2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ben sezaryen olursam spinal istiyordum ya ama siz böyle deyince kafam karıştı ya spinal olup da hiçbir sıkıntı yaşamayan yok mu ki
Canım belki epiduralde olmuyordur. Benimki spinalmiş. Doktorla konuşacağım bakalım.

Kızlar ben sezaryen olursam spinal istiyordum ya ama siz böyle deyince kafam karıştı ya spinal olup da hiçbir sıkıntı yaşamayan yok mu ki
Bence bünye meselesi o durum . Ben spinal istiyorum çok büyük bi ihtimal sezaryan olacağım . Ben bir kez ameliyat gecirdim tam uyutmuslardi anesteziyi atamamistim ciğerlerim su topladi çok büyük bi sıkıntı oldu doktoruma daniscam heyecanlı bı yapim var ama yinede tam anesteziden yana değilim.

Ben spinali hic bilmiyorum hastaneyle dogum bilgilendirmesi icin konustugumdada sadece epiduralden bahsedildi

Cok guzeller bende anahtarlik yaptirdim yakin akrabalarim icin cikolatada dusunuyordum ama nasilsa ilk aylar kimseyle gorusmeyecegim icin yaptirmasam mi diye cok kararsiz kaldim
Açıkçası bende çok kararsız kaldım şuan çok tehlikeli geleceklerini sanmiyorum ama ilk olduğundan içimde kalsın istemedim bozulan bisey de olmadığını düşünerek yaptırdım fazla değil zaten 25 er adetli düşündüm kendi tarafım eşimin tarafi yakın kişiler için

Ben en baştan beri devlete gittiğim için sabit dr yok doğuma gittiğimde kim denk gelirse o doğuma girecek

Cok guzeller bende anahtarlik yaptirdim yakin akrabalarim icin cikolatada dusunuyordum ama nasilsa ilk aylar kimseyle gorusmeyecegim icin yaptirmasam mi diye cok kararsiz kaldim
Bende çikolata yaptırmayacağım çünkü ailem dışında kimse gelmeyecek annem ablam olacak sadece yanımda eşim isterse iş yerine tatlısını yaptırıp dağıtır anahtarlık yada taş yaptıracakmış 40 50 adet dağıtmalık karışmıyorum ben o konulara canı nasıl istiyorsa öyke yapsın oğluna

Canım tabi ki hiç başağrısı çekmeyen de var. Benim bünyem hassas zaten. O yüzden etkilendim belki de. İnşallah sende ağrı falan yapmaz. Kötü düşünme sen.

Bu sefer epidural mi yaptıracaksınız? Ben hamilelik sürecinde 5. Aydan sonra migrenden kurtuldum. Tekrar olacak diye çok korkuyorum.
Ben kesinlikle genel istiyorum.birde benim çok stresli oldu ilk doğumda o yüzden aynı şeyi yaşamak istemiyorum.Bu sanırım tamamen herkese göre farklı sonuçlar olabiliyor.Baska ameliyatlarda genel anestezi de bir sorun yaşamadım inşallah yine öyle olur.Tup baglatmada yaptiricam hepsi bitsin gitsin öyle uyanayim

Kızlar spinalde 1 kere iğne ile uyusturuyorlar, iğnenin etkisi bitiyor 8-10 saate. Epiduralda ise, belden bir iğne takıyorlar, hastaneden çıkana kadar çıkarmıyorlar, ağrı hissedince bir düğmesi var, basıyorsunuz ilaç geliyor. Benim gördüğüm kadarıyla böyle.

Kızlar ben bu haftaya kadar hep özel bir hastanede Dr a gidiyordum pek de fazla kontrole gitmedim pandemiden dolayı 4 kez ancak gittim toplamda, şimdi doğuma yakın hastane ve Dr ile ilgili içime sinmeyen şeyler oldu çok paragöz ve ekstra masraflar çıkardılar bu hafta gittiğimde bu tahlilleri yap getir dedi bir gittim vezneye 500kusur tutuyor ben de Dr a dedim dışarıda yaptrp getireyim yok olmaz illa burda yaptiracaksin dedi tavırları beni biraz soğuttu...devlet hastanesnde bir Dr a gitmeyi ve doğumu da orda yapmayi düşünüyorum artık ama hâlâ koronadan dolayı d korkuyorum gitmeye çok kararsız kaldim

Neden sorun yaşadın canım bende ilkinde genel olmuştum bunda acaba daha az acı çekermiyim diye bunda spinal yada epidural olmak istiyordum

Artık her hastane pandemı hastanesı covid her yerde bulas rıskı aynı çember ıyıce daraldı zaten ıcıne neresı sınıyorsa orada dogumunu yap canım kan tahlıllerını de butcen yetmıyorsa devlette yaptır

Çok güzeller
Bende çikolata yaptırmak istiyorum memnun kaldın mı ? Gerçi henüz gelmemiş ama nerede yaptırmıştın ? Güvenilir yer bulmak önemli
Canım bu sayfadan yaptırdım bir günde kargo ya teslim edildi çok ilgililer bı tanidigimin onerisiyle buraya yaptırdım tadını da güzelmiş yorumları okudum bayağı da yaptıran var . Senin istediğini yapiyolar onay verdikten sonra parayı aktarıyosun direk kargoluyolar zaten

Ben basindan beri devletteyim cok memnunum bence onemli olan doktoru bulmak hastanenin pek onemi yok

Haklısınız galiba devlette yaptiricam en sonunda..zaten Dr ile pek bir bağ kuramamistim...hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…