Amin canım teşekkür ederim. 36+5te yaptım. Benim de ultrasonda en son 2500e yakın çıkıyordu ama doğum kilosu daha az oldu. 35. haftada ciğer geliştirici vurulmuştum onun çok etkisi olduğuna inanıyorum, erken doğum riskin varsa sende ol mutlaka bu iğneyi. Benim bebeğim çok şükür küvöze girmedi. Eğer nst sonucun iyiyse bebeğin kalp atışlarında sorun olmuyorsa az da olsa kilo alıyorsa endişelenme birkaç hafta daha bekleyebilir o şekilde. 35i atlattıktan sonra daha güçlü oluyor bebekler hele de kız bebişler daha dayanıklı emin olKuzum allah analı babalı büyütsün inşallah kaç haftalık doğum yaptın acaba benimde durumlar çok farklı herkesten birşey öğrenmeye çalışıyorum 2179 gram benim bebekte kilo almamış bu sefer yine
Valla kuzum nst de sancı yok bugün 35 haftalık olduk 70 gram almış sadece niye böyle oluyor anlamıyorum bundan önce 600 gram aldı ondan önce 150 gram aldı 9 günde bir böyle oldu delircem vallaa az kaldı 31 haftada oldum ciğer geliştirici iğne bende 4 tane 2 bi 2 bi vurdu valla o kadar korkuyorum ki anlatamam oğluma da 2900 falan demişlerdi oğlum 3.380 doğdu neye inanacağımı bilmiyorum doğru mu ölçüyor acaba doktor insan korkuyor kaç haftalık doğum yaptın çok mu küçük oluyor gerçekten bebişler insan korkuyor allahım size bağışlasın inşallahAmin canım teşekkür ederim. 36+5te yaptım. Benim de ultrasonda en son 2500e yakın çıkıyordu ama doğum kilosu daha az oldu. 35. haftada ciğer geliştirici vurulmuştum onun çok etkisi olduğuna inanıyorum, erken doğum riskin varsa sende ol mutlaka bu iğneyi. Benim bebeğim çok şükür küvöze girmedi. Eğer nst sonucun iyiyse bebeğin kalp atışlarında sorun olmuyorsa az da olsa kilo alıyorsa endişelenme birkaç hafta daha bekleyebilir o şekilde. 35i atlattıktan sonra daha güçlü oluyor bebekler hele de kız bebişler daha dayanıklı emin ol
Kızlar ben dolum yaptım emzirme ile uğraşıyorum ikimizde iyiyi çok şükür detayları fırsat bulunca yazarım
Benimde çok ağrılarım var Heran doğurabilirm diye düşünüyormZaten gruptada kontrole gidip doğuma aldılar diyo arkadaşlar baksanayakında biz
İstersen başka bir doktora daha görünüp ölçülerini teyit ettir. Benim doktorum eğitim ve araştırma hastanesine yönlendirdi orda da bebekte gelişim geriliği belirlendi ve doğum için yatışımı istediler. Tek doktorun dediğine göre hareket etmek içine sinmiyorsa böyle yapmak daha iyi. Ben kanunide yatışa karar verilince imza verip ordan çıktım ertesi sabah kendi doktorumda doğum yaptım. Kilosuna takılma 2 kiloyu geçmişse bir sıkıntı olmuyor, ciğer geliştiriciyi belki 2 doz daha yaparlar sadece. Çok küçük oluyorlar ama inan kendilerine baktırıyorlar. Bende çok korkuyordum ama annelik içgüdüsüyle herşeyini tek başıma yapıyorum şimdi, bir de ağrılarım tamamen geçse daha da rahat olacağım inşallahValla kuzum nst de sancı yok bugün 35 haftalık olduk 70 gram almış sadece niye böyle oluyor anlamıyorum bundan önce 600 gram aldı ondan önce 150 gram aldı 9 günde bir böyle oldu delircem vallaa az kaldı 31 haftada oldum ciğer geliştirici iğne bende 4 tane 2 bi 2 bi vurdu valla o kadar korkuyorum ki anlatamam oğluma da 2900 falan demişlerdi oğlum 3.380 doğdu neye inanacağımı bilmiyorum doğru mu ölçüyor acaba doktor insan korkuyor kaç haftalık doğum yaptın çok mu küçük oluyor gerçekten bebişler insan korkuyor allahım size bağışlasın inşallah
Kızlar ben dolum yaptım emzirme ile uğraşıyorum ikimizde iyiyi çok şükür detayları fırsat bulunca yazarım
Gözünüz aydınKızlar ben doğum yaptımbebeğimin kalp atışları düştüğü için sezeryana aldılar spinal anestezi ile kucağımıza aldık. İlk emzirmeyi yapmakta nasip oldu çok şükür çok güzel bir duyguymuş Rabbim hepinize nasip etsin
Hadi gözün aydın. Sürprizli kavuştun bebeğine. Geçmiş olsun canım.Kızlar ben doğum yaptımbebeğimin kalp atışları düştüğü için sezeryana aldılar spinal anestezi ile kucağımıza aldık. İlk emzirmeyi yapmakta nasip oldu çok şükür çok güzel bir duyguymuş Rabbim hepinize nasip etsin
Normal doğum bekliyoruz sürpriz bizimki
Benimki de sürpriz:)ARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
@Sezenrifat 17 Kasım
@anreb3232 23 Kasım
E elf21 23 Kasım
@btl2 26 Kasım
@Faoc 27 Kasım
B Bluangl 10 Aralık
@acemianne92 sürpriz
Forever07 sürpriz
Kumsal17 sürpriz
limpido sürpriz
@esinsema sürpriz
@Pinokyo1905 sürpriz
@Ftm009 sürpriz
Maşallah canım ❣Bugün kontrolüm vardı kızlar ilk nst çekildi çok şükür nst gayet iyi dedi doktorum . Bebek baş aşağı dönmüş henüz doğum kanalına girmemiş ama olsun inşallah dönerde vakti gelince . Oğluşum 3 hafta önce 1970 g ve 42 cm di bugünse 2580 g ve 48 cm geldi maşallahdoğum pozisyonuna girmiş olduğu için de yüzünü göremedik inşallah doğunca göreceğiz benim doğum yapacağım hastane sadece 1 refakatçi alıyormuş ve hem refakatçime hem de bana korona testi yapılacakmış maalesef. Belki de ben test sonucu çıkana kadar doğurmuş bile olabilirim saçma geldi o yüzden bu test . 2 hafta sonra tekrar randevum var bakalım neler olacak
Oyyy yerimm kocaman maşallah prenseseHepinizi tek tek alıntılayamadım kızlar kusura bakmayınyazan herkese çok teşekkür ederim. Şuan hastanedeyim hala ayaklanamadım anestezinin etkisi bile tam geçmiş değil hafif ağrılarım var. Bir yandan yatıyorum bir yandan bebişimi seviyorum emziriyorum çok güzel bir his rüya gibi, süreç zorlu olsa da sonucuna değiyor bebeğinizi kucağınıza alınca unutuyorsunuz herşeyi.
Bebişim çok minnak ama sağlıklı çok şükür küveze de girmedi her fırsatta emziriyorum çokta güzel emiyor. 2170 gr 44 cm doğdu, dokunmaya kıyamıyorum ama o kadar güzel ki
Hey.masallah kız sen manken doğurmuşsun3200 gr 53 cm 35+5 te doğdu adıda rüya canımaltınharflerle en üstte ben mi olacam
Anlamsız mianlami guzel isim istiyorsaniz Elif koymayin bence cok anlamsiz arap alfabesinin ilk harfi
Benimde bu aralar ağrılarım arttı yani son 3 gündür falan birden bire bacak arama bıçak saplanıyo gibi oluyo aynı zamanda sağ kalçama birden bire ayaktayken ağrı giriyo. Afedersin sanki bebek aşağıya baskı yapıyo birden tuvaletim (idrar) geliyo gibi skştırıyo altıma yapcam sanıyorum bi kaç saniyeliğine sonra geçiyo ve tuvaletim (idrar) gelmiyo nebilim garip şeyler yaşıyorum bu araBenimde çok ağrılarım var Heran doğurabilirm diye düşünüyorm
Amin canım inşallahHayırlı doğum olsun inşallah canım sağlıkla yavrunu kucağına alasın inşallah
Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım ama ben bunları ağrıya saymıyorum bileBenimde bu aralar ağrılarım arttı yani son 3 gündür falan birden bire bacak arama bıçak saplanıyo gibi oluyo aynı zamanda sağ kalçama birden bire ayaktayken ağrı giriyo. Afedersin sanki bebek aşağıya baskı yapıyo birden tuvaletim (idrar) geliyo gibi skştırıyo altıma yapcam sanıyorum bi kaç saniyeliğine sonra geçiyo ve tuvaletim (idrar) gelmiyo nebilim garip şeyler yaşıyorum bu ara
Tabi canım maşallahAynı şeyleri bende yaşıyorum canım ama ben bunları ağrıya saymıyorum bile
Bence gayet iyiyiz maşallah
Rabbim doğumlarımızı da kolay ve sağlıklı nasip etsin
38+3 e gün verildi canımSezeryana gün verilen arkadaşlar kacicnci haftaniza randevu verildi acaba? Birde karnım aşağı indi gibi geliyor bana bebek döndüğü için midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?