Dun karnimin biraz indigini hissettim demistim gece de ara ara karin agrisina uyandim simdi de bu olunca tedirgin oldum ben de kanli olur diye biliyorum aslinda
Evet kuzum o da ılık duşa girmemi evin içinde sancılar geldikçe yürümemi tavsiye etti. Var kuzum ara ara atıyorum ağzıma hurma da gezinirken. aminnn inşallah canım ya. Valla hiç böyle hayal etmemiştim ama böyle oldu suyum gelir sancılarım başlar doğuma alınırım diye düşündüm hep nedense ama dünden beri ağrı çekiyorum
Kizlar ozur dileyerek bisey sormak istiyorum. Nisan icin sumuksu yapida diyorlar ya illa kanli mi olur o? Biraz once wcye gittigimde peceteye ayni sumuksu yapida bisey geldi ama sarimtrak renkli aklima nisan geldi ya da enfeksiyon. Midenizi bulandirdiysam cok uzur diliyorum.
Herkese merhaba arkadaşlar, Kuzeylitekeli
şuan hastanede, bebeğin gelisimi yavaşladığı için doğuma alındı suni sancı veriliyor şuan. BBerna9035
de sezeryana alınacak bugun. Sabah nişanı geldi, plesenta previa olduğu için doktoru riske atmamak adına doğuma aldı hemen.
Sizlerden ricam arkadaşlarımız için dua edelim hayırlısıyla evlatlarına kavuşsunlar.
Bu arada ben de Perşembe günü doğuma gireceğim, sabah 8'de yatisim yapılacak inşaallah.
Maşallah bugün bol doğumlu birgün olmuş yeni görüyorum mesajları. İnşallah arkadaşların doğumları güzel kolay geçmiştir. Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
34-35.haftada olan arkadaşlar nasıl olsa erken deyip hazırlıklarınızı ertelemeyin bence. Artık son aydayiz, ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Çantalarınızı, eksiklerinizi hazır etseniz iyi olur. Rabbim sağlıkla vakitli gelmelerini nasip etsin bebislerimizin. Surprizler olabiliyor gördüğünüz gibi
Çok doğru diyorsun canım yarın niyetim inşallah bebişim ve kendi eşyalarım için çanta hazırlamak bugün etiket ve eşyaları içine koymsk için şu mağazalarda kıyafetleri koydukları yapışkanlı şeylerden aldım . Ve bebişe odasına isimli makrome kapı süsü yapmak için de iplik falsn aldım
Kızlar hastanedeyim doktor yatış verdi 2 cm açılmam var sancılarım sık olduğu için yatış verdi. 2 saatte bir nst çekilcek duruma göre muayene yapılcak tekrar bu gece veya yarın doğum gerçekleşcek. Suni sancı vermek istemedi doktorum akışına bıraktı bekliyoruz artık annemle odada. mesajları okuyamadım haberdar edeyim dedim kızlar
Enfeksiyonda olabilir nişanda tam Bi bilgim yok ama arkadaşımın şeffaf gelmişti pelte halinde seZeryana alınacağı gün doktor da nişan demişti ona bidaha gelirse en azından fotografını çekip göster mutlaka
Kızlar hastanedeyim doktor yatış verdi 2 cm açılmam var sancılarım sık olduğu için yatış verdi. 2 saatte bir nst çekilcek duruma göre muayene yapılcak tekrar bu gece veya yarın doğum gerçekleşcek. Suni sancı vermek istemedi doktorum akışına bıraktı bekliyoruz artık annemle odada. mesajları okuyamadım haberdar edeyim dedim kızlar