2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Canım iyi haberler almana sevindim, sen kan sulandırıcı olarak ne kullanıyodun? Igneyi doğumdan bi gün önce kesecem bende ama coraspin mutlaka devam dedi doktorum. Senin haftan benden ilerde ama yinede bu konuda endişeliyim

Benim doktorum 36 dan sonra haftalık çağırıyor canım rutin olarak
Öyleymiş canım ben depremden sonra kendimi pek toparlayamadım o yüzden burayada bakamadım belki yazıldı ama görmemişim. İçim rahatladı 36’dan sonra haftada bir gidiliyormuş bizim içinde iyi oldu artık her hafta görebileceğiz

Kızlar 35. Haftamdayım sabahtır orta şiddette regl sancısı gibi sancım var normal midir sizce yarın kontrolüm var
Bana göre normal bir sürü ağrı çekiyorum : kişiden kişiye çok değişiyor ağrı olayları . Ama artmıyor dinlenince geçiyorsa tehlikeli değil diye biliyorum

limpido Doktor 15 aralıktan sonra her gün alabilirim bebeği dedi ama 36. Haftadan sonra kesin tarih verecek herhalde. O yüzden bilemiyorum. 15 Aralıkta 39 haftalık oluyorum.

Anladım canım ne kadar rahatlar ya. Doktor çok önemli gerçekten benim doktorum çok iyi şükür Allah A adama ne sorsam güzel güzel anlatıyor hiç öyle alay edercesine bir üslubu yok beni rahatlatmak için her şeyi yapıyor adam resmen. Parayı sonuna kadar hakediyor.. İnsan gıcık olur haklısın sen bebeğine bir şey olmasın diye çıkıp gittin sonuçta. Böyle saçma sapan sözler söylemeye hakları yok

2020 ARALIK BEBEKLERİ

Bebeğine Kavuşan Annemiz
Doğum Tarihi
Bebeğin Cinsiyeti
Bebeğin İsmi
Bebeğin Haftası
Bebeğin Kilosu
Bebeğin Boyu
04.11.2020​
Kız​
10.11.2020 ??​
10.11.2020​
2170 gr​
44 cm​

Son düzenleme:
Coraspin 100 lük kullanıyordum canım 36 hafta da kesmek gerekiyormuş

Kendilerinin ihmalkarlığı, bir de covid var maşallah herşeye onu yapıştırıyorlar.
Ben de şehir Hastanesi'nden daha memnun kaldım inan ki bir iki kere gitmiştim ama doğumda kendi doktorun girmiyormus ondan vazgeçtim.
Yoksa dediğin gibi özel diye gidiyoruz ama şahsen ben daha çok ilgi beklerdim 2 dkda çıkıyoruz odadan.

Kesinlikle canım ilk zamanlarda iyiydi psikolojik mi nedir anlamadım ama niyeyse on gün süre içerisinde gitmemde bu şekilde karsiliyo sürekli sık boğaz etsem hakli derim millet doktora gitmeden elinde kağıtlar hazirlayip soru soruyo neyse dusunmeyeyim daha fazla takibine bişey dediğim yok not alıyo ediyo ama durum böyle

Kesinlikle canım . İşte virüs var diye riske atmadım bide o zaman çok yeniydi yeni gebe takibi yapilmiyodu kanamam filan olduğundan direk özele başladım o yüzden daha da riske atmak istemedim. Ama her şey muamma planlı bişey olmadığını düşün covid çıksan direk diğer hastanelere sevk yapiyolar gulermisin aglarmisin

Evet o da var Allah korusun bu kadar zaman dikkat ettik inşallah doğuma yakın başımıza öyle bişey gelmez yoksa dediğin gibi burda da direkt Şehir Hastanesi'ne yollarlar.
Haftamız ayni, seninki hiç doğumdan bahsetti mi şimdiye kadar normal sezeryan vs. Benimki daha hiç konusunu bile açmadı erken diye herhalde.

Kızlar 35. Haftamdayım sabahtır orta şiddette regl sancısı gibi sancım var normal midir sizce yarın kontrolüm var
Normalmiş canım aynı sikayetlerden bugün ben doktora tekrar gittim doğumun sancısını ayırt edemezmisiz kanama yada suyun gelmesiyle ciddiyeti ortaya cikiyomus nstye girdim iki kez normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…