2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Amin canım teşekkür ederim. 36+5te yaptım. Benim de ultrasonda en son 2500e yakın çıkıyordu ama doğum kilosu daha az oldu. 35. haftada ciğer geliştirici vurulmuştum onun çok etkisi olduğuna inanıyorum, erken doğum riskin varsa sende ol mutlaka bu iğneyi. Benim bebeğim çok şükür küvöze girmedi. Eğer nst sonucun iyiyse bebeğin kalp atışlarında sorun olmuyorsa az da olsa kilo alıyorsa endişelenme birkaç hafta daha bekleyebilir o şekilde. 35i atlattıktan sonra daha güçlü oluyor bebekler hele de kız bebişler daha dayanıklı emin ol

Valla kuzum nst de sancı yok bugün 35 haftalık olduk 70 gram almış sadece niye böyle oluyor anlamıyorum bundan önce 600 gram aldı ondan önce 150 gram aldı 9 günde bir böyle oldu delircem vallaa az kaldı 31 haftada oldum ciğer geliştirici iğne bende 4 tane 2 bi 2 bi vurdu valla o kadar korkuyorum ki anlatamam oğluma da 2900 falan demişlerdi oğlum 3.380 doğdu neye inanacağımı bilmiyorum doğru mu ölçüyor acaba doktor insan korkuyor kaç haftalık doğum yaptın çok mu küçük oluyor gerçekten bebişler insan korkuyor allahım size bağışlasın inşallah

İstersen başka bir doktora daha görünüp ölçülerini teyit ettir. Benim doktorum eğitim ve araştırma hastanesine yönlendirdi orda da bebekte gelişim geriliği belirlendi ve doğum için yatışımı istediler. Tek doktorun dediğine göre hareket etmek içine sinmiyorsa böyle yapmak daha iyi. Ben kanunide yatışa karar verilince imza verip ordan çıktım ertesi sabah kendi doktorumda doğum yaptım. Kilosuna takılma 2 kiloyu geçmişse bir sıkıntı olmuyor, ciğer geliştiriciyi belki 2 doz daha yaparlar sadece. Çok küçük oluyorlar ama inan kendilerine baktırıyorlar. Bende çok korkuyordum ama annelik içgüdüsüyle herşeyini tek başıma yapıyorum şimdi, bir de ağrılarım tamamen geçse daha da rahat olacağım inşallah

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün İn şa Allah

Hadi gözün aydın. Sürprizli kavuştun bebeğine. Geçmiş olsun canım.

Maşallah canım ❣ saglicakla kucakla inşallah covid test kanda da bakılıyor 45 dkya çıkıyor sonuç. Özel saglik karsilamiyor ücretli oluyor. Tabi özel hastaneden bahsediyorum gittigin hastaneye göre farklılık gösterebilir

Oyyy yerimm kocaman maşallah prensese kızım kuvozden çıkıp evine geldiğinde 2200 idi nasıl minikti hızlıca büyücek sütleri emip inşallah sağlıkla canım ❣

Benimde çok ağrılarım var Heran doğurabilirm diye düşünüyorm
Benimde bu aralar ağrılarım arttı yani son 3 gündür falan birden bire bacak arama bıçak saplanıyo gibi oluyo aynı zamanda sağ kalçama birden bire ayaktayken ağrı giriyo. Afedersin sanki bebek aşağıya baskı yapıyo birden tuvaletim (idrar) geliyo gibi skştırıyo altıma yapcam sanıyorum bi kaç saniyeliğine sonra geçiyo ve tuvaletim (idrar) gelmiyo nebilim garip şeyler yaşıyorum bu ara

Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım ama ben bunları ağrıya saymıyorum bile
Bence gayet iyiyiz maşallah
Rabbim doğumlarımızı da kolay ve sağlıklı nasip etsin

Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım ama ben bunları ağrıya saymıyorum bile
Bence gayet iyiyiz maşallah
Rabbim doğumlarımızı da kolay ve sağlıklı nasip etsin
Tabi canım maşallah çok şükür hala her işimi yapıyorum ağırlaşmadım öyle hiç yatmıyorum bile ağrım sızım yok bunlarda normal şeyler günümüz az kaldı olur o kadar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…