2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ssk ve bağkur kendisinin mi çalışıyor olması gerek yoksa eşinki yeterli mi? Ben ilk bebeğimde almıştım süt parası ama kendim çalışandım o zaman şimdi alabilir miyim bilmiyorum?

Bende son randevumda sordum burdaki devlet hastanesi doguma kabul etmiyor 15 dakika uzaklikta var baska bi hastane ama hepside pandemi hastasiyla dolu.keske tanidigimiz bi ebe olsa da evde mi dogursak diye icimden gecmiyor degil su donemde ama malesef oyle bi sansimiz yok birde bende dr.a soyledim sira bulamiyorum diye siz gelin yardimci oluruz dedi malum son zamanlardayiz

Son kontrolumde dr.brosur verdi gogus ucunun buyuk yada kucuk olmasi fark etmiyor kizlar sadece ucunu vermeyin gogusun kahverengi kismiyla birlikte almasi gerekiyor ki agzina dogru sekilde emebilsin ve yeterli sut gelsin yaziyor

Ssk ve bağkur kendisinin mi çalışıyor olması gerek yoksa eşinki yeterli mi? Ben ilk bebeğimde almıştım süt parası ama kendim çalışandım o zaman şimdi alabilir miyim bilmiyorum?
Sut parasini vermiyolar burada 41 kart diye birsey var onu aldik her ay 20 liralik sut aliyoruz belirli marketlerden 6 ay hakkimiz var ama bir ayi almazsaniz diger aya gecmiyor hakkiniz.saglik ocagi sizi yonlwndiriyor heryerde ayni mi bilmiuorum ama

Allah kolaylıklar versin inşallah canım dualarım seninle

Allah yardimcin olsun canim imzan dogruysa erkwn degil mi daha bwnimde 38 gunum var daha valiz hazirlamadim erken diye gerci hersey hazir ama bebwgin kiyafetlerini yikamaya baslayim en iyisi:) kizim derken bu ikincimi

Sut parasini vermiyolar burada 41 kart diye birsey var onu aldik her ay 20 liralik sut aliyoruz belirli marketlerden 6 ay hakkimiz var ama bir ayi almazsaniz diger aya gecmiyor hakkiniz.saglik ocagi sizi yonlwndiriyor heryerde ayni mi bilmiuorum ama
Bunu hiç duymadım ben ptt den almıştım süt parasını 120 tl ydi. Şimdi verirler mi bilmiyorum

Allah yardimcin olsun canim imzan dogruysa erkwn degil mi daha bwnimde 38 gunum var daha valiz hazirlamadim erken diye gerci hersey hazir ama bebwgin kiyafetlerini yikamaya baslayim en iyisi:) kizim derken bu ikincimi
Evet 2. Kuzum bn şuan preterm eylem denen bir durumdayım erken doğum yani

Evet 2. Kuzum bn şuan preterm eylem denen bir durumdayım erken doğum yani
Benim de 3.olacak:) surpriz yapti ufaklik bize.Dualarimiz seninle canim benim sen de bizi unutma insallah hepimiz kolaylikla atlatiriz wve gelmekle iyi etmissin bi sorun yoksa bende agrilar su vs gelmezse 5 dakikaya inene kadar gitmeyi dusunmuyorum malum yasadik teceubeliyiz hastane ortami da zatwn bu ara belli

Bnde evimdeyim kızımdan ayrı kalmak istemiyorum çok sancım var ama yinede evimde olmayı tercih ediyorum allahım bize sağ sağlim kavuştursun yavrularımızı inşallah

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah kolaylıkla geçsin

Alırsın canm eş veya kendisinin 120 gün prim günü olması şartıyla diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…