2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağol kuzum senin sancı durumun ne alemde
Kuzum şuan 6-7 veya 7-8 dk da bir geliyo su falan yok daha kanlı akıntı devam etti sabaha kadar. Evdeyim gitmedim su gelirse sancıların sıklaşırsa gel dediler dün. Yattım kalktım bütün gece sancı çektim nasıl sabahı zor ettim anlatamam.
Gitsen mi ki acaba hastaneye sıklaşmaya başladı sanki sancıların

Tam haftan ne kadardı 37+?
37+4 bugün canım. Gidip gitmemekte kararsızım daha da sıklaşırsa gideceğimm sanırım
Gidersen haber et canım
Tamam canım benim
Aa canım şimdi okudum. Hakkında hayırlısı canım. Doktorla konuştun mu var mı bir gelişme. Son muayenede açılma var mıydı
Amin canım inşallah dün muayene etti ebe parmak ucu kadar dedi ondan önceki randevumda yoktu açılmam.
A acemianne92 uyudun mu, hastaneye mi gittin canımm? Meraktayızzz
Kuzum sabaha kadar yat kalk yaptım baş ağrısı bi yandan sancılar bi yandan. İshal oldum ayıptır söylemesi bir de onun karın ağrısı bi yandan. Yani ne yapıcam böyle bilmiyorum telefona hiç bakamadım gece yeni gördüm yazdıklarınızı

Çok geçmiş olsun lütfen panik yapmayın inşallah sizde birşey yoktur zaten olsaydı 6 günde belirti vermeye başlardı. Çok az kalmış doğumunuza bol dua

İshalde doğumun habercisi diye biliyorum

Canım pilates topun varsa duvara yaslanarak ona otur squat gibi kalk otur topun üzerinde. Birde ılık duş al duşta kal beline kasıklarına su tut bol bol . Meryem suresi aç oku yada dinle birde inkişak suresi açılman kolaylaşır inşallah

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim bitanem sen de dikkat et kendine fazla yorma kendini
Ayy sırada sen varmışsın canım
Maşallah yaa sağlıkla gelsin inşallah
Açılma başlamış mı peki
Amin canım inşallah valla hiç yoktan sıraya girdik kızımla açılma parmak ucu kadar demişti dün ebe dünden bugüne noldu bilmiyorum kuzum.
Ay nasıl yani aman Allahım yeni okuyabildim ne yaptın canım hastanede misin nasılsın
Yok canım evdeyim sancıları çekiyorum sıklaşırsa öyle gideceğim
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok heycanlı habersiz bırakma buraları
Amin canımm inşallah çok teşekkür ederim tamam haber etmeye çalışıyorum her fırsatta kuzum

Günaydın herkese kızlar. Bu gece hiç uyuyamadım yarım saatte bir uyandım sağ kaburgamın altı delinecek gibi ağrıyır. Sol tarafa dönüyorum kolum uyuşuyor. Az sırt üstü yatayım diyorum yok bu defa baskı artıyor belim ağrıyor bu gece napacağımı şaştım Zaten deliksiz uyku aylardır yoktu ama hiçbirisi bu gece ki gibi delik deşik olmamıştı

A acemianne92 ne yaptın canım, var mı bir gelişme?
Canım evdeyim hala sancıları takip ediyorum daha da sıklaşırsa gideceğim. beklemedeyim yani öyle söyleyeyim.
İshalde doğumun habercisi diye biliyorum
Evet bende öyle biliyorum. Zaten gelecek bu kız artık belli de bakalım ne zaman. Çok zorlaşmaya başladı.
Canım pilates topum yok maalesef. Ilık duş alacağım sanırım sancıların sıklaşırsa ılık duş al öyle gel demişti ebe. tamam canım inşallah açıp dinleyeyim. Baya zorlanmaya başladım sancılar bi yandan ishal bi yandan bakalım gün içinde neler olacak. Babam da panik halde sabahı zor ettim ben nasılsın diye aradı az önce. Dedim daha bir şey yok sakin ol diye torun gelcek diye heyecanlılar

Sol kaburgam muhtemelen çürüdü akşam bende WC ye gitmekten uyuyamadım sol tarafıma dönünce acıyo artık sağ tarafta uyuyabildim inşallah zararı olmaz bide haftalar ilerledikçe neler olur daha kim bilir

Hayırlısıyla kurtul bi avazda inşallah çok heycanlı

Cok gecmis olsun cnm. Benim de eşim pozitif.iyilesti çok şükür ama Henüz negatife dönmedi. Bana refakatçi kalacaktı ınsallah o zamana kadar negatife dönerler.
Sen neden erteledin 20 kasımı. Covid yüzünden doğum yaptırmıyorlar mi bulunduğun hastanede?

Ne güzel canım sevindim önemli olan bunu başarmak ❤ hiçte kötü değil gayet güzel bir huy aynen ya çember daraldı şükür bu günleri gösterene kuzum iyiyim fazla duygusalım sadece bakalım bugün gidicem kontrolüm var. Dogum yapmayı düşündüğüm doktor idari izine çıkmış aralığa kadar bugün başka bir doktora gidiyorum inşallah memnun kalırım

Allah yardımcın olsun canim tansiyonunu kontrol et emi dikkat et kendine

Kızlar bundan anlayan var mı? Kadın çok uğraştı ikide bir yer değiştirdi aleti karnımda. Kalp atışında falan sıkıntı yok değil mi? Bi de sancılarım kaç olmuş? En yüksek değeri mi sayıyoruz? Kaç olması gerekiyor?

Eklentiler

• FACC5F32-1EDD-4527-9DCD-A17E88AB4EB5.webp
    112,1 KB · Görüntüleme: 79
  • 992AC5ED-EE2A-4108-8570-04B094259550.webp
    109,4 KB · Görüntüleme: 58
İshal olduysan oda doğum başladı demektir canım tez vakitte hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli al kızını kucağına

herkesin gecesi zor gecmis anlasilan benimde butun gece karnim agridi sona yaklastikca agrilar sancilar artiyor
Bebek aşağı inmeye başladıkça rahatlayacaksın merak etme ben artık rahat nefes oluyorum daha rahat uyuyorum 1 2 haftaya kadar inmeye başlar bebeğin

Bebek aşağı inmeye başladıkça rahatlayacaksın merak etme ben artık rahat nefes oluyorum daha rahat uyuyorum 1 2 haftaya kadar inmeye başlar bebeğin
bana dun sanki biraz inmis gibi geldi ya buraya yazdim hatta dun aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…