- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
Kuzum şuan 6-7 veya 7-8 dk da bir geliyo su falan yok daha kanlı akıntı devam etti sabaha kadar. Evdeyim gitmedim su gelirse sancıların sıklaşırsa gel dediler dün. Yattım kalktım bütün gece sancı çektim nasıl sabahı zor ettim anlatamam.Sağol kuzum senin sancı durumun ne alemde
Gitsen mi ki acaba hastaneye sıklaşmaya başladı sanki sancıların
37+4 bugün canım. Gidip gitmemekte kararsızım daha da sıklaşırsa gideceğimm sanırımTam haftan ne kadardı 37+?
Tamam canım benimGidersen haber et canım
Amin canım inşallah dün muayene etti ebe parmak ucu kadar dedi ondan önceki randevumda yoktu açılmam.Aa canım şimdi okudum. Hakkında hayırlısı canım. Doktorla konuştun mu var mı bir gelişme. Son muayenede açılma var mıydı
Kuzum sabaha kadar yat kalk yaptım baş ağrısı bi yandan sancılar bi yandan. İshal oldum ayıptır söylemesi bir de onun karın ağrısı bi yandan. Yani ne yapıcam böyle bilmiyorum
Çok geçmiş olsun lütfen panik yapmayın inşallah sizde birşey yoktur zaten olsaydı 6 günde belirti vermeye başlardı. Çok az kalmış doğumunuza bol duakızlar nasılsiniz hepiniz doguma giden arkadasim bir avazda dogsun ins.bebis... basıma neler geldi yaa 20 kasımda sezeruan olucakyım pazartesi esimin covid testi pozitif cıktı ben sok oldum bir haftadır ayri yatiyorduk allahtan öyle olunca kendini yatak odaya kilitledi hic görüsmüuoruz allahtan bende ve çocuklarda simdilik bisey yok ins da olmaz karantinamın 6.günundeyim dahabir sorun çıkmazsa 25 kasımda dogum yapıcam insallah karantinam 24.nde bitiyo çok stresli günler geçirıyorum kendimi gectim ben hastanedeyken çocuklara kim bakcak telaşı sardı annemlerde gelcekti covidden dolayı biletleri iptal ettiler yalnızım artık aman sizler dikkat edin kendinize
İshalde doğumun habercisi diye biliyorumKuzum şuan 6-7 veya 7-8 dk da bir geliyo su falan yok daha kanlı akıntı devam etti sabaha kadar. Evdeyim gitmedim su gelirse sancıların sıklaşırsa gel dediler dün. Yattım kalktım bütün gece sancı çektim nasıl
37+4 bugün canım. Gidip gitmemekte kararsızım daha da sıklaşırsa gideceğimm sanırım
Tamam canım benim
Amin canım inşallah dün muayene etti ebe parmak ucu kadar dedi ondan önceki randevumda yoktu açılmam.
Kuzum sabaha kadar yat kalk yaptım baş ağrısı bi yandan sancılar bi yandan. İshal oldum ayıptır söylemesi bir de onun karın ağrısı bi yandan. Yani ne yapıcam böyle bilmiyorumtelefona hiç bakamadım gece yeni gördüm yazdıklarınızı
Canım pilates topun varsa duvara yaslanarak ona otur squat gibi kalk otur topun üzerinde. Birde ılık duş al duşta kal beline kasıklarına su tut bol bol . Meryem suresi aç oku yada dinle birde inkişak suresi açılman kolaylaşır inşallahKuzum şuan 6-7 veya 7-8 dk da bir geliyo su falan yok daha kanlı akıntı devam etti sabaha kadar. Evdeyim gitmedim su gelirse sancıların sıklaşırsa gel dediler dün. Yattım kalktım bütün gece sancı çektim nasıl sabahı zor ettim anlatamam.
37+4 bugün canım. Gidip gitmemekte kararsızım daha da sıklaşırsa gideceğimm sanırım
Tamam canım benim
Amin canım inşallah dün muayene etti ebe parmak ucu kadar dedi ondan önceki randevumda yoktu açılmam.
Kuzum sabaha kadar yat kalk yaptım baş ağrısı bi yandan sancılar bi yandan. İshal oldum ayıptır söylemesi bir de onun karın ağrısı bi yandan. Yani ne yapıcam böyle bilmiyorumtelefona hiç bakamadım gece yeni gördüm yazdıklarınızı
Evet aynen zaten o sancılar ishal yapıyor bence normal adette de öyle olur ya . Yani ben adet olduğum da ishal gibi olurumİshalde doğumun habercisi diye biliyorum
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimAyy maşallah prensesin geliyor Allahın izniyle bir nefeste sağlıkla kolaylıkla kavuş inşallah canım güzel haberlerini alalım
Pijamalarımla çıkıcam canım benzaten soğuk üstüne kabanı mı geçiririm hemen kapıda araca bincez nasılsa
Çok teşekkür ederim bitanem sen de dikkat et kendine fazla yorma kendiniAy bugun hic giremedim firsat olmadi A acemianne92 canim tebrik ederim bir avazda saglikla dogurursun umarim. Ya ben 2-3 gundur cok oksuruyorum ya bi de bugun cok fazla ayakta kaldim ondan midir nedir sanki karnim indi gibi ya ama daha erken korkuyorum erken gelirse diye
Amin canım inşallah valla hiç yoktan sıraya girdik kızımlaAyy sırada sen varmışsın canım
Maşallah yaa sağlıkla gelsin inşallah
Açılma başlamış mı peki
Yok canım evdeyim sancıları çekiyorum sıklaşırsa öyle gideceğimAy nasıl yani aman Allahım yeni okuyabildim ne yaptın canım hastanede misin nasılsın
Amin canımm inşallah çok teşekkür ederim tamam haber etmeye çalışıyorum her fırsatta kuzumHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahçok heycanlı habersiz bırakma buraları
Canım evdeyim hala sancıları takip ediyorum daha da sıklaşırsa gideceğim.A acemianne92 ne yaptın canım, var mı bir gelişme?
Evet bende öyle biliyorum. Zaten gelecek bu kız artık belli de bakalım ne zaman. Çok zorlaşmaya başladı.İshalde doğumun habercisi diye biliyorum
Canım pilates topum yok maalesef. Ilık duş alacağım sanırım sancıların sıklaşırsa ılık duş al öyle gel demişti ebe.Canım pilates topun varsa duvara yaslanarak ona otur squat gibi kalk otur topun üzerinde. Birde ılık duş al duşta kal beline kasıklarına su tut bol bol . Meryem suresi aç oku yada dinle birde inkişak suresi açılman kolaylaşır inşallah
Sol kaburgam muhtemelen çürüdüGünaydın herkese kızlar. Bu gece hiç uyuyamadım yarım saatte bir uyandımsağ kaburgamın altı delinecek gibi ağrıyır. Sol tarafa dönüyorum kolum uyuşuyor. Az sırt üstü yatayım diyorum yok bu defa baskı artıyor belim ağrıyor bu gece napacağımı şaştım Zaten deliksiz uyku aylardır yoktu ama hiçbirisi bu gece ki gibi delik deşik olmamıştı
Hayırlısıyla kurtul bi avazda inşallahCanım evdeyim hala sancıları takip ediyorum daha da sıklaşırsa gideceğim.beklemedeyim yani öyle söyleyeyim.
Evet bende öyle biliyorum. Zaten gelecek bu kız artık belli de bakalım ne zaman. Çok zorlaşmaya başladı.
Canım pilates topum yok maalesef. Ilık duş alacağım sanırım sancıların sıklaşırsa ılık duş al öyle gel demişti ebe.tamam canım inşallah açıp dinleyeyim. Baya zorlanmaya başladım sancılar bi yandan ishal bi yandan bakalım gün içinde neler olacak. Babam da panik halde sabahı zor ettim ben nasılsın diye aradı az önce. Dedim daha bir şey yok sakin ol diye torun gelcek diye heyecanlılar
Cok gecmis olsun cnm. Benim de eşim pozitif.iyilesti çok şükür ama Henüz negatife dönmedi. Bana refakatçi kalacaktı ınsallah o zamana kadar negatife dönerler.kızlar nasılsiniz hepiniz doguma giden arkadasim bir avazda dogsun ins.bebis... basıma neler geldi yaa 20 kasımda sezeruan olucakyım pazartesi esimin covid testi pozitif cıktı ben sok oldum bir haftadır ayri yatiyorduk allahtan öyle olunca kendini yatak odaya kilitledi hic görüsmüuoruz allahtan bende ve çocuklarda simdilik bisey yok ins da olmaz karantinamın 6.günundeyim dahabir sorun çıkmazsa 25 kasımda dogum yapıcam insallah karantinam 24.nde bitiyo çok stresli günler geçirıyorum kendimi gectim ben hastanedeyken çocuklara kim bakcak telaşı sardı annemlerde gelcekti covidden dolayı biletleri iptal ettiler yalnızım artık aman sizler dikkat edin kendinize
Ne güzel canım sevindim önemli olan bunu başarmak ❤ hiçte kötü değil gayet güzel bir huyo gun özür diledi ertesi güne hayat devam hicbirsey olmamış gibi zaten benim öyle kötü bir huyum var ki kimseyle küs kalamam o yüzden pes diyorum hemen sen nasılsın canım varmı bir sıkıntı saYılı günler kaldı
Aaaa yine ben bende adet olunca şancı çekersem ishal olurdum. Ve bunu duyan şaşırırdı niye diyeEvet aynen zaten o sancılar ishal yapıyor bence normal adette de öyle olur ya . Yani ben adet olduğum da ishal gibi olurum
Allah yardımcın olsun canim tansiyonunu kontrol et emi dikkat et kendineCanım evdeyim hala sancıları takip ediyorum daha da sıklaşırsa gideceğim.beklemedeyim yani öyle söyleyeyim.
Evet bende öyle biliyorum. Zaten gelecek bu kız artık belli de bakalım ne zaman. Çok zorlaşmaya başladı.
Canım pilates topum yok maalesef. Ilık duş alacağım sanırım sancıların sıklaşırsa ılık duş al öyle gel demişti ebe.tamam canım inşallah açıp dinleyeyim. Baya zorlanmaya başladım sancılar bi yandan ishal bi yandan bakalım gün içinde neler olacak. Babam da panik halde sabahı zor ettim ben nasılsın diye aradı az önce. Dedim daha bir şey yok sakin ol diye torun gelcek diye heyecanlılar
İshal olduysan oda doğum başladı demektir canım tez vakitte hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli al kızını kucağınaKuzum şuan 6-7 veya 7-8 dk da bir geliyo su falan yok daha kanlı akıntı devam etti sabaha kadar. Evdeyim gitmedim su gelirse sancıların sıklaşırsa gel dediler dün. Yattım kalktım bütün gece sancı çektim nasıl sabahı zor ettim anlatamam.
Tamam canım benim
Bebek aşağı inmeye başladıkça rahatlayacaksın merak etme ben artık rahat nefes oluyorum daha rahat uyuyorum 1 2 haftaya kadar inmeye başlar bebeğinherkesin gecesi zor gecmis anlasilan benimde butun gece karnim agridi sona yaklastikca agrilar sancilar artiyor
bana dun sanki biraz inmis gibi geldi ya buraya yazdim hatta dun aksamBebek aşağı inmeye başladıkça rahatlayacaksın merak etme ben artık rahat nefes oluyorum daha rahat uyuyorum 1 2 haftaya kadar inmeye başlar bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?