2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah canım oğluşuna. Ben de her hafta giriyodum ama bu gidişle bugün doğuma gideceğim :)))
Benim yengem öyle oldu. Tahmini tarihten 2 hafta önce. Kontrole gidinde nst de sancı çıktı. Yakalandı sonrada geri göndermedilergece on bucuk civarı bebeğimiz geldi çok şükür

Kalp atışında sıkıntı yok canım sancı en fazla 75 e çıkmış gosteriyo zaten doktorun daha iyi değerlendirir üst üste çıkınca sıkıntı diye biliyorum

Kızlar benim bebekte iki gecedir çok garip hateketler yapıyor çok baskı yaparak hareket ediyor bi 10 dk kadar sürüyor. Hatta bu gece o hareket ettikçe sağ kalçama ağrı girdi çıktı 3-4 defa Sıradan hareketler değil çok daha sert bastırıyor neden acaba?

Kaç dakkaya düşerse gel dedi doktor canım. Bugün doğurursun sen bence
Hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma

Sancı o zaten canım
İshal ve adet ağrısı karışık
Ben suni sancı aldım ama öyleydi yani

Kuzum bu gece o fındık kurdu kucağında olcak bak gör hadi hayırlı doğumların olsunn inşallahh
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim bakalım ne zaman gelcek minik kızım
Benim yengem öyle oldu. Tahmini tarihten 2 hafta önce. Kontrole gidinde nst de sancı çıktı. Yakalandı sonrada geri göndermedilergece on bucuk civarı bebeğimiz geldi çok şükür

Allah kolaylık versin. Bu kadar hamişden dua aldın sen ve bebisin İnşAllah Allah kabul eder
Amin kuzum inşallah Allah hepinizden razı olsun canım benim Rabbim hepinize de bana da kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Kaç dakkaya düşerse gel dedi doktor canım. Bugün doğurursun sen bence
Hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma
Kuzum 4-5 diyodu dün ebe 1 dk kadar sürerse dedi ama ben gene de doktora mesaj attım hala dönemedi sanırım ameliyatta falan yoksa dönüyor kesinlikle. amin inşallah kuzum hayırlı haberler veririm inşallah bakalım ne zaman gelir minik kuzum.

Sancı o zaten canım
İshal ve adet ağrısı karışık
Ben suni sancı aldım ama öyleydi yani
Valla ne bileyim kuzum ilk gebelik neyin ne olduğunu da bildiğim yok gezip duruyorum evde öyle sersem gibi. adet sancısı gibi sancılar hep var ama 5-6 6-7 en fazla 8 dk bir kuvvetli ağrılar gelip gidiyor.

Galiba başladı canım su falan gelmedi ama sancılarım 4-5-6 dk arası değişiyor off napıcam bilmiyorum bi yandan ishal çok zorlanmaya başladım korkuyorum..
Korkma hastaneye git artık bence ılık duş al önce hayırlısı ile alacaksın kucağına

Valla ne bileyim kuzum ilk gebelik neyin ne olduğunu da bildiğim yok gezip duruyorum evde öyle sersem gibi. adet sancısı gibi sancılar hep var ama 5-6 6-7 en fazla 8 dk bir kuvvetli ağrılar gelip gidiyor.
Ee sen doğum sancısı çekiyorsun niye gitmiyorsun canım evde bilinçsiz beklemek de iyi mi bilemedim bu arada su gelmiyor herkeste nişan gelmesi sancı sıklaşması zaten doğum belirtisi.. sen su beklıyorsan bılgın olsun bebegın strese gırmesın su gelcek dıe beklerken

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaptın canım.gittin mi doktora ne dedi

Kalp atışında sıkıntı yok canım sancı en fazla 75 e çıkmış gosteriyo zaten doktorun daha iyi değerlendirir üst üste çıkınca sıkıntı diye biliyorum
Canım nasılsın durumun nasıl bu gece rüyamda seni gördüm konuşuyorduk bebeğe isim düşünüyordun kararsız kalmıştın bi sıkıntı yoktur inşallah

Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız bu sıkıntılı dönemi doğuma hayırlısıyla yanınızda olur aileniz
Sol kaburgam muhtemelen çürüdü akşam bende WC ye gitmekten uyuyamadım sol tarafıma dönünce acıyo artık sağ tarafta uyuyabildim inşallah zararı olmaz bide haftalar ilerledikçe neler olur daha kim bilir
Sol ya da sağ taraf farketmez sırtüstü yatma yeter dedi canım benim doktorum.

Canım nasılsın durumun nasıl bu gece rüyamda seni gördüm konuşuyorduk bebeğe isim düşünüyordun kararsız kalmıştın bi sıkıntı yoktur inşallah
Hadi ya iyiyim canım çok şükür idare ediyorum dönüp durmaktan basım yastiktan düşmüş sanırım midemin yanmasina kaç yastık değiştim uyandigimdan beri boynum tutuk zaten sol kaburgam filan batiyo arkalı önlü bide o tarafta kuluç ağrısı oluştu öyle yada böyle doğacaklar insallah kızımın adı Asel olacak inşallah sen nasılsın iyisin inşallah

Kuzum benim Allah hayırlı şifalar kolaylık versin boynuna vıcks sür ve kapat yumuşatıp rahatlatır, kızın adıyla yaşasın inşallah ama rüyamda oğlun olacakmış Arda ve Ufuk arasında kalmıştın acaba sonraki bebişi mi gördüm zaman azaldıkça sıkıntılar artıyor benimde karnım belim ağrımaya başladı feci bi ağrı saplanıyor adet olacakmış gibi bi anda sonra geçiyor, günde bikaç kere yoklamaya başladı Allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…