2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Son düzenleme:
inşallah kurtuluruz canım hem bebeğe bakıp hem koronayla uğrasmak kolay değil ya

beti8892 canım çok geçmiş olsun sakın sıkıntı yapma bak bende şimdi coranayim.ama hafif atlatiyorum ıns sende hafif geçirirsin biliyorum psikolojisi kötü ama iyi dusun ii olsun

2020 ARALIK BEBEKLERİ
Bebeğine Kavuşan Annemiz
Doğum Tarihi
Bebeğin Cinsiyeti
Bebeğin İsmi
Bebeğin Haftası
Bebeğin Kilosu
Bebeğin Boyu
04.11.2020​
Kız​
Rüya​
35+5​
3200 gr​
53 cm​
10.11.2020​
-​
-​
-​
3250 gr​
45 cm​
10.11.2020​
-​
-​
-​
2170 gr​
44 cm​
16.11.2020​
-​
-​
-​
2760 gr​
-​
16.11.2020​
-​
-​
36+5​
-​
-​
?​
?​
?​

inşallah kurtuluruz canım hem bebeğe bakıp hem koronayla uğrasmak kolay değil ya

Canım çok üzüldüm gerçekten bebekte daha minicik, kendin de yardıma ihtiyac duyuyosundur simdi. Allah yardımcın olsun, keşke elimizden bisey gelse bol bol dua edicem inşallah hemen iyilesirsin.

Canım 19 Kasım benim sezaryen günü kesinleşti ekleyebilirisn

H Hufezaa babacigina geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar nasip etsin inşaallah.
İlk zamanlar zor oluyordur muhakkak, lohusalık psikolojisi de kendini çaresiz hissettiriyor olabilir. Elbette baban için endişe etmen çok normal.
İçinden ağlamak geliyorsa ağla, duygularını içine atma burada bizlerle dertleşmek için yaz istedigin zaman.
Sİmdi de iyi yönlere bakalım; Beebgin şükürler olsun ki saglikla dogdu ve şuan yaninda. Hem sen ona ,hem de o sana alışmaya çalıştığınız dönemdesiniz. Sen bir annesin ve bebeğin için en iyisini yapacağına inancın olsun. Merak etme sütün gelecek, bir duş alırsın, biraz sağarsin gelir yine. Kayınvaliden gelince sakin ona hizmet etme pozisyonuna girme o sana yardıma geliyor unutma. Sadece evin yemeğini bile yapsa yeter başka şeyleri takma kafana. Bu dönem geçecek...

ARALIK ANNELERİ

Gün Sayan Annelerimiz

Sezenrifat 17 Kasım
cyd86 19 Kasım
B Berna9035 23 Kasım
E elf21 23 Kasım
Judy_K 23 Kasım
B btl2 26 Kasım
Nevalarinasya 26 Kasım
fikoss 26 Kasım
Faoc 27 Kasım
E Endobeybi 4 Aralık
B Bluangl 10 Aralık
arzu123 11 Aralık
Forever07 sürpriz
Kumsal17 sürpriz
limpido sürpriz
esinsema sürpriz
Pinokyo1905 sürpriz
F Ftm009 sürpriz
sinemvodka sürpriz
franses92 sürpriz
Seuta sürpriz
tugcekb sürpriz
_cedric_ sürpriz
beklemede27 sürpriz
E Efebay sürpriz

Geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsın hemen sağlığına kavuşursun.
Yeni mi rahatsızlandın, hastaneden mi kaptın acaba ?
O kadar yayıldı ki korkar olduk, hepimiz bir şekilde geçireceğiz herhalde

Allah acil hayırlı şifalar ve bu zor zamanları atlatacak güç kuvvet kolaylık versin ikinize de hanımlar sütünüz bebeğiniz için moralinizi yüksek tutmaya çalışın inşallah.

Evet bende 33 ten bu yana her hafta giriyorum
Merhaba kızlar ben doğum yaptım tansiyonum 15-9 ve sancım 100 e kadar çıkınca acil sezeryana alımdım
Hayırlı olsun canım inşaAllah bebeğin hemen çıkar kuvözden
Selamlar
Kontrole geldim , yatış verdiler bebeğin suyu ve giden kan akışı azalmış ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın tekrar kontrol edecek doktor duruma göre yarın yada çarşamba sezeryana alacak
şaşırdım canım ya, hayırlısıyla gelsin inşaAllah

Canm öncelikle Allah şifa versin babana , malesef herşey umduğumuz gibi gitmiyor zor ama bebeğin yanında ona odaklan emzir kendine iyi bak daha güçlü olmalısın. Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda kurtuluruz inşallah bu hastalıktan

Selamlar
Kontrole geldim , yatış verdiler bebeğin suyu ve giden kan akışı azalmış ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın tekrar kontrol edecek doktor duruma göre yarın yada çarşamba sezeryana alacak
Bebeğin kaç kilo olmuş kuzum allah kolaylık versin inşallah geriden mi gidiyor bebiş kaç haftalık şuan

Geçmiş olsun, Allah şifa versin

Evet bende 33 ten bu yana her hafta giriyorum

Hayırlı olsun canım inşaAllah bebeğin hemen çıkar kuvözden

şaşırdım canım ya, hayırlısıyla gelsin inşaAllah
Sagolun kızlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…