2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gidersen haber et canım

Doğumdan sonra 3 gün daha yapacaksın o iğneyi dedi. Ama doğumdan 1 gün önceye kadar nasıl devam edersin ki normal mi düşünüyosun?
Evet canım aksi bi durum çıkmazsa normal düşünüyorum. Bende doğumdan bi iki hafta önce kesecez demesini beklerdim.

İlk çocuğumda nisanim bir kere geldi senin gibi, arkadaşlarınki gibi devamlı olmadı, 4 gün sonra suyum geldi, doğum yaptım.

Aa canım şimdi okudum. Hakkında hayırlısı canım. Doktorla konuştun mu var mı bir gelişme. Son muayenede açılma var mıydı

Bakalım canım ne kadar bekleyecek ben de meraklardayim heyecan korku stres hepsi birden bastı valla. Hayırlısıyl alayım kucağıma inşallah da başka bir şey istemiyorum
Ayy maşallah prensesin geliyor Allahın izniyle bir nefeste sağlıkla kolaylıkla kavuş inşallah canım güzel haberlerini alalım
Pijamalarımla çıkıcam canım ben zaten soğuk üstüne kabanı mı geçiririm hemen kapıda araca bincez nasılsa

Ay bugun hic giremedim firsat olmadi A acemianne92 canim tebrik ederim bir avazda saglikla dogurursun umarim. Ya ben 2-3 gundur cok oksuruyorum ya bi de bugun cok fazla ayakta kaldim ondan midir nedir sanki karnim indi gibi ya ama daha erken korkuyorum erken gelirse diye

Ayy sırada sen varmışsın canım
Maşallah yaa sağlıkla gelsin inşallah
Açılma başlamış mı peki

Ay nasıl yani aman Allahım yeni okuyabildim ne yaptın canım hastanede misin nasılsın

Canım stresten dolayı o.sana öyle geliyordur

Amin canım inşallah öyle yapmaya çalışıyorum artık umursamamak en iyisi evet bilerek aldım ama böyle değildi o zaman

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok heycanlı habersiz bırakma buraları

Geçmiş olsun canm siyah turp çıkmıştır bulabilirseniz onu az oyup içine bal doldur öksürüğü çok güzel kesiyor.

Yok cnm korkma benim de aşağıda ama erken doğum belirtisi yok çok şükür pozisyonundan dolayı öyle duruyordur

Geçmiş olsun canim bal limon karabiber buda iyi gelir bol meyve tuket, korkma vaktiyle gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…