2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet ben de Alini beğeniyorum ama Ali der gibi diyorlar alina ya da balina derler diyorlar
Hay Allahım afedersin Ama güldüm yanı.
Alini güzel değil canım yaa. İlla değişik olacak diye yapma lütfen. Ama alina olabilir ama kimse balına da demez sen söylemezsen
Benimki Ahsen lina olacak. Sende lina koyabilirsin

Başıma gelmedi ama erken derken ne kadar haftan senin canım 36 haftayı tamamladıysan sıkıntı olmaz bence stres yapma daha çok etkiler bebeğini
Canım 34+6 haftalık olduk 2179 gram şuan gelişimi 1 hafta geriden geliyor ciğer geliştirici iğne de oldum

Hayırlı doğum olsun inşallah canım sağlıkla yavrunu kucağına alasın inşallah

Haklisin canım yapamaz da anlamıyor ki senin esin sıkıntı orda
Anlamıyor işte kuzum delirtecekler beni valla 2 ci evliliğim birde oğlu var annesinde kalıyor normalde İstanbul’da 3 gün kalacak diye getirdi 3 hafta oldu ayakta duracak halim yok valla kafayı yicem az kaldı benimde oğlum var sürekli benim oğluma oğlu eziyet ediyor doğum yaklaştı kız kardeşim diyo abla ben o çocuğa bakmam bana güvenmeyin diyor aşırı ağzı pis küfür ediyor herkese

Kuzum allah analı babalı büyütsün inşallah kaç haftalık doğum yaptın acaba benimde durumlar çok farklı herkesten birşey öğrenmeye çalışıyorum 2179 gram benim bebekte kilo almamış bu sefer yine

Bilemiyorum ki o bahsettiğim kişi 37 haftaya yeni girmişti aniden gelmiş tam konuşamadık yarın arayacağım direk bebeğin fotografini atmış şok oldum

Hangi doktor hayat hastanesinde detaylı bakıyomu yada istedimi
Elviye Fazıl canım çok oldu istedi bi kez çocuğa giden kan damarlarında sıkıntı yok dedi detaylıda ki doktor her çocuk kilolu olacak diye birşey yok dedi bana genetik olabilir dedi babası biraz zayıf kızımın birde minyon tipli

Napacaksın canım ya sabır diyeceksin Allah sabrını gücünü kuvvetini arttirsin tabiki de kiz kardeşin yanına gelmeli ama eşine ne desen ikna olur onu bilmiyorum

Hiç belli olmaz canım bu işler doğum sonuçta bu ne zaman hayırlı vakitse o zaman gelsin bebişler stres olduk iyice
Aynen canım Allah bilir artık hayırlısıyla alalım inşallah kucağımıza. Aynen çok fena stres olduk güzelce bir alsak da rahatlasak..

Arkadaşlar plesanta yaşlanması olabilir dedi doktorum başına gelen erken doğum yapan var mı aranızda doğarsa küveze alırlar mı acaba delircem ya nasıl stres anlatamam
komsum 38. haftada plesanta yaslanmasi sebebiyle sezeryan olmustu bebek gayet iyi

ben esimi istiyorum refakatci olarak hatta annem ben kaliyim derse ben bisey diyemem sen hayir ben kalmak istiyorum de diyorum esime sen neden istemiyorsunki canim gayet guzel bakabilir esler de bence. Ben 2 sene once ameliyat oldugumda da esimi istemistim o kalmisti benimle

Ya ben istiyorum canım eşim oğlunu getirdi İstanbul’dan şuan Burda çocuk her önüne gelene ana avrat küfür ediyor vurup kırıyor böyle olunca da kardeşim ben bakmam diyor eşimin de geri götüreceği falan yok belli gelirken 3 gün sonra geri götüreceğim dedi 3 hfta oldu geleli ama eşim götürcem falan demiyor bugün babasına bile sus lan diyor o derecede bi çocuk oğlumu sürekli cimcikliyor kimsem yok zaten bi kardeşim var anne baba yok kime bırakayım ben ikisini babasıdır diyorum en azından başında durur ama o da ben beklicem seni diyor şuan zaten hamileliğim sıkıntılı benim ayağa kalkacak halim yok ama beni düşünen yok maalesef çocuğum kilo almazsa haftaya bile doğuma alabilirler kilosu az küveze girer mi diye düşünmekten delircem

allah yardimcin olsun canim cocuk geri gider umarim hemen sende rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…