2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bir avazda doğurasın canım inşallah ❤

Bende oluyor canım
Enfeksiyon da yok koku falan da
Ama sende ilk defa olduysa doktoruna sorabilirsin

Kızlar doğum yaptığımdan beri annem yanımdaydı, babam ve kız kardeşim evde kalıyordu. Dün babam rahatsızlanmış annem de mecburen gitmek zorunda kaldı kardeşim tek başına bakamaz diye. Bugün covid testi yaptırmışlar pozitif olduğunu öğrendik. Çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum sütüm çoktu göğüslerim sertleşmiş ağrıyordu şimdi bir anda söndü sanki. Neye üzüleceğime şaşırıyorum şuan babamın pozitif çıkmasına mı annemin tekrar yanıma gelemeyecek olmasına mı sütümün azalmasına mı.. Yarın eşim iş başı yapacak ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Kırk tane rica minnet eşim annesine söyledi gelsin yanımda kalsın diye, gönülsüz bi şekilde kabul etti. Yalnız kalabilecek psikolojide değilim, yanımda destek olanımda yok, çok yalnız çaresiz hissediyorum.. Daha doğum psikolojisini atlatamamışken bir de bu çıktı. Bitse de kurtulsak artık şu illetten

Acil şifalar dilerim canım. İnşallah baban kolay atlatır. Ameliyatın iyileştiyse sorun olmaz ilk gün belki zorlanırsın ama alışırsın daha kolay adapte olursun. Bebekle ne kadar erken başbaşa kalırsan o kadar iyi aslında. Olumlu düşünmeye çalış. Baban iyi olsun gerisi hallolur bir şekilde

üzülme canım şükretki sa glıklısınız nolursa olsun dik dur ben en basından beri tekim kızım ansızın gelen dogum ışın tedavisi benim dikişler enfeksiyon kaptı derken bugünde korona testimin pozitif oldgunu öğrendim hep, tektim bi eşim vardı şimdi o da yok ilaçta kullanamıyorum allaha kaldık rabbim sağlık versin yeterki sakın üzülme lohusa psikolojisi zor evet ama sabret geçicek

Çok geçmiş olsun inşallah hafif şekilde atlatır baban canım. Benim babam kalp hastası ona da bulaşacak diye çok korkuyorum. Sırf risk olmasın diye eşim Ordudan Bursa’ya gidip alıp gelecek annemle babamı ama yine de korkuyorum ya bize bulaşır bizden ona geçerse diye. Bi bitse gerçekten artık. Rabbim güç kuvvet versin sana. Dikişlerin ne alemde inşallah daha iyisindir. Güçlü olmaya çalış bebiş için.

Selamlar
Kontrole geldim , yatış verdiler bebeğin suyu ve giden kan akışı azalmış ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın tekrar kontrol edecek doktor duruma göre yarın yada çarşamba sezeryana alacak
Sağlıkla gelsin inşallah canım bebeğin

Ahhh çok geçmiş olsun rabbim tez wakitte şifa wersin inşallah

Allah şifa versin tez vakitte inşallah olumlu düşünmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…