öldürüyor.. :/ Boşver kuzum sakin ol.. Maşallah büyüyo bebiş iyi olduğunuza sevindim.
Valla kızlar nasıl sinir oldum anlatamam özele gidiyorum güzelce yorumlasin filan diye ama dalga gecermiscesine cevaplar veriyo zaten hastane kasiyo direk strese giriyorum bide böyle olunca sıkıntı oluyo cagirmasaydi gitmeyecektim bu tür şeyleri zaten söylüyomusum nasıl biseyse on gün içerisinde gittiğimde para ödenmediğidenmidir nedir tepki görüyorum gerçekten sekreteri bile daha yeni gorusmustuk ne oldu diyo onada ayrı sinir oldum. Üniversite hastanesine guvensem direk orda başlayacaktım zaten.

İyi akşamlar arkadaşlar siz de göğsünüzde kaburgalarınızda baskı sıkışma hissediyor musunuz

İnsan ister istemez panik yapıyo haklısın en azından için rahat etti çok şükür bi sıkıntı yokmuş maşallah kilosu boyu da iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…