2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım geçen hafta aylık kontrolde 17 aralıkla 5 Ocak arasi dedi ölçümlerine göre önde olmasına rağmen sat tariini baz aliyolarmis yorum yaptı bebek döndüğü için normal olarak degerlendirdi bende bişey söylemedim bu ayın 30 da gideceğim o zaman netleşir sanırım da ben sezaryanda yanayım açıkçası.

Coraspin 100 lük kullanıyordum canım 36 hafta da kesmek gerekiyormuş

Banada 36. Haftaya kadar kullanmalısın demisti ilk gittiğim doktor riskli gebelik uzmanıydı. Şimdiki doktorum da doğumdan 10 gün önce kesecez diyor. Senin iğnen yokmuydu? Ya inşallah sağlıkla kucagimiza alırız minikleri çok stresli. Gelişimi bayağ önde canım senin ocağa kalmaz doğurursun yakında

Maşallah kuzum güzel haberlerle geldin sevindim :) Maşallah bebişe kilosu boyu iiyi büyümüş benim kız gerideydi.. Çok sevindim hayırlısıyla al inşallah kucağına bebeğini.. :)
Saol canım çok şükür çok iri bir bebek olmayacak ama normal doğum için iri bebeği sıkıntı yapıyor zaten doktorlar . Doğsun da inşallah büyür nasıl olsa

Maşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah

Anladm canım bu hafta ben de sorayım bakalım tahmini bir tarih verecek mi.
Ben tam sezeryan da istiyorum diyemiyorum ama normalden de korkuyorum biraz açıkçası.
İnşallah bizim için hayırlısı hangisiyse o olsun.

Anladm canım bu hafta ben de sorayım bakalım tahmini bir tarih verecek mi.
Ben tam sezeryan da istiyorum diyemiyorum ama normalden de korkuyorum biraz açıkçası.
İnşallah bizim için hayırlısı hangisiyse o olsun.
İnşallah normal doğumdan bende çekiniyorum hayrolsun yapacak bişey yok

Benimde 8 ocak görünüyor ama sanki 1 2 hafta sonra doğuracak gibiyim
Önden gidiyormuş ya belli olmaz belki de gelir 1-2 hafta sonra. Benimki haftasından geride o yüzden gününe yakın olur sanırım tabi Allah bilir de şuan görünen o bizimde.

Anladım canım belki de ondandır. Aynen daha fazla düşünme en iyisi boşver iyisiniz ya ikiniz de önemli olan o

Saol canım çok şükür çok iri bir bebek olmayacak ama normal doğum için iri bebeği sıkıntı yapıyor zaten doktorlar . Doğsun da inşallah büyür nasıl olsa
Aynen canım benim benim kız da küçük zaten kg olarak bakalım perşembe gideceğim bende geçen haftadan bu haftaya kaç gr almış görcez. Güzelce doğsunlar da biz besleriz onları

Bende bundan aldim bakalim gorucez

3200 gr 53 cm 35+5 te doğdu adıda rüya canımaltınharflerle en üstte ben mi olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…