Kuzum bastan yaziyorum yeniden umarm busefer bebek aglamadan yetisir

Oncelikle hepsini dogru anlatcagima ve size bosa moral vermedgime soz vereyim. Aciyan ve zor olan kisimalri da rahat kisimladi da anlatiyorum.
Hastaneye girdik yatis verildi. Damar yolu actilar bir iki serum verdiler. Sonra ameliyathaneye aldilar. Amelyathaneye giderken ben pskolojk olarak cok panikledm. Okadr korktm ki tum aneztezi ekibi tek tek knsup rahatlatmaya calisti. Osrada sedyeye oturttular beni. Otururken ekipteki dr lardan biri dediki cok uzulmssunde omuzlarn cokmus gbi dur bende omuzlarndan yukardan bastirim ki kaldirma refleksle tamam dedm. Biri onu yaparken oburu bel kismimdan epidurali soktu o acitti. Ama nasl anlataim asla dayanilmicak bir aci degil. Hatta epidural yaplirken acio dedikleri bumu diye gecrdm icimden. Snra dogrulup yatar pozisyona geldim. Arada uyusukluk durumumu sorup sonda taktilar. Sonda takilirken asla ama asla acimaid. Beni panik goren anestezi dr u bu kiz korkuyor cok dayanamicak bir saknlestirici verin dedi verdiler. Hemen kaslarim gevsedi. Sonra basladilar amelyata ben de etrafla sohbet etmeye surekli knsturdular bebegn ismini ne koycagimizi ilk bebegmzmi cinsiyeti ney falan. Onlarla knsurken karnmda bir cekistirilme hissi hissettm ama acili bisey degil. Karninizda bi agri yok. Cok surmedi aglama sesi geldi zatrn. Erken dogdugu ve gelisme geriligi oldugu icin kuveze grcek diye coknpankledm. Hemen sag yanmda cocuk dr u bekliordu ona verdiler adam daha muaneye baslamadan kuveze grcekmi diye sorup aglamaya basladm. Muane btnce girmicek ii dediler. Ve bana bir saknlestirici daha vurdular. İkinci saknlestirici ile kus gbi oldmn uykum geldi dedim uyu istersen dediler. Uyumadm ama baya uyku sersemiydim ben ayilana kadr dikis isi bitti hic bir sey hssetmedim. Odaya alindim. Yine sknti yok. Aradan 4 5 saat gecti hala sknti yok. Hafiften regl agrisi gbi kasiklarma agri girmeye basladi. Dr dedi yuruceksn. Bir hemsire gelip karnima bastirdi o feci acidi. Bas bass bagrdm. Snra yurutelm dediler. İlk yurume zordu arkadaslar evet. Ama kalkmak kismi daha zordu. Onu atlattltan snra dogumu atlattnz demektir diyeblrm

tum sezaryan olacak arkadaslara umarm umut olablmismdir. Korkup benm gbi paniklemeym diye herseyi basiniza gelecegi sekilde anlatmaya calstm. Son olarak onerm depend almamis olanlar varsa bir daha dusunun ben gercektenndepend ile rahat ettm