Gözünüz Aydın olsunKızlar ben dolum yaptım emzirme ile uğraşıyorum ikimizde iyiyi çok şükür detayları fırsat bulunca yazarım
Benim doktorum 36 dan sonra haftalık çağırıyor canım rutin olarakKızlar benimde dün kontrolüm vardı. Her şey yolunda çok şükürBenim kontrollerim haftada 1’e düştü ben 2 haftada bir giderim diye düşünüyordum ama her şey normal olup haftada 1’e kontrole gitmeye başlayan var mı?
Tabi canım orası öyle de ilk gebeligim ben nerden biliyim neyin nasıl olduğunuİnsan ister istemez panik yapıyo haklısın en azından için rahat etti çok şükür bi sıkıntı yokmuş maşallah kilosu boyu da iyi
Ay canim şükür atlattın sen de.saglikla büyüt inşallah yavrunu. Fırsat bulunca da yaz bize detaylarıKızlar ben dolum yaptım emzirme ile uğraşıyorum ikimizde iyiyi çok şükür detayları fırsat bulunca yazarım
Canim sağlıkla büyüt bebeğini maşallah Yaa:) nasil duygular içindesin kim bilir..Ruya gibi gerçektenHepinizi tek tek alıntılayamadım kızlar kusura bakmayınyazan herkese çok teşekkür ederim. Şuan hastanedeyim hala ayaklanamadım anestezinin etkisi bile tam geçmiş değil hafif ağrılarım var. Bir yandan yatıyorum bir yandan bebişimi seviyorum emziriyorum çok güzel bir his rüya gibi, süreç zorlu olsa da sonucuna değiyor bebeğinizi kucağınıza alınca unutuyorsunuz herşeyi.
Bebişim çok minnak ama sağlıklı çok şükür küveze de girmedi her fırsatta emziriyorum çokta güzel emiyor. 2170 gr 44 cm doğdu, dokunmaya kıyamıyorum ama o kadar güzel ki
Ya maşallah minnoşaHepinizi tek tek alıntılayamadım kızlar kusura bakmayınyazan herkese çok teşekkür ederim. Şuan hastanedeyim hala ayaklanamadım anestezinin etkisi bile tam geçmiş değil hafif ağrılarım var. Bir yandan yatıyorum bir yandan bebişimi seviyorum emziriyorum çok güzel bir his rüya gibi, süreç zorlu olsa da sonucuna değiyor bebeğinizi kucağınıza alınca unutuyorsunuz herşeyi.
Bebişim çok minnak ama sağlıklı çok şükür küveze de girmedi her fırsatta emziriyorum çokta güzel emiyor. 2170 gr 44 cm doğdu, dokunmaya kıyamıyorum ama o kadar güzel ki
Maşallah annesi Allah size bağışlasın yavrunu, hayırlı kaderler yazsın canım ne güzel yazmışsınHepinizi tek tek alıntılayamadım kızlar kusura bakmayınyazan herkese çok teşekkür ederim. Şuan hastanedeyim hala ayaklanamadım anestezinin etkisi bile tam geçmiş değil hafif ağrılarım var. Bir yandan yatıyorum bir yandan bebişimi seviyorum emziriyorum çok güzel bir his rüya gibi, süreç zorlu olsa da sonucuna değiyor bebeğinizi kucağınıza alınca unutuyorsunuz herşeyi.
Ben asel de karar verdim anlamında güzel kuran dada geciyo . Ama minel çok aklımı karıştırmışti tam anlamı olmadı için vazgeçtimDoğuma 15 gün kaldı ve hala kizima isim bulamadimmelisa melis (bazi olumsuz yorumlar var) alina anlami cok güzel, Alin, Lina , Elif bu isimleri düşünüyorum ve seçemiyorum siz nasil seçtiniz kizlar ya bana anlami güzel isim söyleyin lütfen sıktıysam özür
Seninle aynı dönemde doğum yapacağız sanırım canımAynen öyle ben de öyle hissediyorum ya. Nefes bir tık daha rahat alıyorum evet bende :)
Son ultrasonda kaç kg cm di genelde değişiklik oluyo diyolar ya . Daha sonrasında kilo alır merak etme bak ne güzel kuveze bile girmemiş ayrıca mama da verin bari canım çok önemliymiş ya sütün olsa bileHepinizi tek tek alıntılayamadım kızlar kusura bakmayınyazan herkese çok teşekkür ederim. Şuan hastanedeyim hala ayaklanamadım anestezinin etkisi bile tam geçmiş değil hafif ağrılarım var. Bir yandan yatıyorum bir yandan bebişimi seviyorum emziriyorum çok güzel bir his rüya gibi, süreç zorlu olsa da sonucuna değiyor bebeğinizi kucağınıza alınca unutuyorsunuz herşeyi.
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin , hayirli evlat olsun insAllahHepinizi tek tek alıntılayamadım kızlar kusura bakmayınyazan herkese çok teşekkür ederim. Şuan hastanedeyim hala ayaklanamadım anestezinin etkisi bile tam geçmiş değil hafif ağrılarım var. Bir yandan yatıyorum bir yandan bebişimi seviyorum emziriyorum çok güzel bir his rüya gibi, süreç zorlu olsa da sonucuna değiyor bebeğinizi kucağınıza alınca unutuyorsunuz herşeyi.
Allah analı babalı büyütmek nasip etsinKızlar ben doğum yaptımbebeğimin kalp atışları düştüğü için sezeryana aldılar spinal anestezi ile kucağımıza aldık. İlk emzirmeyi yapmakta nasip oldu çok şükür çok güzel bir duyguymuş Rabbim hepinize nasip etsin
Ayça sidra neva şura ...Doğuma 15 gün kaldı ve hala kizima isim bulamadimmelisa melis (bazi olumsuz yorumlar var) alina anlami cok güzel, Alin, Lina , Elif bu isimleri düşünüyorum ve seçemiyorum siz nasil seçtiniz kizlar ya bana anlami güzel isim söyleyin lütfen sıktıysam özür
Gözün aydınKızlar ben dolum yaptım emzirme ile uğraşıyorum ikimizde iyiyi çok şükür detayları fırsat bulunca yazarım
Asya, Sahra, ElifDoğuma 15 gün kaldı ve hala kizima isim bulamadimmelisa melis (bazi olumsuz yorumlar var) alina anlami cok güzel, Alin, Lina , Elif bu isimleri düşünüyorum ve seçemiyorum siz nasil seçtiniz kizlar ya bana anlami güzel isim söyleyin lütfen sıktıysam özür
anlami guzel isim istiyorsaniz Elif koymayin bence cok anlamsiz arap alfabesinin ilk harfiDoğuma 15 gün kaldı ve hala kizima isim bulamadimmelisa melis (bazi olumsuz yorumlar var) alina anlami cok güzel, Alin, Lina , Elif bu isimleri düşünüyorum ve seçemiyorum siz nasil seçtiniz kizlar ya bana anlami güzel isim söyleyin lütfen sıktıysam özür
Alin koyacagim ben anlamida guzelDoğuma 15 gün kaldı ve hala kizima isim bulamadimmelisa melis (bazi olumsuz yorumlar var) alina anlami cok güzel, Alin, Lina , Elif bu isimleri düşünüyorum ve seçemiyorum siz nasil seçtiniz kizlar ya bana anlami güzel isim söyleyin lütfen sıktıysam özür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?