Devlet hastanesinden bir türlü randevu alamadım 3 aydır uğraşıyorum çok yoğunluk var sabah erkenden gitmeyi de denedim birkaç kere ozaman da sıra vermediler bu pandemi dönemiyle alakalı falan dedi hatta görevli...bana en yakın devlet hastanesi bu durumda...diğerleri çok uzak enaz 1 saat uzaklıkta sancım tutar da yetisemezsem korkusu da var 2. Kızımı az daha arabada doguruyordumBen basindan beri devletteyim cok memnunum bence onemli olan doktoru bulmak hastanenin pek onemi yok
Muhtemelen takipli olmadığın için yapmıştır o şekilde , hayırlısı olsun hakkındaHaklısınız galiba devlette yaptiricam en sonunda..zaten Dr ile pek bir bağ kuramamistim...hayirlisi artik
50lik yaptırınca kargo ücreti var mı canım?Canım bu sayfadan yaptırdım bir günde kargo ya teslim edildi çok ilgililer bı tanidigimin onerisiyle buraya yaptırdım tadını da güzelmiş yorumları okudum bayağı da yaptıran var . Senin istediğini yapiyolar onay verdikten sonra parayı aktarıyosun direk kargoluyolar zatenLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bebek doğmuş. İkisi de iyiymiş. Kendini iyi hissedince buraya yazacak demişti bir arkadaş canım.Kızlar özelden görüşen var mıcyd86 dan haber çıkmadı sanırım
Var canım kapıda oduyomussun kargo ücretini uzaklığına göre 10 15 TL filan tutuyormuş50lik yaptırınca kargo ücreti var mı canım?
Çok şükür o zaman kaçırmışım okurken demek kiBebek doğmuş. İkisi de iyiymiş. Kendini iyi hissedince buraya yazacak demişti bir arkadaş canım.
İnşallah olmaz canım . Kahverengi kısmı tamamen kavramalı diyorlar bebek için ona da dikkat etmek lazım tabi. Benim göğüs ucum da iyice büyüdü inşallah bebişimin ağzına sığar bazen ya sığmazsa nasıl emecek diye düşünüyorum ciddi ciddiEvet benimkiler küçük göğüs ucum yani. Şimdi büyüdüler ilk çocuktan sonra. İnşallah ilki gibi olmaz. Yanlış emzirmedim diye düşünüyorum ama tam 3 ay yara gezdim
Ben ilkinde spinal oldum, baş ya da bel ağrısı yaşamadım. Ki normalde baş ağrısı ceken biriyim.Kızlar ben sezaryen olursam spinal istiyordum ya ama siz böyle deyince kafam karıştı yaspinal olup da hiçbir sıkıntı yaşamayan yok mu ki
Emer canm merak etmeİnşallah olmaz canım . Kahverengi kısmı tamamen kavramalı diyorlar bebek için ona da dikkat etmek lazım tabi. Benim göğüs ucum da iyice büyüdü inşallah bebişimin ağzına sığar bazen ya sığmazsa nasıl emecek diye düşünüyorum ciddi ciddi
Öyleyse benim ilk doğumda spinal olmuş . Ben de sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım .Kızlar spinalde 1 kere iğne ile uyusturuyorlar, iğnenin etkisi bitiyor 8-10 saate. Epiduralda ise, belden bir iğne takıyorlar, hastaneden çıkana kadar çıkarmıyorlar, ağrı hissedince bir düğmesi var, basıyorsunuz ilaç geliyor. Benim gördüğüm kadarıyla böyle.
İşte benim kahverengi kısım çok büyük ki memenin yarısı nerdeyse bebeğin ağzı hayatta yetmezİnşallah olmaz canım . Kahverengi kısmı tamamen kavramalı diyorlar bebek için ona da dikkat etmek lazım tabi. Benim göğüs ucum da iyice büyüdü inşallah bebişimin ağzına sığar bazen ya sığmazsa nasıl emecek diye düşünüyorum ciddi ciddi
Amin canım inşallahEmer canm merak etmebol bol sütün olsun inşallah
Canım anladım tam olarakİşte benim kahverengi kısım çok büyük ki memenin yarısı nerdeyse bebeğin ağzı hayatta yetmezucu küçük kahverengisi kocaman. Hiç normal bi tarafım yok
Benim bütün tahlillerim sağlık ocağında yapıldı. Özel muayenehaneye gidiyorum ama sağlık ocağı 4 kere falan çağırıyor zaten her gittiğinde kan verdim gerekli ise idrar verdim. Doktorumun istediği tahliller de yaptılarKızlar ben bu haftaya kadar hep özel bir hastanede Dr a gidiyordum pek de fazla kontrole gitmedim pandemiden dolayı 4 kez ancak gittim toplamda, şimdi doğuma yakın hastane ve Dr ile ilgili içime sinmeyen şeyler oldu çok paragöz ve ekstra masraflar çıkardılar bu hafta gittiğimde bu tahlilleri yap getir dedi bir gittim vezneye 500kusur tutuyor ben de Dr a dedim dışarıda yaptrp getireyim yok olmaz illa burda yaptiracaksin dedi tavırları beni biraz soğuttu...devlet hastanesnde bir Dr a gitmeyi ve doğumu da orda yapmayi düşünüyorum artık ama hâlâ koronadan dolayı d korkuyorum gitmeye çok kararsız kaldim
Bende bir inceliyim teşekkürler canımCanım bu sayfadan yaptırdım bir günde kargo ya teslim edildi çok ilgililer bı tanidigimin onerisiyle buraya yaptırdım tadını da güzelmiş yorumları okudum bayağı da yaptıran var . Senin istediğini yapiyolar onay verdikten sonra parayı aktarıyosun direk kargoluyolar zatenLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ben çok gerildim yani benle ilgili durum oldu kaslarimi çok kasinca bebek zor çıktı o süreçte epey stres yaşadık o anda uyumayida red ettim.Aci kısmı aynıdır sonuçta aynı ameliyatı epidural sonrası ağrı kesici vermeye devam ediyorlar çıkana kadar belki daha etkilidirNeden sorun yaşadın canım bende ilkinde genel olmuştum bunda acaba daha az acı çekermiyim diye bunda spinal yada epidural olmak istiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?