- 25 Şubat 2020
- 2.731
- 3.411
- 133
Hay Allahım afedersin Ama güldüm yanı.Evet ben de Alini beğeniyorum ama Ali der gibi diyorlar alina ya da balina derler diyorlar
Haklisin canım yapamaz da anlamıyor ki senin esin sıkıntı ordaYapamaz ki canım ben ziyan zebil olurum diye korkuyorum benide geçtim nasıl bebeğin üzerini değişecek
Canım 34+6 haftalık olduk 2179 gram şuan gelişimi 1 hafta geriden geliyor ciğer geliştirici iğne de oldumBaşıma gelmedi ama erken derken ne kadar haftan senin canım 36 haftayı tamamladıysan sıkıntı olmaz bence stres yapma daha çok etkiler bebeğini
Hayırlı doğum olsun inşallah canım sağlıkla yavrunu kucağına alasın inşallahBen de dün kontrole gittim, en son perşembe günü gitmiştim. Bebeğim çok az kilo aliyordu son 2 haftadır ama bu kez maaşallah kilosu güzel artmış.
Perşembe günü 2520kg'di, dün 2710kg çıktı. Olcumdeki yanılma payını da sayarsak her şekilde bu bebek en az 2500kg doğar dedi doktorum.
Gebelik kolestazi sebebiyle hem kadın doğum doktorum, hem de dahiliye doktorumun da ortak kararıyla 1 hafta sonra yani 36+4'te spinal sezaryen ile doğum yapacağım.
Cuma günü son kontrole çağırdı doktorum. Tekrar tahlillerime bakılacak, her ihtimale karşı Cuma günü doğum yapacakmis gibi hazırlıklı gel değerlerinde riskli bir artış görürsem hemen alırız bebeği dedi.
Anlamıyor işte kuzum delirtecekler beni valla 2 ci evliliğim birde oğlu var annesinde kalıyor normalde İstanbul’da 3 gün kalacak diye getirdi 3 hafta oldu ayakta duracak halim yok valla kafayı yicem az kaldı benimde oğlum var sürekli benim oğluma oğlu eziyet ediyor doğum yaklaştı kız kardeşim diyo abla ben o çocuğa bakmam bana güvenmeyin diyor aşırı ağzı pis küfür ediyor herkeseHaklisin canım yapamaz da anlamıyor ki senin esin sıkıntı orda
Hangi doktor hayat hastanesinde detaylı bakıyomu yada istedimiEvet canım hayat hastanesine gidiyorum
Kuzum allah analı babalı büyütsün inşallah kaç haftalık doğum yaptın acaba benimde durumlar çok farklı herkesten birşey öğrenmeye çalışıyorum 2179 gram benim bebekte kilo almamış bu sefer yineHepinizi tek tek alıntılayamadım kızlar kusura bakmayınyazan herkese çok teşekkür ederim. Şuan hastanedeyim hala ayaklanamadım anestezinin etkisi bile tam geçmiş değil hafif ağrılarım var. Bir yandan yatıyorum bir yandan bebişimi seviyorum emziriyorum çok güzel bir his rüya gibi, süreç zorlu olsa da sonucuna değiyor bebeğinizi kucağınıza alınca unutuyorsunuz herşeyi.
Bebişim çok minnak ama sağlıklı çok şükür küveze de girmedi her fırsatta emziriyorum çokta güzel emiyor. 2170 gr 44 cm doğdu, dokunmaya kıyamıyorum ama o kadar güzel ki
Bilemiyorum ki o bahsettiğim kişi 37 haftaya yeni girmişti aniden gelmişYa valla bende çok korkuyorum çünkü bebek çok hareketli ilk hamileliğimde böyle değildi bebek çok sakindi 39+3 de sezeryan olmuştum ama bu çok çok hareketli erken gelecek diye düşünüyorum acaba alakası var mıdır hareketlilikle bilmem
Elviye Fazıl canım çok oldu istedi bi kez çocuğa giden kan damarlarında sıkıntı yok dedi detaylıda ki doktor her çocuk kilolu olacak diye birşey yok dedi bana genetik olabilir dedi babası biraz zayıf kızımın birde minyon tipliHangi doktor hayat hastanesinde detaylı bakıyomu yada istedimi
Zaten gruptada kontrole gidip doğuma aldılar diyo arkadaşlar baksanaBilemiyorum ki o bahsettiğim kişi 37 haftaya yeni girmişti aniden gelmiştam konuşamadık yarın arayacağım direk bebeğin fotografini atmış şok oldum
Napacaksın canım ya sabır diyeceksin Allah sabrını gücünü kuvvetini arttirsin tabiki de kiz kardeşin yanına gelmeli ama eşine ne desen ikna olur onu bilmiyorumAnlamıyor işte kuzum delirtecekler beni valla 2 ci evliliğim birde oğlu var annesinde kalıyor normalde İstanbul’da 3 gün kalacak diye getirdi 3 hafta oldu ayakta duracak halim yok valla kafayı yicem az kaldı benimde oğlum var sürekli benim oğluma oğlu eziyet ediyor doğum yaklaştı kız kardeşim diyo abla ben o çocuğa bakmam bana güvenmeyin diyor aşırı ağzı pis küfür ediyor herkese
Aynen canım Allah bilir artık hayırlısıyla alalım inşallah kucağımıza. Aynen çok fena stres olduk güzelce bir alsak da rahatlasak..Hiç belli olmaz canım bu işler doğum sonuçta bu ne zaman hayırlı vakitse o zaman gelsin bebişler stres olduk iyice
komsum 38. haftada plesanta yaslanmasi sebebiyle sezeryan olmustu bebek gayet iyiArkadaşlar plesanta yaşlanması olabilir dedi doktorum başına gelen erken doğum yapan var mı aranızda doğarsa küveze alırlar mı acaba delircem ya nasıl stres anlatamam
Canım 26 kasım şuan ki net tarihimizARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
@Sezenrifat 17 Kasım
@anreb3232 23 Kasım
@elf21 23 Kasım
@btl2 26 Kasım
@Faoc 27 Kasım
B Bluangl 10 Aralık
A acemianne92 sürpriz
Forever07 sürpriz
Kumsal17 sürpriz
limpido sürpriz
@esinsema sürpriz
P Pinokyo1905 sürpriz
@Ftm009 sürpriz
ben esimi istiyorum refakatci olarak hatta annem ben kaliyim derse ben bisey diyemem sen hayir ben kalmak istiyorum de diyorum esime sen neden istemiyorsunki canim gayet guzel bakabilir esler de bence. Ben 2 sene once ameliyat oldugumda da esimi istemistim o kalmisti benimleAnlamıyor işte kuzum delirtecekler beni valla 2 ci evliliğim birde oğlu var annesinde kalıyor normalde İstanbul’da 3 gün kalacak diye getirdi 3 hafta oldu ayakta duracak halim yok valla kafayı yicem az kaldı benimde oğlum var sürekli benim oğluma oğlu eziyet ediyor doğum yaklaştı kız kardeşim diyo abla ben o çocuğa bakmam bana güvenmeyin diyor aşırı ağzı pis küfür ediyor herkese
Valla ikna olmuyor işte canım ne yapsam anlamıyor ki beniNapacaksın canım ya sabır diyeceksin Allah sabrını gücünü kuvvetini arttirsin tabiki de kiz kardeşin yanına gelmeli ama eşine ne desen ikna olur onu bilmiyorum
Gerçek bende bugün o yüzden tedirgindimZaten gruptada kontrole gidip doğuma aldılar diyo arkadaşlar baksanayakında biz
Ya ben istiyorum canım eşim oğlunu getirdi İstanbul’dan şuan Burda çocuk her önüne gelene ana avrat küfür ediyor vurup kırıyor böyle olunca da kardeşim ben bakmam diyor eşimin de geri götüreceği falan yok belli gelirken 3 gün sonra geri götüreceğim dedi 3 hfta oldu geleli ama eşim götürcem falan demiyor bugün babasına bile sus lan diyor o derecede bi çocuk oğlumu sürekli cimcikliyor kimsem yok zaten bi kardeşim var anne baba yok kime bırakayım ben ikisini babasıdır diyorum en azından başında durur ama o da ben beklicem seni diyor şuan zaten hamileliğim sıkıntılı benim ayağa kalkacak halim yok ama beni düşünen yok maalesef çocuğum kilo almazsa haftaya bile doğuma alabilirler kilosu az küveze girer mi diye düşünmekten delircemben esimi istiyorum refakatci olarak hatta annem ben kaliyim derse ben bisey diyemem sen hayir ben kalmak istiyorum de diyorum esime sen neden istemiyorsunki canim gayet guzel bakabilir esler de bence. Ben 2 sene once ameliyat oldugumda da esimi istemistim o kalmisti benimle
allah yardimcin olsun canim cocuk geri gider umarim hemen sende rahat edersinYa ben istiyorum canım eşim oğlunu getirdi İstanbul’dan şuan Burda çocuk her önüne gelene ana avrat küfür ediyor vurup kırıyor böyle olunca da kardeşim ben bakmam diyor eşimin de geri götüreceği falan yok belli gelirken 3 gün sonra geri götüreceğim dedi 3 hfta oldu geleli ama eşim götürcem falan demiyor bugün babasına bile sus lan diyor o derecede bi çocuk oğlumu sürekli cimcikliyor kimsem yok zaten bi kardeşim var anne baba yok kime bırakayım ben ikisini babasıdır diyorum en azından başında durur ama o da ben beklicem seni diyor şuan zaten hamileliğim sıkıntılı benim ayağa kalkacak halim yok ama beni düşünen yok maalesef çocuğum kilo almazsa haftaya bile doğuma alabilirler kilosu az küveze girer mi diye düşünmekten delircem
İnşallah canım inşallahallah yardimcin olsun canim cocuk geri gider umarim hemen sende rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?