2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ne güz ne güzel anlatmışsın canım yaaa bol bol emzir miniğini hayırlı uğurlu olsun maşallah yaa

Kızlar çok yoğunum sütüm var ama bebek tembel dikiş terlerim acıyor 3250 gr 45 cm Doğdu spinal anestezi masaj yağıyoruz sürekli pıhtılaşın çıkması Kazım kendinize iyi bakın
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büstün inşaAllah

Önden gidiyormuş ya belli olmaz belki de gelir 1-2 hafta sonra. Benimki haftasından geride o yüzden gününe yakın olur sanırım tabi Allah bilir de şuan görünen o bizimde.
Hiç belli olmaz canım bu işler doğum sonuçta bu ne zaman hayırlı vakitse o zaman gelsin bebişler stres olduk iyice

Arkadaşlar plesanta yaşlanması olabilir dedi doktorum başına gelen erken doğum yapan var mı aranızda doğarsa küveze alırlar mı acaba delircem ya nasıl stres anlatamam

Kızlar çok yoğunum sütüm var ama bebek tembel dikiş terlerim acıyor 3250 gr 45 cm Doğdu spinal anestezi masaj yağıyoruz sürekli pıhtılaşın çıkması Kazım kendinize iyi bakın
Maşallah bebişe Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı olsun

Ya valla bende çok korkuyorum çünkü bebek çok hareketli ilk hamileliğimde böyle değildi bebek çok sakindi 39+3 de sezeryan olmuştum ama bu çok çok hareketli erken gelecek diye düşünüyorum acaba alakası var mıdır hareketlilikle bilmem

Arkadaşlar plesanta yaşlanması olabilir dedi doktorum başına gelen erken doğum yapan var mı aranızda doğarsa küveze alırlar mı acaba delircem ya nasıl stres anlatamam
Başıma gelmedi ama erken derken ne kadar haftan senin canım 36 haftayı tamamladıysan sıkıntı olmaz bence stres yapma daha çok etkiler bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…