2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben basindan beri devletteyim cok memnunum bence onemli olan doktoru bulmak hastanenin pek onemi yok
Devlet hastanesinden bir türlü randevu alamadım 3 aydır uğraşıyorum çok yoğunluk var sabah erkenden gitmeyi de denedim birkaç kere ozaman da sıra vermediler bu pandemi dönemiyle alakalı falan dedi hatta görevli...bana en yakın devlet hastanesi bu durumda...diğerleri çok uzak enaz 1 saat uzaklıkta sancım tutar da yetisemezsem korkusu da var 2. Kızımı az daha arabada doguruyordum

50lik yaptırınca kargo ücreti var mı canım?

Evet benimkiler küçük göğüs ucum yani. Şimdi büyüdüler ilk çocuktan sonra. İnşallah ilki gibi olmaz. Yanlış emzirmedim diye düşünüyorum ama tam 3 ay yara gezdim
İnşallah olmaz canım . Kahverengi kısmı tamamen kavramalı diyorlar bebek için ona da dikkat etmek lazım tabi. Benim göğüs ucum da iyice büyüdü inşallah bebişimin ağzına sığar bazen ya sığmazsa nasıl emecek diye düşünüyorum ciddi ciddi

Emer canm merak etme bol bol sütün olsun inşallah

Öyleyse benim ilk doğumda spinal olmuş . Ben de sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım .

Ben de bunları yaptırdım, bir de aynı şekilde sticker bastırdım. mantar kapaklı cam şişeler sipariş ettim üstlerine yapıştırıp kolonya şişesi yapcam. Ama bugün baya cazgırlık yaptım hem çikolata kutusunun üstünde bu resmi çeken bayanın oje kalıntısını gördüm hem de çikolataları bu şekilde eldvivensiz vs. ellemesi beni rahatsız etti. Tamam zaten onlar sargı etiketini yapıştırıo ama canım sıkıldı. Sayfa çikolatalarla yeni bir kutu gönderecek, sargıyı siz yaparsınız dedi. Sonra da sayfalarında covid önlemleri alıyoruz vs gibi bir yazı paylaştılar. İyi oldu böyle yapmam kendilerine gelirler biraz. Ben zaten ürün bana geldiğinde beğenince resim çeker atardım ne gerek vardı çikolataları da çok güzeldi, Pelit marka zaten ama keşke tatmadan bu resmi görseydim

Eklentiler

• 20201119_231441.webp
    121,8 KB · Görüntüleme: 199
  • 20201119_231719.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 146
İşte benim kahverengi kısım çok büyük ki memenin yarısı nerdeyse bebeğin ağzı hayatta yetmez ucu küçük kahverengisi kocaman. Hiç normal bi tarafım yok

İşte benim kahverengi kısım çok büyük ki memenin yarısı nerdeyse bebeğin ağzı hayatta yetmez ucu küçük kahverengisi kocaman. Hiç normal bi tarafım yok
Canım anladım tam olarak benim de kahvesi küçük ucu büyük tam alıyordu bebiş ağzına galiba genelde böyle oluyor ucu küçükse çevresi büyük, ucu büyükse çevresi küçük

Ben de bugün şekerlerini paketledim minnagimin Mor papatya desenli sekerlerden çok özenmistim ama üretimi yokmuş şu an pembeli yaptim artık.
Hatıra kalması açısından da magnet açacak yaptırmıştım.

Eklentiler

• IMG_20201119_210216.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_20201119_210039.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20201119_195351.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20201119_154241.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 161
Benim bütün tahlillerim sağlık ocağında yapıldı. Özel muayenehaneye gidiyorum ama sağlık ocağı 4 kere falan çağırıyor zaten her gittiğinde kan verdim gerekli ise idrar verdim. Doktorumun istediği tahliller de yaptılar

Bende bir inceliyim teşekkürler canım

Neden sorun yaşadın canım bende ilkinde genel olmuştum bunda acaba daha az acı çekermiyim diye bunda spinal yada epidural olmak istiyordum
Ben çok gerildim yani benle ilgili durum oldu kaslarimi çok kasinca bebek zor çıktı o süreçte epey stres yaşadık o anda uyumayida red ettim.Aci kısmı aynıdır sonuçta aynı ameliyatı epidural sonrası ağrı kesici vermeye devam ediyorlar çıkana kadar belki daha etkilidir

Hanımlar çocuk yardımıni herkes alabiliyor süt parasını da SSK ve bagkurlular alıyor emekli sandığına vermiyor , belki bilmeyenler vardır paylaşmak istedim çok yüksek miktarlar değil ama bunlar da haklarımız

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-20-00-59-24-539_com.instagram.android.webp
    67 KB · Görüntüleme: 129
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…