2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ilk hamileliğimde çok öksürmekten 27.haftada erken doğum riskim oldu, suyum geldi, ama çok pis bir alerjik öksürüğüm vardır, 10 gün progestan alıp yatmıştır. Dikkat etmekte fayda var, ayakta öksürmek daha tehlikeli oluyor.

Yok cnm korkma benim de aşağıda ama erken doğum belirtisi yok çok şükür pozisyonundan dolayı öyle duruyordur
umarim canim
Geçmiş olsun canim bal limon karabiber buda iyi gelir bol meyve tuket, korkma vaktiyle gelecek inşallah
insallah
oksurdukce karnim kasiliyor ama biraz azaldi gibi oksuruk umarim bisey olmaz

N Nevalarinasya
Kuzum nasilsin duzelttiniz mi esinle arayı
o gun özür diledi ertesi güne hayat devam hicbirsey olmamış gibi zaten benim öyle kötü bir huyum var ki kimseyle küs kalamam o yüzden pes diyorum hemen sen nasılsın canım varmı bir sıkıntı saYılı günler kaldı

Canım dikkat et kendine dinlenmeye çalış inşaAllah çabuk atlatırsın
Duzenli agrin varmiydi hatirliyomusn canim
Canım hayırlısıyla zamanında gelir inşaAllah bebişin
Eşinizle aranızın düzelmesine sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin

Günaydın
Dün gece kasıklarımda sancı vardı belime kadar vurdu bu defa. Kasılmalarım sıklaştı ama ben korkudan acile gitmedim
Şükür uyuyunca geçmiş ama böyle oldukça sanki 39-40 haftaları göremeyeceğim gibi geliyor.
Cidden aceleci herhalde bu kızlar

kızlar nasılsiniz hepiniz doguma giden arkadasim bir avazda dogsun ins.bebis... basıma neler geldi yaa 20 kasımda sezeruan olucakyım pazartesi esimin covid testi pozitif cıktı ben sok oldum bir haftadır ayri yatiyorduk allahtan öyle olunca kendini yatak odaya kilitledi hic görüsmüuoruz allahtan bende ve çocuklarda simdilik bisey yok ins da olmaz karantinamın 6.günundeyim daha bir sorun çıkmazsa 25 kasımda dogum yapıcam insallah karantinam 24.nde bitiyo çok stresli günler geçirıyorum kendimi gectim ben hastanedeyken çocuklara kim bakcak telaşı sardı annemlerde gelcekti covidden dolayı biletleri iptal ettiler yalnızım artık aman sizler dikkat edin kendinize

Doğumdan sonra 3 gün daha yapacaksın o iğneyi dedi. Ama doğumdan 1 gün önceye kadar nasıl devam edersin ki normal mi düşünüyosun?
Bana doğumdan 1 gün önce birak dedi.dogum sonrası da 1,5 ay daha devam etmen gerekli dedi perinatolog.anlamadim bu isi.sana 3gun demis.pihti atabilirmis yoksa

Evet canım aksi bi durum çıkmazsa normal düşünüyorum. Bende doğumdan bi iki hafta önce kesecez demesini beklerdim.

Bana da doğumdan bir gün önce kes dedi ama doğumdan sonrası için daha bisey söylemedi. Kontrolde sorucam.

Bana doğumdan 1 gün önce birak dedi.dogum sonrası da 1,5 ay daha devam etmen gerekli dedi perinatolog.anlamadim bu isi.sana 3gun demis.pihti atabilirmis yoksa
banada kacta vuruluyorsun diye sordu 19.00 da dedim tamam vurun gel bisey olmaz dedi ama ikizlerde 3 gün öncesinden kesmistim igneyi bu dr da farklı konusuyo valla anlamadim ben yine 2 gün öncesinden keserim zaten dogumdan sonrada kullancam

Çok geçmiş olsun allah şifa versin iyiki sana çocuklara geçmemiş eşinin olması kötü ama sizin olmanız daha da kötü olurdu umarım herşey yoluna girer

Çok geçmiş olsun allah şifa versin iyiki sana çocuklara geçmemiş eşinin olması kötü ama sizin olmanız daha da kötü olurdu umarım herşey yoluna girer
sagol canım ya evet bende çocuklardan korkuyorum zaten insallah da bisey çikmaz bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…