2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim doktorum 36 dan sonra haftalık çağırıyor canım rutin olarak

Doğuma 15 gün kaldı ve hala kizima isim bulamadim melisa melis (bazi olumsuz yorumlar var) alina anlami cok güzel, Alin, Lina , Elif bu isimleri düşünüyorum ve seçemiyorum siz nasil seçtiniz kizlar ya bana anlami güzel isim söyleyin lütfen sıktıysam özür

Hepinizi tek tek alıntılayamadım kızlar kusura bakmayın yazan herkese çok teşekkür ederim. Şuan hastanedeyim hala ayaklanamadım anestezinin etkisi bile tam geçmiş değil hafif ağrılarım var. Bir yandan yatıyorum bir yandan bebişimi seviyorum emziriyorum çok güzel bir his rüya gibi, süreç zorlu olsa da sonucuna değiyor bebeğinizi kucağınıza alınca unutuyorsunuz herşeyi.
Bebişim çok minnak ama sağlıklı çok şükür küveze de girmedi her fırsatta emziriyorum çokta güzel emiyor. 2170 gr 44 cm doğdu, dokunmaya kıyamıyorum ama o kadar güzel ki

Canim sağlıkla büyüt bebeğini maşallah Yaa:) nasil duygular içindesin kim bilir..Ruya gibi gerçekten

Ya maşallah minnoşa
Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin canım

Maşallah annesi Allah size bağışlasın yavrunu, hayırlı kaderler yazsın canım ne güzel yazmışsın

Ben asel de karar verdim anlamında güzel kuran dada geciyo . Ama minel çok aklımı karıştırmışti tam anlamı olmadı için vazgeçtim açıkçası çok zordu isim seçmek eleye eleye seçtik

Son ultrasonda kaç kg cm di genelde değişiklik oluyo diyolar ya . Daha sonrasında kilo alır merak etme bak ne güzel kuveze bile girmemiş ayrıca mama da verin bari canım çok önemliymiş ya sütün olsa bile

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin , hayirli evlat olsun insAllah

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
gözünüz aydın

Ayça sidra neva şura ...

Asya, Sahra, Elif

anlami guzel isim istiyorsaniz Elif koymayin bence cok anlamsiz arap alfabesinin ilk harfi

Alin koyacagim ben anlamida guzel derin, mina, alin arasinda kalmistim. Isimleri tek tek surekli saydim yeni tekmeledigi zamanlarda hangisinde tekme atarsa onu koycam dedim alin cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…