2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İçin rahat etsin bence mesaj at en azindan bakabilirse. Sonlara yaklaştık insan tedirgin oluyo daha geldimi kontrol et bari
Numarasi yok canim doktorumun bu saatte hastanede de olmaz mecbur yarini beklicem

Yanında kim var tek başına değilsin inşallah canım

Keşke resmini çekseydin Cnm bildiğim kadarıyla hepsi kanlı olmuyo doktoruna atardın resmini

Maşallah bugün bol doğumlu birgün olmuş yeni görüyorum mesajları. İnşallah arkadaşların doğumları güzel kolay geçmiştir. Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin

Çok doğru diyorsun canım yarın niyetim inşallah bebişim ve kendi eşyalarım için çanta hazırlamak bugün etiket ve eşyaları içine koymsk için şu mağazalarda kıyafetleri koydukları yapışkanlı şeylerden aldım . Ve bebişe odasına isimli makrome kapı süsü yapmak için de iplik falsn aldım

Kızlar hastanedeyim doktor yatış verdi 2 cm açılmam var sancılarım sık olduğu için yatış verdi. 2 saatte bir nst çekilcek duruma göre muayene yapılcak tekrar bu gece veya yarın doğum gerçekleşcek. Suni sancı vermek istemedi doktorum akışına bıraktı bekliyoruz artık annemle odada. mesajları okuyamadım haberdar edeyim dedim kızlar

Keşke resmini çekseydin Cnm bildiğim kadarıyla hepsi kanlı olmuyo doktoruna atardın resmini
cekmedim canim ya tiksine tiksine elimle dokundum kivamliydi baya sari gibiydi rengi

cekmedim canim ya tiksine tiksine elimle dokundum kivamliydi baya sari gibiydi rengi
Enfeksiyonda olabilir nişanda tam Bi bilgim yok ama arkadaşımın şeffaf gelmişti pelte halinde seZeryana alınacağı gün doktor da nişan demişti ona bidaha gelirse en azından fotografını çekip göster mutlaka

Hadi bakalım sağlıkla kawuş Cnm kızına unutmazsan bizim için de dua et sende yapabildiğin kadar squat hareketi yapmaya çalış sancı aralarında

Allah kolay doğum nasip etsin canm sağlıklı sıhhatli alinn kucağınıza

Hayırlı, kolay dogumlar inşaallah

maşallah canım bi avazda kurtulursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…