Amin canım inşallah çok teşekkür ederim evet düzenli gelmeye başladı. Kendimi nasıl sıktıysam başıma ağrı geldi valla. Bakalım ne zaman gelecek tamam canım haber ederim inşallah. Şuan daha evdeyim sıklaşırsa gideceğim bakalım veya suyum gelirse. Bu gece böyle nasıl geçecek bilmiyorum
Senin duzenli gelmeye baslamis masallah canim dun geldi benden 3 damla ama devami gelmedi senij. Gibi daha hazir degil demekki kucuk hanim ondan sorayim dedim duzenlimi diye heyecan korku hepsi biarada Rabbim bi avazda kurtarsin insallah bizi merakta birakma
Kızlar galiba benim nişanım geldi hafif kanlı mukuslu akıntı geldi arka arkaya. Dünden beri belimde ve kasıklarımda ağrım vardı bebek de gariphareketler yapıyordu tam duşa girecektim afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım peçeteyle sildim kanlı akıntı sonra bir daha sildim daha fazla kanlı akıntı geldi. Galiba doğum yakın.
Bakalım canım ne kadar bekleyecek ben de meraklardayim heyecan korku stres hepsi birden bastı valla. Hayırlısıyl alayım kucağıma inşallah da başka bir şey istemiyorum
bugun hastane cantasini hazirlamaya basladim cok sukur hemencecik biter saniyordum baya uzun surdu benim hastaneden cikarken giyecegim kiyafetler ve makyaj malz kaldi. Orta boy valize ancak sigabildim ben. Hazirlamayanlar cokta ertelemesin hastaneden cikarken giymek icin ne koydunuz ben karar veremedim ne rahat olur
Ay bugun hic giremedim firsat olmadi Aacemianne92
canim tebrik ederim bir avazda saglikla dogurursun umarim. Ya ben 2-3 gundur cok oksuruyorum ya bi de bugun cok fazla ayakta kaldim ondan midir nedir sanki karnim indi gibi ya ama daha erken korkuyorum erken gelirse diye
Kızlar doktorumu haberdar ettim hastaneye çağırdı gittim ebe muayene etti nstye bağladılar. Sancılarım şuan adet sancısı gibi fazla değil. Kanlı akıntım hala devam ediyor. Zaten evim hastaneye çok yakın o yüzden yatış vermek için de erken olduğu için eve gönderdiler akşam sabah bekle bu hafta içinde olacak dediler. Yani kızım yola çıkmış hanımlar. Şuan iyiyim evdeyim son ihtiyaçlarımı da alıp geldim eşimle evimizi toparlıyoruz. Kızımızı bekliyoruz artık. Çok heyecanlıymış onu anladım
Kızlar galiba benim nişanım geldi hafif kanlı mukuslu akıntı geldi arka arkaya. Dünden beri belimde ve kasıklarımda ağrım vardı bebek de gariphareketler yapıyordu tam duşa girecektim afedersiniz küçük tuvaletimi yaptım peçeteyle sildim kanlı akıntı sonra bir daha sildim daha fazla kanlı akıntı geldi. Galiba doğum yakın.
canim tebrik ederim bir avazda saglikla dogurursun umarim. Ya ben 2-3 gundur cok oksuruyorum ya bi de bugun cok fazla ayakta kaldim ondan midir nedir sanki karnim indi gibi ya ama daha erken korkuyorum erken gelirse diye
Canım zor bir durum gebelik psikolojisinde sana daha dayanılmaz geliyor olabilir ama o çocuğun varlığını bilerek aldın heralde belki senin bebişin daha dünyaya gelmediği için o sevgiyi veremiyor kuzun doğunca aynı oranda sevgi gösterir bence. Kendini bu kadar üzüp strese sokarak son zamanlarını zehir etme kendine bebeğine de yazık huzurdan daha güzel bişey yok ilgilenmemeye akışına bırakmaya çalış Allah büyüktür dua et Rabbim eşine adalet merhamet versin bebeğinin kıyafeti az olsun ama sağlığı yerinde olsun yeter ki
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim evet düzenli gelmeye başladı. Kendimi nasıl sıktıysam başıma ağrı geldi valla. Bakalım ne zaman gelecek tamam canım haber ederim inşallah. Şuan daha evdeyim sıklaşırsa gideceğim bakalım veya suyum gelirse. Bu gece böyle nasıl geçecek bilmiyorum
Tamam canım henüz sık değil ama sancılarım hafifti gündüz şuan daha yoğunlaşmaya başladı bakalım ne zaman gelecek. Sağol canım haber ederim ama sakinliğimi koruyacağımı hiç sanmıyorum